Eren0704
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar beklentilerim her konudan iyi olan telefon hangisidir ? görüşlerinizi bekliyorum .
ben general mobileyi kullanıyorum ve çok memnunum bence s3 kalitesinde. şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. ayrıca 2 kere de güncelleme geldi şimdi çok daha iyi. açamadığı oyun yok. hem ucuz hemde performanslı. interneti s3 le aynı hızda. ekranı çok daha iyi güneşte bile kullanabiliyorum telefonu tavsiye ederim
Bügün incelenen casper via daha iyi bence ekran çözünürlüğü daha düşük daha iyi performans sunar bence.Ayrıca farklı renkte kapakla gelmesi ve tasarımı çok daha hoş.Kamerası casper'ın daha iyidir kesin gmd kamerası berbattı kumlanma oluyodu.Gmd de kulaklıkta çok kötüydü bunun daha iyidir kesin.Bu seviyede bir telefon için 2si de hemen hemen aynı performansı sunacaktır önemli olan tasarımı ben olsam tasarımı daha iyi olan casperi tercih ederim.Ayrıca casper daha yaygın ismi belli yarıyolda bırakmaz.Kısacası benim tercihim casper via 3316.
Hocam ben lg g2 kullanıyorum ama önceki telefonum gmd'di memnun kalmadım ama bu 2 telefon arasında kalsam diye yorum yaptım.Ama eğer casper de iyi değil diyorsanız o zaman bu 2 modelden başklarına yönelmek lazım.Ben gmd beğenmedim ama casperin hiçbir ürününü kullanmadım oda kötüyse 2si de iyi değil o zaman.Allah sabır versin dert vermesin casper alıpta memnun olan çok insan yok genelde pişman eder gerek kalitesi gerek servisi ile umarım senin canını sıkmaz başını ağrıtmaz bütün kötü şöhretine ramen sorun yaşamazsın.
Bügün incelenen casper via daha iyi bence ekran çözünürlüğü daha düşük daha iyi performans sunar bence.Ayrıca farklı renkte kapakla gelmesi ve tasarımı çok daha hoş.Kamerası casper'ın daha iyidir kesin gmd kamerası berbattı kumlanma oluyodu.Gmd de kulaklıkta çok kötüydü bunun daha iyidir kesin.Bu seviyede bir telefon için 2si de hemen hemen aynı performansı sunacaktır önemli olan tasarımı ben olsam tasarımı daha iyi olan casperi tercih ederim.Ayrıca casper daha yaygın ismi belli yarıyolda bırakmaz.Kısacası benim tercihim casper via 3316.
Vallaha haklısın ne diyeyim ben telefoncu değilim sonuçta elimin altında 100lerce çeşit telefon yok hemen inceleyip sana söyleyecem ama birçok modeli de görmüşlüğüm var ordan biraz yorum yapayım dedim ama sanırım hata ettim kusura bakma kardeş acemiliğimize ver.Zaten yazdığım model yeni daha yeni incelemesi yapılmış daha biri alacakta kullancakta sana bilgi vericek ne diyim öyle birini bulursan şanslısın.İyi forumlar.casper via yı yorumlarken belki diye yorumlamışsın tahminen söylüyorsun benim istediğim incelemiş olman ve yorum yapman .
Vallaha haklısın ne diyeyim ben telefoncu değilim sonuçta elimin altında 100lerce çeşit telefon yok hemen inceleyip sana söyleyecem ama birçok modeli de görmüşlüğüm var ordan biraz yorum yapayım dedim ama sanırım hata ettim kusura bakma kardeş acemiliğimize ver.Zaten yazdığım model yeni daha yeni incelemesi yapılmış daha biri alacakta kullancakta sana bilgi vericek ne diyim öyle birini bulursan şanslısın.İyi forumlar.
casper alma casper'in sicili cok kotu milyonlarca magduru var her konuda sorun yasayan insan cok yerli mali diye tercih edeceksen bekle vestel vestphone ciksin onu al.
lumia520 olabilir.