General Mobile Discovery Yardım Acilll Lütfen

eclkdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General mobile discovery almaya karar verdim uzun arastırmalar sonucunda fakat şarz soketi sorunu oldugu için başka şarz aleti kullanmayı düşünüyorum. Telefonla birlikte şarz cihazını da internetten almak istiyorum. Ama hangisini almalıyım bilemedim hangi telefonun şarz aleti uyumlu olur ? Hangi sitede var Link vs atsanız iyi olur hemen alacam çünkü

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
General mobile discovery almaya karar verdim uzun arastırmalar sonucunda fakat şarz soketi sorunu oldugu için başka şarz aleti kullanmayı düşünüyorum. Telefonla birlikte şarz cihazını da internetten almak istiyorum. Ama hangisini almalıyım bilemedim hangi telefonun şarz aleti uyumlu olur ? Hangi sitede var Link vs atsanız iyi olur hemen alacam çünkü

Şarj soketinde kronik bi sorun var evet, ama bu sorun şarj aletinde degil, telefonun kendisindedir. 600 liralik telefonu sanki 2000liralik bi telefonmus gibi haşin kullanan arkadaslarin şarj aletinin giris yeri olan micro usb girisini zorlayip soket girisini anakarttan kirmalari sonucu olusur. Telefonu duzgun kullanin, bu sorunu yasamazsiniz merak etmeyin :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
800 liraya 5 Mgpx Kamera 4.5 İnç arttirilmayan hafiza Discovery bunu her turlu geçer

diğer yönlerini neden söylemiyorsun? daha önemli yönlerini işlemci+gpu+android sürümü+malzeme kalitesi+kamera kalitesi+ses kalitesi vs vs
her zaman discoverye hakkını verip tavsiye etmişimdir ama artık ortada tartışılmayacak derecede bir gerçek var o devir kapandı.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi başka telefon al sen belki sendede çıkar sorun alırsan

Ali DERE 1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM discovery'e yeni güncelleme gelmiş güncellersem telefonun içindeki bilgiler gidermi oyun,müzik,resimler falan silinirmi ? hafıza kartını cıkarmam gerkirmi ? Rehberim Silinirmi simkartımı çıkarmalımıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa general mobile discovery kullanıyorum fotograf cektikten sonra ekranda siyah siyah benekler oluşuyor sebebi ne olabilir telefonu daha alalı 1 ay anca oldu garantiye göndersem yapılır mı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese merhaba 1 aydir discovery 16gb kullaniyorum. kutusundan çıkan kulaklığın bir tanesi çalışmıyordu o yüzden değiştirdim. yeni aldığım kulaklık samsung hs130 üzerinde play/pause ve vol+ vol- tuşları var bu tuşlar kafalarına göre hareket ediyor misal vol+ya basınca bazen sesi açıyor bazen sonraki şarkıya geçiyor bazen de müzik player ı kapatıp radyoyu aktif yapıyor. aynı durum diğer tuşlarda da oluyor örneğin ses kısmaya basınca sesi kısıyor aynı zamanda müziği kesip radyoyu acabiliyor şu ana kadar telefonla görüşmelerde bir sorun yaşamadım gelen aramaları cevaplaya biliyorum ya da ben arama yaptığımda mikrofonu kendiliğinden açılıyor uyum sorunu var sanırım başka bir telefonda denedim kulaklığı sıkıntısı yok her tuş fonksiyonunu yerine getiriyor. bu konuda çıkmış bir app, ayar ya da bir güncelleme var mı bildiğiniz. Google playdeki uygulamalardan denediklerimin hiçbiri benim sorunumu çözmedi sizler discovery orijinal kulaklığını mı kullanıyorsunuz böyle bir sorun yaşayan olmadı mı hiç?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Herkese merhaba 1 aydir discovery 16gb kullaniyorum. kutusundan çıkan kulaklığın bir tanesi çalışmıyordu o yüzden değiştirdim. yeni aldığım kulaklık samsung hs130 üzerinde play/pause ve vol+ vol- tuşları var bu tuşlar kafalarına göre hareket ediyor misal vol+ya basınca bazen sesi açıyor bazen sonraki şarkıya geçiyor bazen de müzik player ı kapatıp radyoyu aktif yapıyor. aynı durum diğer tuşlarda da oluyor örneğin ses kısmaya basınca sesi kısıyor aynı zamanda müziği kesip radyoyu acabiliyor şu ana kadar telefonla görüşmelerde bir sorun yaşamadım gelen aramaları cevaplaya biliyorum ya da ben arama yaptığımda mikrofonu kendiliğinden açılıyor uyum sorunu var sanırım başka bir telefonda denedim kulaklığı sıkıntısı yok her tuş fonksiyonunu yerine getiriyor. bu konuda çıkmış bir app, ayar ya da bir güncelleme var mı bildiğiniz. Google playdeki uygulamalardan denediklerimin hiçbiri benim sorunumu çözmedi sizler discovery orijinal kulaklığını mı kullanıyorsunuz böyle bir sorun yaşayan olmadı mı hiç?

Kulaklıkta bulunan tuşlar, markasına uyan telefonlarda düzgün çalışıyordur büyük ihtimal bu yüzden uyumsuzluk sorunu alıyorsunuzdur, farklı telefon varsa ona takıp deneyin eğer sorun devam ediyorsa büyük ihtimal kulaklığın markasıyla aynı telefonlar lazım.

yessim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile telefonuma şirket mail adresimi tanımladım. yalnız gelen maillerde ek gözükmüyor? neden yardımcı olur musunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde gelen mail hemencik kendi kendine siliniyor ? acil yardım etmenizi rica ederim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discovery 16 gb kullanıyorum haric flash disci nasıl okutabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar acil yardim edin lütfen bende bir tane orjinal general mobile discovery var ve ben rom yüklemeye çalışırken bir yanlışlık yaptım ama ne yaptığımı bilmiyorum telefonu açamıyorum açamak için düğmeye basılı tutuyorum logo çıkıyo hep öyle kalıyo lütfen acil yardım ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar acil yardim edin lütfen bende bir tane orjinal general mobile discovery var ve ben rom yüklemeye çalışırken bir yanlışlık yaptım ama ne yaptığımı bilmiyorum telefonu açamıyorum açamak için düğmeye basılı tutuyorum logo çıkıyo hep öyle kalıyo lütfen acil yardım ne yapmalıyım

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum. Hafıza dışında bir sorun yok. O da telefonla ilgili değil. .Sorunsuz güncelledim.Kasma ile ilgili launcher yükledim sorunsuz çalışıyor s2 ve s4 mini de kasan oyunları sorunsuz oynuyorum.

S

SDN Okurughgfff

SDN Okuru
Birini Ararken kullanılabilen tüm ağları ara diyor bunu nasıl düzeltebilir