General mobile discovery aldım pişmanım :(

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Mis gibi telefon geçen arkadaşın elinde gördüm de ... Hem ince hem şık çok hızlı özelliklerini duyunca Türkiye fiyatına şaşırdım. Bence bu telefonu almakla en iyisini yapmışsın. Amacın arkadaşlarına hava atmaksa iphone alsaydın başka da bir işe yaramıyor zaten :)

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke almasaydım arkadasların yanına gidiom bakıolar marka ne diolar gm diyince dalga geçiolar s3mini alsaymısım daha iyiymiş dedim sdn forumda telefondan anlayanlar bana bunu önerdi dio internet sitelerindekiler anlamıyo bişeyden diolar keşke almasaydım :crying:

Boşver dalga geçsinler, fena telefon değil. Arkadaşların dingil demek ki telefonla adam olunduğunu sanıyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşlar bnde discovery aldım durup dururken şebeke gitti hattı okumuyo mobil ayarlarnada grilmyom ne yapmam lazım lütfen yardmcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ağır konuşacakken vazgeçtim. Bende hem gm discovery hemde s3 mini var. Konudaki tüm yorumları okudum. s3 miniyi resmen yerden yere vurmuşsunuz. Ayıp kardeşim. Performans arıyorsanız 3d grafiklere bakacaksınız ikisininde performansı çok yakın Antutu Bench. 4.0 ile 3200 ile 3300 arasında alıyor iki cihazda. Yalnız atladığınız bir şey var; Gm discovery markette onlarca uygulamayı göremiyor. Büyütülecek bir sorun değil belki. Ama cihazda PowerVR SGX544 işlemci var. s3 minide ise MALİ400MP işlemci var. mali400 işlemci çok daha popüler bir işlemci, bir çok oyun buna optimize ediliyor. Yükle ikisinede real racingi bakayım hangisi 7 fps ile hangisi 42 fps ile oynuyor. gm discovery'ye real racing 3 ü yükleyin ve şoku görün. Gülünç gelecek ama Huawei Ascend g301'de sorunsuz 0 kasma ile oynadığım most wanted'ı gm discovery'de 17 fps ile oynuyorum. Yazık hepinizde gm discovery var ve tanrılaştırmışsınız cihazı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş yaş kaç sanırsın elinden 100 tane akıllı telefon geçmişte bilgi paylaşımında bulunuyorsun yok yere bilgi kirligi yapmayın iyi yada kötü yorumunu yaz gerisine alıcak olan karar versin.

tmrcntmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu paraya o özelliklerde cihaz aldigin için bence senin dalga gecmen lazim onlarla ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende önemli bişey var diye girdim foruma saçma sapan seylere kafayı takmayın :D MİLLET TUTTURMUŞ BİR MARKA TAKINTISI GİTSİNLER 1000 E S3 ALSINLAR KAZIK yesinler :D DİSCOVERY S3 HEMEN HEMEN AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi telefon s3 mini degil s3 ten bile iyi yaa on numara kapıştırdım discovery yendi siyahını kullanıyorum şarz soketi falan bozuluyo diyolar hiç bir sorun yok discovery elite çıktı ondan alıcam

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
S4 mini olsaydı tamam ama s3 mini gm discoveryden vasat bir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen kimseyi takma kardeş s3ile eşdeğer bir telefondan niye utanasın ki s3mini zaten bu telefonun yanında cop kalıyor

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ulen sdn forumundakiler bişey bilmiyorda hiçkimsemi bişey bilmiyormu arkadaşlarına hava atmak için alacaksan ilk alacağın iphone sonra samsung olmalı iphone eyvallahta git samsung al s3mini hangisi daha konforlu anlarsın sırf hava atamayıp dalga geçtikleri için pişman olan biri neden gmd almayı düşünürki bunları görünce kanser oluyorum benim yaşımda 15 çevremdekilerde iphone xperia z g2 kullanılyor ben samsung ace kullanıyorum benle dalga bile geçmiyorlar çünkü gerçek arkadaş arkadaşının kendisine yetişemediğini görünce yardım etmeli dalga geçmemeli

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
asıl burada dalga geçmesi gereken kişi senmişsin de haberin yok (:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde telefonum general mobil discoveriy okula götürdüm herkes hayran kaldı sadece ismine o ne nasıl bişi diye biraz garipsediler ama götürünce hayran kaldılarr

limitsizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bunu anlamiyorum niye hava atmak isteniyorki ben bu gune hava atmak icin hicbirsey almadim begenerek.aldim saatimden telefonuma her kez hep hayran kaldi begendi umrumdami degil ben begendikten tatmin olduktan sonra hiiiiicccc umrumda degil bence sizde takmayin (:

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer ciddiysen gerçekten takasa varım sıfır gibi s3 mini takas ederim

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Git arkadaslarina sole gitsinler akilli telefonlardan anlayan birine sorsunlar. Karsilastir 2 telefonu. Dandik s3 minide neymis. S3 mini gitsin babası gelsin :) (S3)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim arkadaşım 2 yıllık s3 kullandı telefon 4 aydan sonra değişti içinde sadece angry birds vardı telefon kafayı yedi ondan sonra discoveryi önerdim çocuk oyun tutkunu oldu. general mobile bu telefonu amerikadan getirdi yani general mobile üretmedi bu telefonu sadece adını damgaladı telefon bendede var 6 aylık kullanıcısıyım 8 arkadaşım daha aldı cidden diorum alınabilecek en iyi telefon 16gb lık oyun var ufacık kasma yaşamadım şuan alınabilecek en iyi telf GENERAL MOBİLE DİSCOVERY :)

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen herkesin dediğine göre hareket edersen oohooo :D bence telefonun gayet iyi kim ne demiş takma kafana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben alıcam ama yorumlardan sonra alsam mı almasam mı kararsız kaldım :huh:

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen GM Discoveriyi aldığına pişman mısın kardeş yanlış telefon almışsın kesin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş 350 tl nakit vereyim sat bana... Marka takıntının dışında kaliteden bi habersin.. GENERAL bir Amerikan malı olup kalitenin tavan noktasındadır.. Türkiye'de pazarı çok fazla olmadığı için az tanınıyor.. Senin SAMSUNG telefonların ondan daha kaliteli değil.. Neyse senin telefon artık ikinci el, sat bana 350 tl nakit vereyim..