General mobile discovery aldım pişmanım :(

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
s3 mini ile kapıştır telefonunuda görsünler bakalım marka takıntısı nedir yani her şeyi süper cihaz s3 mininin üstün olduğu bir yanı bile yok şu telefona karşı

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Valla ben bi kaç kişiye gösterdim hayırlı olsun dediler sumsang alaydın diyen olmadı

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonumdan çok memnunum yasım 15 lise 1 e geçtim ağbiler diyim arkadaslarım sordu o ne dedi gm discovery dedim o ne öle dedi bak bunda s3mini var dedi keske s3mini alsaydın dedi bende utandım o yüzden telefon süper kılıfta alcam ne diyim bişi söyleyinde kapak ediyim :yes:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben arkadaşıma s3 mini önerdim aldıda noldu çocuk hayata küstü gmd al dedim almadı

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlığı okuduğumda cihazın sorun çıkarttığını düşündüm. Telefon alırken kullanım amacınıza göre alın, f/p ürünü en iyi cihazlardan biri GM Discovery. Amacınız hava atmak ise kıyarsınız paraya "tikilik" yaparsınız.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
keşke almasaydım arkadasların yanına gidiom bakıolar marka ne diolar gm diyince dalga geçiolar s3mini alsaymısım daha iyiymiş dedim sdn forumda telefondan anlayanlar bana bunu önerdi dio internet sitelerindekiler anlamıyo bişeyden diolar keşke almasaydım :crying:

kimsenin lafıyla kuyuya inme s3 mini kimmiş gm discovery nin yanında sadece üstte ve arka kapagında samsung yazıyor diyemi bu s3 mini özelligi kimsenin dedgini takma "YAV HE HE " DE GEÇ AL SANA LİNK http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/kar...-Discovery-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini onlara bu linki göster yada youtube den karşılaştırmalara bak.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 mini olan arkadasın la sen bi most wanted ac ozanab kım dalga gecer gorurler .D

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşların laf söyledi ya da oooo nasıl telefonmuş bu diye hava atmak için aldıysan sen zaten..... Neyse birşey demeyim..

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanls anlama kardes ama arkadsların haklı yanı bı yerde general mobıle alınır mı bu saatten snra ısterse 4 gb ram 10 cekırdek koysun

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yanls anlama kardes ama arkadsların haklı yanı bı yerde general mobıle alınır mı bu saatten snra ısterse 4 gb ram 10 cekırdek koysun

Bende dustugumuz bu yanlistan kim bizi cikartacak diyordum geldi gene telefonun sadece adina gore yorum yapan yuce Guru

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimlede dalga geçtiler bu telefonu aldığım için çin malı dediler sonra bi kullandılar. sonra arkadaşalrım benim iphone dan daha iyi hiç kasmıyor kamerasıda çok iyi dediler hayırlı olsun dediler. sende arkadaşlarına kullandır görsünler bakalım telefon neymiş

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
telefonumdan çok memnunum yasım 15 lise 1 e geçtim ağbiler diyim arkadaslarım sordu o ne dedi gm discovery dedim o ne öle dedi bak bunda s3mini var dedi keske s3mini alsaydın dedi bende utandım o yüzden telefon süper kılıfta alcam ne diyim bişi söyleyinde kapak ediyim :yes:

4 Çekirdek telefon, S3 mini 2 çekirdek sanırım. Her özelliği S3 mini den kat kat daha iyi hatta mini yi geçtim normal S3 le karşılaştırıyorlar aldığın telefonu. Ayrıca onların telefonunda takılan bir çok oyun seninkinde performanslı olarak çalışacak haberleri yok.

Çok iyi bir telefon aldın milletin dediğine bakma... Bırak telefonunu kurcalasınlar biraz daha sonra kendileri pişman olacaklar S3 mini aldıklarına :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamerası dışında bir sıkıntısı yok özelik olarak.Fiziksel olarak çok dayananıksız malzeme kalitesi yani işçilik sıfır.General mobile diye dışlamak yanlış telefon güzel sadece dikkatli kullanmak lazım.Bide s3 mini alın demişler beyin bedava hadi s2 dese neyse dersin s3 mini neyin kafası acaba.1.daha küçük 2.daha kalın 3.ekrandaki pikseller sayılıyor 4.gmd ekran hd hemde ıps yani kamera dışında herşeyi daha iyi s3 miniden.Ayrıca hava atmak için alınıyorsa bir telefon ki ben bu aralar bu düşüncedeyim hani elimdeki telefon belli etsin kendini o zaman son çıkanı alıcaksın öle s3 mini gibi dandik bir modelle hava atılmaz.Alıcaksın z1 i atıcaksın havanı.İşin özü hava atıcaksan son model alıcaksın yok atmıyacaksan işini en çok gören hangisi ise ona yönelecen.S3 mini alsaydın ne havan olurdu nede işine yarardı.Bak ben sırf herkesde samsung var diye ilk elediğim model oluyor her zaman farklı olmak benim tarzım.(gerekirse discovery ile bile)

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
keşke almasaydım arkadasların yanına gidiom bakıolar marka ne diolar gm diyince dalga geçiolar s3mini alsaymısım daha iyiymiş dedim sdn forumda telefondan anlayanlar bana bunu önerdi dio internet sitelerindekiler anlamıyo bişeyden diolar keşke almasaydım :crying:

O telefona bir kaç tane sağlam oyun yükle ,git okula tenefuste en akıcı olanlardan birisini aç oyna ,yanına birisi gelince ballandıra ballandıra vay vay grafiklere bak vs de. durumu düzeltirsin.

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asphalt 8 yükledim apkmaniadan kurdum gameloft yazısı çıkıo masaüstüne atıo :( real football 2013dede öle neden şimdi üzüldüm

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bundan önceki Tüm yorumlarım da GM yerden yere vurdum. Başlığı görünce "bakın ben size demiştim" demek için heyecanlandim :D Hevesim gitti konuya bakınca :P
////////////////////////////////^^^^
Velhasıl, onlar anlamıyor diyen arkaslarina özelliklerini saysaydin.
Marka takıntın varsaydi bize sormadan iphone alabilirdin.
Ben o markayı sevmem, o telefonu da sevmem. Ama sırf marka takıntılı olanlarada gıcık kaparim.
Sen güzel güzel kullan telefonunu millete kulak asma.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
fiyatına göre alınır ama bütün parçaları çinden getirtiyor GENERAL MOBİLE , bu yuzden sadece damgası var hiçbir parçası kendısı uretmıyor

yani bi işe yaramaz istanbul dışında yaşayanların almasını da önermıyorum , garanti dükkanı yok bişey yok servis yok sap gibi kalırsınız ortada at gibi koşturursunuz,

ama tabi idare edebilecek bi cihaz orasına kımsenın bişe dediği yok ;)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Madem kaka bir telefon sat bize 300'e.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben yanımda 2 tel. taşıyorum biri gmd diğer çinden getirttiğim çakma İphone 5. okula iphone götürüyorum, onun dışında general mobile kullanıyorum... deeeermişim

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yanımda 2 tel. taşıyorum biri gmd diğer çinden getirttiğim çakma İphone 5. okula iphone götürüyorum, onun dışında general mobile kullanıyorum... deeeermişim

Ben dun sim kartimi kirdirdim bugun okula gururla goturucem kimin ne dediyi ilgilendirmez diyenlerin telefonu da adam olsa, c3, star, 6600 ;) bi arkadasimda wonder var telefonumu gayet iyi buluyo

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bazen marka sadece 3 5 harften olan bir kelimedir bunu unutma.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Haha s3 mini le discovery karşılatırılmaz bile s3 daha 1080p full hd video kaydı yapmıyor bu birinci kapak
İkincisi gmd 4 çekirdekli s3 mini 2 çekirdekli bu ikinci kapak
Üçüncüsü gmd s3 ile falan yarışıyo minisiyle yarışmıyo bu üçüncü kapak ama bence böyle tartışmalar gereksiz

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Marka için alıyorsan F/P ürün almayacaksın.
Performans için alıyorsan markaya bakmayacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kusura bakmayın ama sizin gibilere tahtadan oyulmuş oyuncak telefonlar bile çok. Onu alabildiğine şükredeceğine hava atamıyorum diye üzülüyorsun. Bulmuş bunamışlar gibisiniz. Allah hidayet nasip etsin.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
o performansı o fiyata aldığın için havayı senin atman lazım.. onlar öndeki samsung yazısına boşu boşuna para verdiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12 13 yasında bir arkadas olmalıkı bu baslığı acmıs komik sadece gülüyorum :biggrin: :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 mini Antutu score:6897
General Mobile Discovery score: 13684

Konu Kilit.:wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kulakları tıka cihazın keyfını çıkar...arkadaslarınada özelliklerini hatırlat telefonununi..belkı sadece Marka tutkunulardır içeriğini onlara göster evlat başarabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile discovery aldım yaklasık 2 aydır kullanıyorum çok çok çok ama çok memnunum... s3 lerin s3 minilerin iphonerele göre bence kat kat güzel makina.... s3 mininin ve s3 den cok daha kaliteli bu paraya bedava... ben cok memnunum en agır oyunları çatır çatır oynatıyor... ben bu discoveriyi daha önce almadıgım icin pismanım... 10 numara degil 100 numara telefon...