General Mobile Discovery Air Ön İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
General Mobile Discovery Air Ön İnceleme

General Mobile'ın yeni Discovery modeli Discovery Air Türkiye'de satışa sunuluyor! 799 TL fiyat etiketine sahip olacak cihazla ilgili ilk izlenimlerimiz ve görüşlerimiz videomuzda.

General Mobile Discovery Air'i nasıl buldunuz?

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
General Mobile'i nasıl buldum o ayrı mevzu da, sayın editörlerimizi çok ön yargılı gördüm :)

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Iphone 6 ve z3 compact melezi gibi geldi bana haksiz miyim ?

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu discovery den açılmışken elite için iyileştirme güncellemesi geldi

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
editör arkadaşlar pil konusunda biraz tedirgin ama galaxy alpha'da 1800 mah pil var ve o da amoled ekran :) 1 günü çıkarıyor diyorlar :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Çok kötü,olmamış

Desire 616 ile aynı donanım,çirkin versiyonu.

8 Çekirdek ve 1,7 ya da 2,0 Ghz işlemcili cihazlardan uzak durulmalı (MX4 hariç).

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
editör arkadaşlar pil konusunda biraz tedirgin ama galaxy alpha'da 1800 mah pil var ve o da amoled ekran :) 1 günü çıkarıyor diyorlar :)

İşlemci mimarisi bambaşka Samsung kendi üst düzey işlemcisi ile cihazını çıkardı. Ayrıca Galaxy Alpha SÜPER AMOLED ekran sıradan Amoled ekran değil ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şirket Hindistan'da üretilen cihazı Türkiye2ye getirip üzerine General Mobile yazısı yazarak kendi tasarlamış üretmiş oluyor , pazarlama zihniyeti bu olan bir şirketten ne bekliyorsunuz arkadaşlar ? Yazılım konusunda bunların becerisi neki yazılım desteği verebilsinler, ancak Hisdistan'dan getirtdikleri şirket o cihaz için güncelleme yayınlarsa ne ala bunlarda onu alır sizlere sunar.

Cihazın ismini Air koymuşlar donanım ve fiyat ile cuk diye oturmuş uçmuş adamlar :laugh:

Yıl 2015 1 GB RAM ve hafızası arttırılamayan 16 GB sunulan bir cihaz ve 2050 mAh batarya ve fiyat 800 TL ! Bunlar Türk halkını gerçekten keriz yerine koyuyor , halk zaten donanımdan falan anlamaz, cihazın dışına bakar görüntüsüyle tavlarım telefonu satarım modundalar. Böyle kesimde az değil asımsanmayacak derecede var ama artık onlarda gözünü açsın, bu özelliklerde cihaz asla 800 TL etmez. Ne zamandır hafiflik tasarım bu kadar eder oldu ? Ayrıca o yandaki kaplamalarda zamanla dökülür zaten.

Berbat teknik servis, olmayan yazılım desteği ile artık bunlara çoğu kimse güvenmez. Yani birde kendilerini teknoloji şirketi adledip vatandaşa böyle olmayacak fiyattan ürün sunmaları çok ayıp. General Mobile Discovery ile iyi sattılar ama rakip yoktu zaten o fiyatlara ama artık öyle değil. Kaldıki bu ürün zaten hem çok pahalı hem de bu fiyata General Mobile alacağına gider insanlar Samsung alır ;)

Vestel ile birlikte Devletten teşvik istemeyi biliyorlar, onlar dışarıdan cihaz geitiyor ben satamıyorum onlara vergi uygulayın bizde cihaz satalım diyerek kendi rantlarını oluşturmaya çalışıyorlar ama kendisi en büyük ithalatçı Hindistan'dan cihazlarını getiriyorlar ironiye bak...

Bunun yerine Asus Zenfone 5, Victor U2, Piranha IQ ( Yeni çıkacak ), Samsung Galaxy Grand Prime alın daha iyidir.

Sözümona teknoloji şirketi ama daha günümüzü okumaktan acizler, 2015 yılında böyle donanım ile cihaz getirmeleri ve bu fiyatı koymaları vatandaşı yolmaktan başka birşey değildir.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
telefonda tasarıma ve inceliğe önem verenler için iyi bir seçenek olmuş ama kesinlikle f/p ürünü değil!
asus zenfone 5 699 tl-2 gb ram
gm discovery air 799 tl-1 gb ram
ayrıca: kesinlikle general mobile almayın yeğenimde var kitkattan sonra telefon battı ondan önce kaç kere servise gitti kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
GM'nin bu modelini bilmiyorum ama daha önceki discovery çift hatlıyı kullanıyoruz.

Fiyat ve kalite olarak kıyasladığımızda fiyatına göre çok çok iyi bir telefon diye düşünüyorum. Kendinden iki kat pahalı telefonların yaptığının neredeyse hepsini karşılıyor. Artı çift hat kullanabiliyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefonda tasarıma ve inceliğe önem verenler için iyi bir seçenek olmuş ama kesinlikle f/p ürünü değil!
asus zenfone 5 699 tl-2 gb ram
gm discovery air 799 tl-1 gb ram
ayrıca: kesinlikle general mobile almayın yeğenimde var kitkattan sonra telefon battı ondan önce kaç kere servise gitti kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler

Bu asus dediğiniz çift hatlı mıdır?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2 gb ramli zenfone 5 Tek sim
1 gb ramli zenfone 5 LTE çift simli [MENTION=47824]redyellow[/MENTION]

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] imei gözüküyor sıkıntı olmasın

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Discovery 600 liraya zamının en iyi donanımı sunmasıyla ünlenmişti. Şimdi fiyatı yükselmiş ama 1GB ram ile sen 8 değil 18 çekirdek koysan n'olur?
Artık düşük seviyeden orta fiyat seviyesine gelmiş ki bu fiyata Zenfone 6 aldım, ram 2gb, pil 3300mAh, 13MP OIS kamera, Ekran daha büyük IPS, Asus'un yazılım, servis ve malzeme kalitesini de bizzat tecrübe ettiğim GM ile hiç karşılaştırmayayım...

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=93844]Mg.[/MENTION] bende 2 gb ramli asus zenfone 5 var ama çift hatlı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu telefonu almayı dusunuyodum ama su yorumlardan sonra kesinlikle vazgeçtim herkese teşekkürler gm bir müşteri daha kaçırdı :D bana bu fiyatlarda bi telefon önerirmisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile air modeli aynı BLU Vivo Air Smartphone. Gerçi Türkiye de daha incesi veya yaklaşık dengi olmadığından bence sorun değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı düşünü yordum ama yorumlar kötü insan ister istemez kavasına kurt düşüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Forumlardaki olumsuz yorumları fazla takmamak gerek. Genelde bunu yapanlar kendi kullandığının en iyisi olduğunu düşünür ve kanıtlamaya çalışır. Herkes fanboyluk peşinde. Gidin görün inceleyin öyle karar verin. Buralara bakarak hiçbir telefonu alamazsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 2 hafta önce aldım Discovery Air. Telefon harika birşey,oyunlarda kesınlıkle kasma yok. Menü akışı 10 numara. Ben cok memnunum. Hem kullanıslı,hem zarif,hem de cok ince. 90 gram agırlık nedır ? Telefonun elinizde oldugunu hıssetmıyorsunuz. Orta segmentte bi telefon ıcın,üst model telefonların ozellıgını gayet rahat karsılıyor. İçiniz rahat olsun,egolu yorumları pas gecmenızı öneririm.

franqeshtain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Air stock rom olan var mı acaba link gönderebilecek birisi gionee yükledim ama beğenmedim