Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar General Mobile Discovery II almayında ne alırsanız alın. Size o kadar söylüyorum arada bir dokunmatiği gidip geliyor bende ekran kilitleme tusuna basıp açıp öyle düzeltiyorum. Daha sonra Raminin yüksek olduguna falan kanmayın tarayıcı ile chromu aynı anda çalıştıramıyor bile. Birde telefona geçenlerde sinirden vurmuştum ana kartına zarar vermişim servise gidip geldi ama hala dokunmatiğinde tık yok Kısacası 100-150 tl daha fazla verip General Mobile Elite almanızı şiddetle tavsiye ederim her türlü ezip geçiyor Discovery II yi Lanet olsun Discovery II ye :cursing::thumbdown:
arkadaşlar sizin gmd 2 lerinizin şarz aleti general mobıle mi yazıyo bnde subzero yazıyo birde discovery simgesi sağ tarafta degil ortada bu normalmi son kez wafi az çekiyo diger gmd 2 lere göre alalı 5 ay felan oldu yardım edermisiniz.
[video=youtube;yciiPqFQfB0]https://www.youtube.com/watch?v=yciiPqFQfB0[/video]arkadaşlar yardım edin gmd 2 orjinalmı sahte mi yardım edin bir video izledim dogrumu bilmiyorum bi bakarmısınız . en son yorumumda belirtmiştim sarj aleti felan gm yazmıyor
Ben General Mobile Discovery Mini 2 Kullanıyorum Heç Ses Çıkmıyor 35 Aydır Sabrediyorum Ses Çıkıncada Telefon Sesi Değil Çıt Diye Ses Çıkıyor Yani Heç Bir Zaman Müzik Dinleyemiyorum Acill Nolur Yardım Edin Ne Yapacam.