By (D)
Öğrenci
Ya bu telefonu hiç sevmedim şarja takıyorum %100 oluyor.Çıkarıyorum şarjdan 1 veya 2 dk sonra 96 oluyor.Garantiye gönderdim yazılım yükleyip gönderiyorlar ama bir işe yaramıyor.
Kardeş o bir problem değil aynısı bende de oluyor. %95'ten sonra çok yavaş bir şekilde iniyor. Bence gayet başarılı şarjı.Ya bu telefonu hiç sevmedim şarja takıyorum %100 oluyor.Çıkarıyorum şarjdan 1 veya 2 dk sonra 96 oluyor.Garantiye gönderdim yazılım yükleyip gönderiyorlar ama bir işe yaramıyor.
Hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza.Daha dün bende bir gm 5 kullanıcısı oldum. Hayırlı olsun![]()
Dostum telefonu ilk aldığımda hızlı şarj olmama konusunu bende soruşturmuştum. Yanlış hatırlamıyorsam adaptörünün gücü düşük. Ama ben bir müddet sonra hızına alıştım. Sende alışacaksındır.Telefonumu güncellemedim.Şarj konusunda hiç bir sıkıntım yok.Sabah yüzde 64 de aldım akşam saat 9 a da yüzde 15 şarj kaldı.Hücresel veri sürekli açıktı.Bayağı gezindim facebook ta.Radyo da dinledim.Tabi bunda oyun oynamıyor oluşumun payı büyük.Iphone dan sonra pek aradığım bir şey yok.Keşke malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilseymiş fena olmazmış.Canımı sıkan olay ise telefon hızlı şarj olmuyor.Bir yerden mi aktif etmemiz gerekiyor yoksa batarya yeni diye mi böyle ?
Valla dostum ben bundan önce hep amiral gemisi telefonları aldım ve hep 1 yıla yakın süre geçmeden sıkıntılar çıkarmaya başlamıştı. Bende fiyatı uygun fiyat/performans telefonu niyeti ile aldım ve dediğin gibi gayet memnunum.Anladım.Bir sıkıntı çıkmazsa 3-4 sene gider bu telefon bana diye düşünüyorum.Telefon daha 1 gb ram kullanımını görmedi![]()
Dostum GM5'in 3 farklı rengi var. Sen kenarı siyah olanı almışın. Kenarı gri olanda var.Ekli dosyayı görüntüle 23342 Ekli dosyayı görüntüle 23343
--- Gönderi Güncellendi ---
Bak websitesindeki GM5 ve benimki yan tarafları.
Hassaslaşmıştı hocam tek seferde almıyor bazen ve bu yüzden 2 defa servise girdi. Büyük ihtimal yine bozulacak. Ayrıca dokunmatik sorunuda yaşamaya başladım. Şebeke sorunuda başladı. Anlamadım ben bu işi daha alalı 5 ay olduNasıl bir sorun usta
İstediğiniz kadar kampanya başlatabilirsiniz, GM bu kafa ile giderse hiç bir şey yapamaz. Kullanıcılar defaten uyarmasına rağmen hala aynı tas aynı hamam düşünüyorlar. Onun içindir ki elimizden gelen tüm desteği yapsak bile GM 5 için Oreo bence gelmeyecek.gm 5 için android 8 oreo güncellemesi gelsin istiyorsanız imza kampanyamıza katılın.
Kampanyayı İmzala