General Mobile 4G - Lg K8 - Lg K10 Hangisini Önerirsiniz ?

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar,
başlıkta belirtdiğim telefonlardan hangisini tercih etmem daha doğru olur?
oyun oynamam, fotoğraf ve video arada sırada çekerim, pil çok önemli değil.
benim kafamda General Mobile 4G duruyor.
Android One cihazı olması çok iyi.
ama, LG k8 ile 10'da 2.5d eğimli ekran bulunuyor.
çok kararsız kaldım.
sizce hangisini alsam?
ve ya bu fiyata başka ne önerirsiniz?
birde Medya Tek işlemciler pişmanlık verir mi?
çünkü; LG k8 ve 10'ın işlemcisi Medyatek.
şimdiden herkeze teşekkürler...

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Mediatek işlemcili telefon alma.GM4 iyidir,alabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu üç cihaz içinden gm4g modelini tavsiye ederim.

Bu cihazların bulunduğu fiyat bandında önerebileceğim cihazlar ise;

1- Asus zenfone 2 laser
2- Casperi via e1

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
Via e1 MedyaTek işlemci olduğu için tercih etmiyorum.
Şimdi finalde Asus Zenfone Laser 5.0 ve General Mobile 4G kaldı.
ben 4G tercih edmeyi düşünüyorum.
hemde güncelleme sorunuda olmayacak.
siz nedersinz?
birde bağzıları netde 4G'nin dokunmatiğinin kötü olduğunu söyledi doğrumudur?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Her telefonu kullanan var etrafında bir g5mi yok :)
Konuya gelirsek k10da güzel gm4gde android one platformu iyi güncelleme alır yalnız
Yengem kullanıyor bizzat GM5plus.Abimde DİSCOVERY ELİTE kullanıyor.çok güzel o da tek eksisi batarya.;):)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar,
Via e1 MedyaTek işlemci olduğu için tercih etmiyorum.
Şimdi finalde Asus Zenfone Laser 5.0 ve General Mobile 4G kaldı.
ben 4G tercih edmeyi düşünüyorum.
hemde güncelleme sorunuda olmayacak.
siz nedersinz?
birde bağzıları netde 4G'nin dokunmatiğinin kötü olduğunu söyledi doğrumudur?

Dokunmatik ile ilgili bir sorunu söylryen olmadı da gm4g için micro usb portu çabuk bozulduğu şikayeti çok aldık. Yani bunu bilin.

Ben ikisi arasında asus zenfone 2 laser tercih ederdim. Çünkü bu model 1000 tl altında en iyi kamerayı sunan modellerden biri. Ayrıca donanım olarak da gm4g ile aynı. Güncelleme konusunda gm4g gibi değil ama pil konusunda da bir tık daha iyi zf2 laser. Tavsiyem bu şekilde.

Bi incede şu şekilde belirteyim. Zf 2 laser iki varyasyonu var piyasada. Biri 5" biri 5.5". Marketlerdeki 5" fiyatına, hepsiburada'dan 5.5"lik olanı alabilirsiniz. Orayada bi bakın.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Dokunmatik ile ilgili bir sorunu söylryen olmadı da gm4g için micro usb portu çabuk bozulduğu şikayeti çok aldık. Yani bunu bilin.

Ben ikisi arasında asus zenfone 2 laser tercih ederdim. Çünkü bu model 1000 tl altında en iyi kamerayı sunan modellerden biri. Ayrıca donanım olarak da gm4g ile aynı. Güncelleme konusunda gm4g gibi değil ama pil konusunda da bir tık daha iyi zf2 laser. Tavsiyem bu şekilde.

Bi incede şu şekilde belirteyim. Zf 2 laser iki varyasyonu var piyasada. Biri 5" biri 5.5". Marketlerdeki 5" fiyatına, hepsiburada'dan 5.5"lik olanı alabilirsiniz. Orayada bi bakın.
Yararlı bir paylaşım olmuş.Ağzınıza sağlık.:)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
General mobile'a bulaşmayın.zf2 laser bence iyidir.Hiç olmazsa desteği falan gm'den daha iyi.(Güncelleme desteğinden bahsetmiyorum satış sonrası destek)

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Peki, General Mobile GM5 Plus'da finale giren isim oldu.
bu cihaz hakkında ne dersiniz?
bunun hakkındada netde çok söylemler var.
deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?h

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Benim yengem çok beğendi ya ona ne diyeceksin.;)
Valla yengen beni ilgilendirmez ama bizimkilerde durum vahim iPhone 5s kullanan ve sadece instagrama giren yengem iPhone 7 ne zaman çıkacak ay acaba dayın bana ne zaman alır diye kafa yoruyo,iPhone 6 kullanıp snapchatte takılan bir diğeri de amcana baskı yap bana 7 alsın çıkınca diye

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Valla yengen beni ilgilendirmez ama bizimkilerde durum vahim iPhone 5s kullanan ve sadece instagrama giren yengem iPhone 7 ne zaman çıkacak ay acaba dayın bana ne zaman alır diye kafa yoruyo,iPhone 6 kullanıp snapchatte takılan bir diğeri de amcana baskı yap bana 7 alsın çıkınca diye
Hakkı'nızda hayırlısı o zaman.:D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Asus Zenfone Laser 5.0 hiç yoktan iyidir elimde 2 adet gm 4g var ekranlar kırıldı ekranı yaptırsan telefon kadar tutuyor marka global değil bana göre bu sebeple fazla bir parça temini ve yelpazesi yok asus diğer pazarlar da aktif olduğu için hem gözümde daha başarılı.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Asus Zenfone Laser 5.0 hiç yoktan iyidir elimde 2 adet gm 4g var ekranlar kırıldı ekranı yaptırsan telefon kadar tutuyor marka global değil bana göre bu sebeple fazla bir parça temini ve yelpazesi yok asus diğer pazarlar da aktif olduğu için hem gözümde daha başarılı.
Hangisi daha iyi ise o sizinle olsun.:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Hangisi daha iyi ise o sizinle olsun.:)

:)yok hani gm de iyi telefon tamam ama 2 telefonun ekrana 400 lira para isteniyor onda servis bile değil yan sanayi buldum onu denedik onda da görüntü puslu kasalar kaldı öyle elimde ikinci el ekran filan bulursam alıp takarım ama bir samsung lg sony gibi asus gibi global marka olsa gir malum siteye ver siparisi yarı fiyatına tamir kiti ile eline gelir parça

z3 de Türkiye ekran parasına o siteden komple kasa almıştım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
:)yok hani gm de iyi telefon tamam ama 2 telefonun ekrana 400 lira para isteniyor onda servis bile değil yan sanayi buldum onu denedik onda da görüntü puslu kasalar kaldı öyle elimde ikinci el ekran filan bulursam alıp takarım ama bir samsung lg sony gibi asus gibi global marka olsa gir malum siteye ver siparisi yarı fiyatına tamir kiti ile eline gelir parça

z3 de Türkiye ekran parasına o siteden komple kasa almıştım
DİSCOVERY berbattı ama benim arkadaşa bin tane sıkıntı çıkardı,arkadaşa sattığım için büyük pişmanlık yaşadım.:(:mad: