Genel Ağ Üzerinden F Klavye Eğitimi Uygulaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
www.turkegitim.net/FKlavye

Türkiye'de F Klavye kullanımını yaygınlaştırmak ve F Klavye eğitimi faaliyetlerine destek olmak için oluşturduğumuz Genel Ağ Üzerinden F Klavye Eğitimi Uygulaması.

F Klavye Eğitimi Uygulası tüm vatandalara açıktır. Dünyanın en matematiksel dili olan Türkçe'ye ve Dünyanın en bilimsel klavyesi olan F Klavye'ye sahibiz. Bakmadan on parmak F Klavye ile yazmayı öğrenerek ömür boyu sürecek bir rahatlığa kavuşmuş olursunuz. Hem de çok az bir çaba ile.

F Klavye Eğitimi Uygulaması ÜCRETSİZDİR...

Uygulamayı denemek için denemeuye üye adı ve abc123 şifresini kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Adliye zabıt katipliği on parmak sınavlarında çıkan klavye hız testi metinleri, yeni modüllerdeki metinler ve diğer bir kaç metin sürat testine eklenmiştir. 144 metin içinden istediğinizi seçebilir veya rastgele bir metinle, 1 dakikalık, 3 dakikalık, 5 dakikalık veya 10 dakikalık klavye hız testi çalışabilirsiniz.

Kendi metinlerinizi kullanabilirsiniz. Rahat bir çalışma ortamı oluşturmak ve çalışmaya odaklanmayı sağlamak için sade görünümlü ve bol seçenekli sürat testin tüm özelliklerini buradan öğrenebilirsiniz.

Klavye Sürat Testi de yapabiliyorsunuz. http://www.turkegitim.net/FKlavye/KlavyeSuratTesti.aspx

Üye olarak sürat testi çalışanlar, gelişim grafiklerini izleyebilir ve arkadaşlarıyla paylaşabilirler.

Bu uygulama herkese açıktır. Ticari amaçla kullanılamaz.
Uygulamada kullanılan F Klavye modüllerinin tüm hakları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na aittir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
F klavye bizim için daha pratik aslında ama Q ya alıştık bi kere. birde heryerde Q var.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bir zamanlar bu siteye üyeydim. Son 4-5 harfe kadar gelmiştim. Ama sonradan unuttum gitti.insan bi başlayınca çok zevkli bırakamiyor. Ama bi birakincada başlamak güç :) bu konuyu görünce tekrar başlama kararı aldım. F klavye gerçekten çok büyük bir nimet ama biz türkler bu nimetin farkında değiliz. Bugün kullandığımız q klavyenin çıkış amacı aslında hızlı yazdıkları için daktiloları çok çabuk bozulması sebebiyle yazmayı yavaşlatmak için çıkartıldığını biliyormuydunuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha unutmadan heryerde q klavye var diyen arkadaşlara lafım var. F klavyede asla klavyeye bakılmaz. Öğrendiğinizde bakma ihtiyacı hissetmezsiniz. O sebeple elinizin altındaki klavyenin tuş diziliminin hiç önemi yok. Bir kaç tuş la q klavye f klavyeye dönüşüyor.