• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gençlik dizisinde tecavüz skandalı

Silence

Dekan
genclik-dizi-tecavuz_343.jpg

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir dizide rol alan genç oyuncu set amirinin tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Özel bir televizyon kanalında gençlik dizisinde oynayan D.F., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet dilekçesi vererek dizinin set amiri olan Y.Y.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Dilekçesinde, Y.Y.'nin kendisini tehdit ettiğini ve korktuğunu kaydeden genç kız, "Çekimler bittikten sonra birkaç kez benimle birlikte olmak istediğini söyledi ama ben kabul etmedim. Daha sonra ise beni özel hayatımı aileme anlatmakla tehdit etti. Aileme gidip erkek arkadaşımla yaşadıklarımı ve ilişkilerimi anlatacağını söyledi. Ben de korkarak birlikte olma teklifini kabul ettim. Y.Y. ile birlikte setten çıktık ve Taksim'deki bir otele gidip birlikte olduk" dedi. D.F.'nin şikâyeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Set amiri Y.Y.'nin ifadesine başvurulacak.

http://birbak.mynet.com/detay/foto-analiz/ozel-plaka-taktirdi-che/16573/15/#magazin-baslik

Mod Not : Anlamadığım özel hayatından erkek arkadaşlarınla yaşadıklarından set amirinin nerden haberi var ?

kactane cocuk dizisi cekiliyo cekiliyo ki ? birtane ? . tiyo veriym uydu yayininda var . yeni basladi. :P
gerci senaryosu da abuk subuk bisey normalde o kanali izlerim ancak turk yapimi olanini gorunce nedense migdem bulaniyo ve izlemekten rahatsiz oldugklarimdan di ki nedeni de varmis demek ki :P
tahmin yuruterek isim vermek yasal oluysa ben tahmin yurutebilirim. hatta y.y. d.f. den oyuncu listesinden net isim de "tahmin edilebilir" :D

Polise giderken otele mi uğramışlar. Önce niye polise gitmiyor. Şimdi aileni bırak Türkiye bir şeyler öğrendi.

Türkçe çevirisi , istiyerek gittik ama ben memnun olamadım ,

demek ki genç oyunculuktan yıldız oyunculuğa transfer vakti gelmiş, gelmiş ki nasıl medyanın ilgi odağı olurumun cevabını çok iyi biliyor ve kusursuz!! uyguluyor. yazık çok yazık.

niye ya yonetmen cok mu haci biri. hem niyeti olsa ne yazar cocuk cocuktur. buyuk ihtimal 18 yada alti bi yasta zaten. de yonetmende para bol veya ermis biri ki adam tutuksuz yargilaniyo hatta yargilanmiyo .

Tecavuz değil; Motive etmiştir,Motive.

dizi diye okullarda kızlara o kısacık etekleri giydirirseniz zengin züppe çocukları yaparsaniz aileleri modern gösterirseniz kusura bakmayın normaldir

Gerizekalıya bak ya. Kendi isteğimle yattım diyor. Sonra kalkmış tecavüz etti diyor. :angry: