Gençlerbirliği'nden açıklama!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
boyut2.asp
Tarih : 08.03.2011
Basın Sözcümüz Muammer Akyüz, sahamızda oynadığımız Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
“Bu maç öncesi, şampiyon olacak takım bizi hiç ilgilendirmiyor, biz çıkıp kendi futbolumuzu oynayıp galip gelmek istiyoruz demiştik. Futbolcularımızda sahaya bu düşünce ve amaçla çıktılar. Maça iki takımda dengeli başladı. Maçta iyi bir mücadele olacağı belli idi. Fakat maça hakemlerin bu kadar taraf olacağını Fenerbahçeliler bile tahmin edememişti.
14. dakikada ceza alanımız içerisindeki mücadelede Ulustaki binaların camlarından seyredenleri bile ofsayt olduğunu gördüğü bir pozisyonu orta hakem ve yardımcısının görememesi, ancak ciddi bir sağlık sorunu ile izah edilebilir
Değerli hakemlerimiz 1-0 ‘ı yeterli görmemiş ki 22.dakikada öyle bir penaltı çaldılar ki, maçı yan yana izlediğimiz Fenerbahçe başkanı Sayın Aziz Yıldırım bile penaltı değil dedi. Bu pozisyonda kalecimiz Serdar, kalecilik adına bir hata yaptı rakibi takip eden iki oyuncumuz varken kalesini terk ederek ceza alanının ucuna kadar gelip topa hamle yaptı. Ancak yaptığı sadece bu idi. Niang’ın kalecimizin üzerinden denize atlar gibi atlaması kesinlikle penaltı değildi. Buna rağmen hakem penaltıyı verip maçı 2-0 yaparak, kalan zamanı gönül rahatlığı ile idare ettiler. Tüm bunlara rağmen futbolcularımız oyundan düşmedi ve mücadelesini biraz daha artırarak 25. ve 45. dakikalarda iki gol bularak devreyi 2-2 bitirmesini bildiler.
İkinci yarıda maçı kazanacağımıza inanmışken, ağırlaşan saha koşullarının da etkisi ile 6 dakikada yediğimiz iki golden sonra maçı çeviremedik. Attığımız iki golün dışında direkten dönen üç şutumuzu da hesaba katarsak kaybettiğimiz üç puana yanmamak mümkün değil. Biz bu üzüntü ile geceyi uykusuz geçirdik. Maçın hakemlerinin nasıl geçirdiğini merak ediyoruz. Görevlerini yapmış insanların huzuru ile mi vicdan azabı ile mi ? Gerçi benimkide soru değil çünkü vicdanı olan bunu yapmazdı.”

Genclerbirliği

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bu ne ya, açıklama açıklama üstüne...
Fenerbahçe 8 de 8 yaptı diye mi tüm bunlar?
Alın terimizle şampiyon olacak mıyız?

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adamlar doğru konuşunca zorunuza gidiyor.

Şu cümle çok güzel:

"14. dakikada ceza alanımız içerisindeki mücadelede Ulustaki binaların camlarından seyredenleri bile ofsayt olduğunu gördüğü bir pozisyonu orta hakem ve yardımcısının görememesi, ancak ciddi bir sağlık sorunu ile izah edilebilir"

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Penaltı olmadığını Aziz Yıldırım da söylemiş.Hakem vermiş ne demek bu şimdi Suçlu Fenerbahçe mi? hakemlermi? Of Of yenilmişsin bide ezilmenin mantığı nedir be kardeşim?:mad:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Alın teriyle kazanılan şampiyonluğa hiç kimse dil uzatmaz, uzatamaz. Ama başkasının alın terini çalarsan hiç kimseyi susturamazsın. Sözüm ortaya, Fenerbahçe'yi kastetmiyorum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Alın teriyle kazanılan şampiyonluğa hiç kimse dil uzatmaz, uzatamaz. Ama başkasının alın terini çalarsan hiç kimseyi susturamazsın. Sözüm ortaya, Fenerbahçe'yi kastetmiyorum.

Kim kimin alınterini çalmış yahu harbiden 8 de 8 yapıncamı çıkıyor bütün bunlar enteresan

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kim kimin alınterini çalmış yahu harbiden 8 de 8 yapıncamı çıkıyor bütün bunlar enteresan

Gençlerbirliği yöneticisine göre biraz öyle olmuş.

Neyse bu fırtına dinmez, şampiyonluk yarışındaki takımlarımıza başarılar dileyip çıkıyorum.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Size ne arkadaşım size mi soracağım hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı.

Çok rahatsız oluyorsanız bakmayın ki siz çoğu şeyi zaten görüpte görmemezlikten gelen insanlarsınız.

Ayrıca bu raporladığım mesajlar neden silinmiyor illa bende mi hakaret edeyim kendimi küçük düşüreyim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar bizi işlem yapmak zorunda bırakmayın. Lütfen tartışmalarınıza saygı çerçevesi içinde devam edin..

prestiga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne zaman fenerbahçe bir yere gelse ahmet çakar , erman torğlu gibi insanlar hemen saldırıya geçiyor allahım bu insanlar fenerbahçe sırtından para kazanıyorlar pirim yapıyorlar tv lerin reytinkleri fırlıyor reklam alıyorlar ama işte . çekemezlik fener tek 17 takım itifak gurur duyuyorum bir fenerli olarak işte bu kadar buyuk bir takım ne mutlu fenerbahçelilere .aziz yıldırım mı çok seviyorum biz hak yeseydik maç satın alsaydık geçen yıl başımıza o olaylar gelmez di ne olmuş 2 gol de geçersiz kılalım fener yenik sayılsın baramınız olur eminim hiç mi hakem hata yapmıyor allah aşkına biz her maçı hakmelerin hatlarından kaznmıyoruz madem iki gol ofsayıt penaltı penaltı değil di 2 gol attı gençlar birliği neden gucu yetmedi söylermsiniz

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Nedense sadece fenerliler bulundukları konumu "haklı" gösterme çabasındalar.

Herkes yanlış sadece fener doğru öyle mi?

Kocaman alkış.....

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gençlerbirliği sözcüsü kısmen doğru konuşmuş.
İlk gol ofsayttı.
Ama penaltı, penaltıydı.
Kaleci o pozisyonda kontrolsüz müdahale yaparsa, saldıran oyuncu da pozisyonu kullanır.
Takılır, düşer ve penaltı olur.

Ardından gerçekler söylenmiş.
İkinci yarı gücümüz yetmedi denmiş.
Toplarımız direkten döndü denmiş.
O zaman gölü atan kazanıyor demek ki. Direğe çarptıran değil.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gençlerbirliği sözcüsü kısmen doğru konuşmuş.
İlk gol ofsayttı.
Ama penaltı, penaltıydı.
Kaleci o pozisyonda kontrolsüz müdahale yaparsa, saldıran oyuncu da pozisyonu kullanır.
Takılır, düşer ve penaltı olur.

Ardından gerçekler söylenmiş.
İkinci yarı gücümüz yetmedi denmiş.
Toplarımız direkten döndü denmiş.
O zaman gölü atan kazanıyor demek ki. Direğe çarptıran değil.

Teşekkürler olaya gayet objektif yaklaşmışsınız

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

Nedense sadece fenerliler bulundukları konumu "haklı" gösterme çabasındalar.

Herkes yanlış sadece fener doğru öyle mi?

Kocaman alkış.....

Bizle uğraşmak size ne kazandırır.Ancak çenenizi yorarsınız.Bu şekildede yıllarca şampiyonluk yüzüde göremezsiniz

---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Size ne arkadaşım size mi soracağım hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı.

Çok rahatsız oluyorsanız bakmayın ki siz çoğu şeyi zaten görüpte görmemezlikten gelen insanlarsınız.

Ayrıca bu raporladığım mesajlar neden silinmiyor illa bende mi hakaret edeyim kendimi küçük düşüreyim.

Senide artık görmemezlikten geliyorum.Önce seviyemize gelin.Ondan sonra konuşuruz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Biz göremeyiz onu tabii sende:D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Arkadaşlar, birbirimizi kırmadan da tartışabiliriz. Ben, Fenerbahçe'nin arkaplanda gizli işler çevirdiğine inanmıyorum. Çevirselerdi, şimdi 10-15 puan önde olacak şekilde de ayarlayabilirlerdi her şeyi. Lakin, son zamanlarda hataların Fenerbahçe lehine yoğunlaştığı da aşikar. Diğer kulüplerin tepkisi de bu yüzden. Aslına bakarsanız, bu sezon hakem hatalarından en fazla canı yanan kulüp Galatasaray'dır. Ancak, bu hatalar olmasa bile en fazla 5. olabileceğinden bizimkilerin sesleri çıkmıyor. Yani demek istediğim, hatalar elbet olacaktır; çünkü maçları yönetenler de nihayetinde birer insan. Ancak, hatalar bir takımın lehine ya da aleyhine sürekli tekrarlanırsa cıngar çıkar, şu anki durum da budur.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Senin Türkiye Kupasını gördüğün kadar olabilir mesela.

Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmedim ama birilerinin birçok şaibeli şampiyonluğunu gördüm.

scorpion20

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok gariptir ilk yarıda FENERBAHÇE gerideyken kimse çıtını çıkarmıyor bazı takımların en kritik dakikalar da aldıkları penaltılar kartlar konuşulmuyor FENERBAHÇE öne geçer geçmez bu tarz açıklama canavarları türüyor.Trabzon kulubude açıklama yapmış Aziz Yıldırım istifa etsin nedenide ilginç Gençlerbirliğini koruması gerekiyormuş kulupler birliği başkanı olarak.Ama gariptir haftasonu kendi maçlarında Beşiktaşın iptal edilen net golünden bahsetmemişler....Biz FENERBAHÇE liler olarak alıştık artık bunlara biz öne geçtiğimiz an açıklama canavarları türeyip ligdeki neredeyse hermaçta olan olayları abarta abarta sırayla hersene söyleyip duruyorlar.Keşke bu açıklamanın sonuna zaten FENERBAHÇE yi yenemezdik bakın skoru eşitledik ama yine baş edemedik diyebilseler.Tabi bu yürek insanlık birazda futbol bilgisi ister.Bunlarıda bu zaatlardan beklemek yanlış.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24

çok gariptir ilk yarıda FENERBAHÇE gerideyken kimse çıtını çıkarmıyor bazı takımların en kritik dakikalar da aldıkları penaltılar kartlar konuşulmuyor FENERBAHÇE öne geçer geçmez bu tarz açıklama canavarları türüyor.Trabzon kulubude açıklama yapmış Aziz Yıldırım istifa etsin nedenide ilginç Gençlerbirliğini koruması gerekiyormuş kulupler birliği başkanı olarak.Ama gariptir haftasonu kendi maçlarında Beşiktaşın iptal edilen net golünden bahsetmemişler....Biz FENERBAHÇE liler olarak alıştık artık bunlara biz öne geçtiğimiz an açıklama canavarları türeyip ligdeki neredeyse hermaçta olan olayları abarta abarta sırayla hersene söyleyip duruyorlar.Keşke bu açıklamanın sonuna zaten FENERBAHÇE yi yenemezdik bakın skoru eşitledik ama yine baş edemedik diyebilseler.Tabi bu yürek insanlık birazda futbol bilgisi ister.Bunlarıda bu zaatlardan beklemek yanlış.

gayet de güzel çıt çıkıyordu. neden tek taraflı bakılıyor. yahu aynısı, şu andakinin aynısı oldu devre arasında. çıkıp, başkanı hocası ile fenerbahçe'de 11'de 11 yapan trabzonspor için penaltılarına dikkat edilsin denmedi mi ? ondan sonra fenerbahç kaç penaltı kullandı ? trabzonspor kaç penaltı kullandı ? ( ip ucu ikinci takım 0 -yazıyla sıfır- ). bak trabzonsporlu olarak ortadan bakmaya "çalıştım". sizler de deneyin. vallahi iyi oluyor.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
adam haklı..bu kadar da olmaz yani..

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hehehehehehe.....komedi ya : ) bunlar sene sonu gelebilecek olan muhtemel Fenerbahçe şampiyonluğunu şimdiden kirletmeye yönelik çalışmalar : )
sadece gülüyorum : ) "şike, hakem satın alma" vs diyenlere tek cevabım...geçmişi hatırlayın...Şike yapılsa denizlide yapılırdı.Hakem satın alınsa geçen sene son maçta alınırdı. : ) O kadar paraya en az 4-5 Türkiye kupası alırdık son 10 senede : ) ya bu kadar komik olmayın... : ) Ligden kopan FB'ye yüklenip pirim yapıyor.. : )... şampiyonluk gidiyor diye tutuşan FB'ye sallıyor... : )
Bu kadar BÜYÜK BİR TAKIMIN TARAFTARI olmaktan gurur duyuyorum... : ) Bizim sevdamız sizin hayallerinize sığmaz. NOKTA!.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşın birinin gözü beni görmüyormuş o göz zaten ferini yitirmişti ki.

He çokta üzüldüm yemeden içmeden kesildim anlatamam.

Şurada gerçekten futbolu tarafsız olarak tartışacak biri varsa her daim varım arkadaşlar.

Sadece tarafsız yaklaşacak, saygı kuralları içerisinde isteyen kişiyle konuşmaya varım.

scorpion20

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gayet de güzel çıt çıkıyordu. neden tek taraflı bakılıyor. yahu aynısı, şu andakinin aynısı oldu devre arasında. çıkıp, başkanı hocası ile fenerbahçe'de 11'de 11 yapan trabzonspor için penaltılarına dikkat edilsin denmedi mi ? ondan sonra fenerbahç kaç penaltı kullandı ? trabzonspor kaç penaltı kullandı ? ( ip ucu ikinci takım 0 -yazıyla sıfır- ). bak trabzonsporlu olarak ortadan bakmaya "çalıştım". sizler de deneyin. vallahi iyi oluyor.

Bu söylediklerinden ben şunu anlıyorum Fenerbahçe demek ki(Fenerbahçe dışında konuşan olmadı zaten.sadece Fenerbahçe bahsetti burdaki ince noktayı kaçırmayın.Şu anki durum gibi değil) doğru bir iş yapmışki o garip anlardaki çoğu absürt penaltılara dikkat çekmiş şimdide TS ye penaltı verilmiyor.Bu da gayet normal.

Ben dünkü maçta ilk goldeki ofsayt dışında bişey olduğunu görmedim ve dinlediğim çoğu futbol yorumcusuda penaltı için hayır kesinlikle penaltı değil demedi.Benim kendi izlenimime görede net bir penaltı.
Hal böyleyken bu garip abartı sanatı nerden türedi ??

Madem ortadan bakmaya çalıştın keşke beşiktaş maçı ile alakalıda birşeyler söyleseydin mesala yukarıda da yazdım beşiktaşın verilmeyen golü bunun hakkında ne düşünüyosun??sence bu konuda da kıyamet kopmalı açıklama yarışına girilmeli mi ?

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:27 ----------

hehehehehehe.....komedi ya : ) bunlar sene sonu gelebilecek olan muhtemel Fenerbahçe şampiyonluğunu şimdiden kirletmeye yönelik çalışmalar : )
sadece gülüyorum : ) "şike, hakem satın alma" vs diyenlere tek cevabım...geçmişi hatırlayın...Şike yapılsa denizlide yapılırdı.Hakem satın alınsa geçen sene son maçta alınırdı. : ) O kadar paraya en az 4-5 Türkiye kupası alırdık son 10 senede : ) ya bu kadar komik olmayın... : ) Ligden kopan FB'ye yüklenip pirim yapıyor.. : )... şampiyonluk gidiyor diye tutuşan FB'ye sallıyor... : )
Bu kadar BÜYÜK BİR TAKIMIN TARAFTARI olmaktan gurur duyuyorum... : ) Bizim sevdamız sizin hayallerinize sığmaz. NOKTA!.

dostum bunların altına bütün fenerliler imzasını atar heralde. söylenecek herşey bunlar aslıda ama anlamak isteyen nerde.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Lig bitince konuşur ve görüşürüz, nokta .

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu ülkede tüm takımlar bize düşman ya.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Şerefli ve temiz şampiyonluk diyorum. Tabi siz bilmezsiniz böyle şeyleri.

Arkadaşım eleştirinin dozunu kaçırma.
Sen Fenerbahçe'ye çamur atamazsın.
Fenerbahçe de dahil 100 yıllık hiç bir takımın şerefine de laf söyleyemezsin.
Konuyu yazılı vesikalarla ispat etmediğin sürece senin yazdıkların hakarete girer.
Kimseye de hakaret edemezsin.
Türkiye Kupasını da almıyoruz.
O, sadece futboldan başka bir spor dalında beklentisi olmayan ve Avrupa'da kupa oynama hayalleri kuran ikinci sınıf takımların beklentisi olur.
Türkiye'de esas olan Lig Şamriyonluğudur.
Ve Türkiye'nin Avrupa'da onca kupada temsil edilmesi yüz yıldır, şerefsiz yakıştırmasını layık gördüğün takımların alın teriyle olmuştur.

Haddimizi bilelim.