Gençler de hakemden şikayetçi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Süper Lig'de sahasında oynadığı maçta Galatasaray'a 1-0 yenilen Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Mesut Bakkal ve başkan İlhan Cavcav hakem yönetiminden şikayetçi oldular.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, takımının oyunundan memnun olduğunu belirterek, "Özellikle ilk yarıda Galatasaray 1-2 pozisyona girse de sonra kontrol bizdeydi. Atanın kazancağı bir maçtı ve golü Galatasaray attı," dedi.

Penaltı pozisyonu

Bakkal daha sonra maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nu eleştirerek, "İlk yarıda bir penaltı pozisyonumuz var. Biz yandan çok net göremedik ama eğer penaltıysa çok önemli bir karar es geçilmiş oldu. Şu anda bir şey söylemek yersiz, hakem hocaları pozisyonu yorumlayacaktır. Bu dönemde, bu kadar önemli mücadeleler verilirken bu karar bizim lehimize çıksaydı çok farklı bir maç olurdu ve belki alacağımız puanla direncimiz de artacaktı," dedi.

G.Birliği başkanı İlhan Cavcav ise hakemin maçın kaderiyle oynadığını söyleyerek, "Kuddusi Müftüoğlu'nu kutluyorum. Ben, onun yerinde olsam hemen düdüğümü asardım," diye konuştu.

Kaynak

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gençlerbirliği isyan etti

Gençerbirliği Galatasaray maçına hakem damgasını vurdu. Ev sahibi aleyhine verilen iki kritik karar çok tartışılacak.

Hakemler yine küçük takımları yakıyor. Galatasaray da Fenerbahçe gibi tartışmalı pozisyonlarla maçı kazandı.. Gençlerbirliği cephesinde hakem Kuddusi Müftüoğlu'na öfke vardı. Başkan Cavcav, "Yerinde olsam düdüğümü MHK Başkanı'na teslim ederdim" dedi..

SABRİ'NİN İTMESİNE DEVAM DEDİ

Başkent ekibinden Hakan Aslantaş ile Galatasaraylı sabri'nin ceza sahasındaki mücadelesinde penaltı itirazları vardı. Sabri ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Hakan hakem Kuddusi Müftüoğlu'ndan penaltı beklerken hakem devam dedi.

KENDİ SAHASINDAN ÇIKAN İSAAC'A OFSAYT BAYRAĞI

Maç 0-0 devam ederken gerilerden atılan bir pasta Isaac bomboş durumda Aykut ile karşı karşıya kaldı ama atak ofsayt gerekçesiyle kesildi.

GOLE GİDEN GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ATAĞINI KESTİ

İlk yarının uzatma dakikasının sonunda, Gençlerbirliği’nin tehlikeli olabilecek atağını devam ettirmeyip, ilk yarıyı bitirmesi tansiyonun artmasına neden oldu. Devre arasında ev sahibi ekibin futbolcuları hakemle ve rakip oyuncularla tartıştı.

METİN TOKAT NE DEDİ?

Eski hakemlerde Metin Tokat Gençlerbirliğinin isyanına hak verdi. Tokat'ın görüşleri şöyle:

"Ceza alanı içinde Sabri’nin topu bırakarak, Hakan’ı itmesine penaltı kararı vermeliydi. Isaac’ın kendi yarı alanından çıktığı pozisyonun ofsayt olarak değerlendirilmesi, ciddi bir yardımcı hakem hatasıydı. Önemli bir gol pozisyonuydu."

kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=135900

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bugümki gazetelerde yer lan yorumlar kopardı beni. :D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gs'nin başkanı bu konudada beyanat vermeli ve hakem satılmışmı satılmamışmı soruşturmalı.

Düzenleme nedeni : Arkadaşlar defalarca uyardım, tekrar söylüyorum, takım isimlerini doğru yazın, önüne yada sonuna yada harfleri değiştirerek garip kelimeler yazmayın.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Satılmış ama sadece Fenerin maçında kendi önlerini göremez onlarda tolunay gibi zamanında çıkıp edunun pozisyonunda niye böyle erkeklik yapmamış, şimdi kendi başına gelince ortalığı yakıp yıkmaya çalışıyor.