Gelecek vadeden kripto girişimi XENEA WALLET

enkiidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
🚀 Xenea Wallet: Geleceğin Cüzdanı Şimdi Cebinde! 🧠💸

Kripto dünyası değişiyor ve Xenea bu değişimin merkezinde yer alıyor. Daha adil, daha erişilebilir ve herkes için fırsatlarla dolu bir ekosistem inşa ediliyor. Bugün adım atanlar, yarının öncüsü olacak.
Alt yapısı phantom, tonkeeper, solflare, Metamask gibi milyonlarca kullanıcıya sahip cüzdanlara benzer ümit vaat eden yeni yenilikçi bir proje XENEA!
risk almadan herhangi bir ödeme yapmadan puanlar toplayarak ve belli seviyeye geldikten sonra madenciliğini yapılabiliyorsunuz.
şans verilebilecek bir proje.

uygulamayı indir Gems leri topla 10 bin puana ulaş ve pasif madenciliği aç. puanları günlük giriş bonuslarla ve quiz lerle kolay ve hızlıca biriktirebilirsiniz.

159jevyPoS

referans kodumu yazmayı unutma 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek bilgi: layer1 ağında olacak ve diğer büyük cüzdanlardan en büyük farkı MPC patenti alacaklar bunun sayesinde özel anahtarlara gerek kalmayacak ve cüzdandan cüzdana gönderimde hatalı bir gönderim yapamayacaksınız, bunu yapabilirlerse cüzdanlar da yeni bir dönemin öncüsü olacaklar.

Son düzenleme:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Bir de referans kodun varmış. Onu yeni fark ettim.

Kabak gibi belli değil mi?

enkiidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Kabak gibi argümandan ziyade daha dişe dokunur bir gerekçe beklemiştim açıkçası en son grass projesine katılmıştım onda da bir çok insan senin gibi düşünüyordu ve sonuç ortada. şayet varsa dişe dokunur bir bilgin (dolandırıcılık olduğuna dair) bunu bilmek benim avantajıma olur ve teşekkürlerimi de sunarım hiç kibir yapmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

murat hocam ön yargını bir kenara bırakıp projeyi araştırmanı istiyorum olurda kafana yatarsa işine yarar benim refi de girmene gerek yok canın sağ olsun :)

enkiidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Reklam kokusu alıyorum yanında da ban
Amacım kesinlikle reklam yapmak değil, ilgilendiğim ve potansiyel gördüğüm bir projeyi paylaşmaktı. Xenea gibi yenilikçi sistemleri erkenden keşfetmenin değerli olduğuna inanıyorum ve bu tarz içeriklerle insanlara fayda sağlamaya çalışıyorum.

Elbette her projeye şüpheyle yaklaşmak doğal ama birlikte değerlendirirsek daha sağlıklı çıkarımlar yapabilir ve güzel kazanımlar elde edebiliriz diye düşünüyorum. Reklam gibi algılandıysa, üslubumu gözden geçiririm. Amacım fayda sunmak, spam değil.

American Megatrends

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
bune dayi kaldiracli sistem mi kristoffer koch zamanina tekrardan gonder gozumuz acildi artik bize balik tutmayi ogretme direkt balik ver

enkiidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bune dayi kaldiracli sistem mi kristoffer koch zamanina tekrardan gonder gozumuz acildi artik bize balik tutmayi ogretme direkt balik ver
Valla dayı demek istemem ama öyle bir yazmışsın ki ben bile kendimi dolandırıcı gibi hissettim bi an 😅

Haklısın, çok fazla balık vaadi var ortalıkta ama Xenea gibi sistemleri anlatmak da bu işin parçası. Elbette herkesin kendi oltasını eline alması en doğrusu.

Balık vermeye çalışmıyorum, sadece bu gölde gerçekten balık var mı yok mu, birlikte bakalım diyorum. Gözün açık kalsın, senin gibi uyanıklar hep lazım zaten 😉

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Umarım oraya para kaptırmadın. Giden gelmiyor öyle yerlerden.