Geleceği parlak kripto paralar

Bu konuyu okuyanlar

Storm Angel

Öğrenci
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
24
Merhaba arkadaşlar, 2010 yılında başlayan kripto para furyasını kaçırdık, şimdikinin aksine o kadar değersiz varlıktı ki PC'den reklam izleyene, oyun indirene vb gibi promosyonlarla Bitcoin dağıtıldığını yaşı yetenler mutlaka hatırlar.
Sanki sokakta broşür dağıtır gibi Bitcoin dağıtıldı bir zamanlar, bu işi ciddiye alıp birikim yapanlar sonrasında ya Bitcoin balinası oldu ya da inzivaya çekilip bir daha hiç çalışma gereksinimi duymadılar.
BEYLER/BAYANLAR açıklamada anlatacaklarımı göz ardı edenler en geç 2 sene sonra bunu yapmadıklarına pişman olacaklar.
Bitcoin 2010 yılında 0.49 $ fiyat bandıydayken Ethereum 2015 yılında 0.51 $ fiyat bandındayken chainlink 2017 yılında 0.17 $ bandındayken kimse bu kadar devasa rakamlara ulaşacağını tahmin edemezdi ve çoğumuz bu fiyatlardayken furyada kaçırdık. Birçoğumuzun keşke alsaydık dediği olmuştur. 2020 verilerine göre Bitcoin 23.800 $ Ethereum 655 $ dolar chainlink 15 $ seviyelerine ulaşmıştır.
Hatta geçtiğimiz günlerde bitcoin 38.000 $ dolar sınırına ulaşmıştır. Yaşadığımız pişmanlıktan bahsediyorum, genç arkadaşlarımı tenzih ederim yaşları buna yetmemiş olabilir, dünyayı dijital bir gelecek bekliyor arkadaşlar bunu istesekte istemesekte dünya düzeni ve teknoloji bunu gerektiriyor çünkü arkadaşlar dijital paralar çok hızlı işlem hızına ve çok düşük transfer kesim ücretlerine sahip olduğu için birçok ülke kendi kripto paralarını çıkarmaya veya kullanmaya başladılar. Arkadaşlar dediğim gibi kripto paralar ve blockchain(blok zinciri teknolojisi)kripto paraların kullanımını çok büyük oranda artırıyor ve artmaya devam ediyor. Kripto parasını çıkaran ülkeler dubai (uae)coin Venezuela (petro)coin Estonya(est)coin ve son olarak Çin halkı vatandaşlarına 13 Ekim 2020 günü dijital yuan dağıtmıştı kullanıp yaygınlaşması için arkadaşlar burada demek istediğim hiçbir şey için geç kalmadınız gelecekte bizi dijital paralar bekliyor. Ülkemiz Türkiye'ninde kendi dijital parasını çıkartacağını dünüşüyorum er ya da geç arkadaşlar olayları anlamanız için çok uzattım kusura bakmayın.
Bu başlıklara kadar geldiğinize göre kripto paralara ilginiz var ve söyleyeceklerim ve vereceğim tavsiyeler hepinize faydası olacaktır... Bunun için Android veya iOS telefon kullanmanız yeterli olacaktır.
Uzun süren çalışmalarım ve araştırmalarım gereği 3 farklı mobil olarak şu an geçerliliği olmayan ama geleceği parlak 3 farklı kripto para mining(kripto para madenciliği) işlemi yapabileceğiniz 3 farklı mobil uygulama paylaşıcağım sizlerle bu projelerde benim en çok hoşuma giden proje sahiplerinin sıradan bir coin yaratmak yerine bütün dünyada geçerliliği olacak ve aklımıza gelen her mağazada ve alışverişte kullanabileceğimiz bir (global) kripto para çıkarmaktır. Şu an gayet hızlı bir şekilde büyüyorlar ve ideallerini gerçekleştirmek için hiçbir engel kalmıyor. Bu idealleri için bir örnek vermem gerekirse, bugün aklımıza gelen her alışverişimizde Ethereum, Bitcoin, litecoin, chainlink kullanabilseydik talep çok fazla olacağı için fiyatlarını dahada üst seviyelere taşıyacaklardı bunun içim arkadaşlar çok şanslıyız bu kripto paralarla benim gibi 2020'nin son çeyreğinde tanışanlar üzülmesin hiçbir şey için geç değil yeterki farkına varalım ve başlayalım beyin insanın silahıdır gelin öğrenelim.
Uygulamaları nereden indireceğim?
Play Store'den indirebilirsiniz.
1.bee network: Telefon-tabanlı varlık
2.Time stope - Time collector, Time miner. Mine 24h
3.Pi network
Referans kodu olmadan maalesef üyelik gerçekleşmiyor bu nedenle üye olurken
Dilerseniz benim referans kodumu girebilirsiniz.

Referans kodlarım:
Timestope: melse34
Bee network: melse34
Pi network: MelSe34 ( M ve S harfi büyük)
Arkadaşlar tekrar söylüyorum denemekten zarar gelmez, Bitcoin de böyleydi şimdi ise rekora koşuyor. Denemekle zarar etmezsiniz.

Sorunuz varsa yazabilirsiniz, seve seve cevaplarım :) üye sayısı arttıkça kazandığınız miktar düşüyor o yüzden acele edin?

Not: Pi network ve bee network'ün 2022 de borsaya gireceği tahmin ediliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum arkadaşlar ancak bu uygulamalarda 7/24 uygulamayı açık tutmanız gerekmiyor. Sadece 24 saatte bir uygulamaya giriş yapıp ilgili butona basarsanız bir sonra ki 24 saat boyunca uygulamaya girmenize gerek kalmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel
 
Son düzenleme:

karmetta

Öğrenci
Katılım
11 Eylül 2019
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
28
Eth diyorum sosyal ağ projesi yada anlık bilgi transferleri tarzı projeleri var. Altcoinlerin çoğu eth altyapısını kullanması güvenirliliği artırıyor. 1.800 dolar seviyesi kesinlikle çok ucuz bir seviye...
 

grand_master

Profesör
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
1,015
Reaksiyon puanı
707
Puanları
113
Yaş
26
Doge coin nin geleceği inşallah bitcoin gibi olur
 
Üst