GeForce NOW

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Windows 7 kullanıyorum ama geforce nowda sürekli ya bir bağlantı sorunu yada kurarken windows güncelleştirmesi istiyor yapıyım dedim istediği şeyi yüklemeye çalıştım ama "0x80070424" "Belirtilen Hizmet,yüklü bir hizmet olarak yok" hatası ile karşılaştım yardım ederimisiniz ?

Canberk61ts

Doçent
Reaksiyon puanı
250
Windows 7 kullanıyorum ama geforce nowda sürekli ya bir bağlantı sorunu yada kurarken windows güncelleştirmesi istiyor yapıyım dedim istediği şeyi yüklemeye çalıştım ama "0x80070424" "Belirtilen Hizmet,yüklü bir hizmet olarak yok" hatası ile karşılaştım yardım ederimisiniz ?
Işletim sisteminizi güncelleyin

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
glb bağlantı sorunu türkiye genelinde var diye biliyorum arada bende olmuştu sunucuyu oto ya da eu central 3 yapın yapmadıysanız

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
zaten onda sorun çıkıyor yukardada belirtmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yapabilirim onu ?
isim bittikten sonra yazicagim

isim bittikten sonra yazicagims

geforce now ayar çarkına basınca açılan pencerede sağ orta kısımda sunucu konumu filan yazar ordan ya otomatike ya da eu central 3 e alın benim bildiğim en az ping orda

Son düzenleme:

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
isim bittikten sonra yazicagim

geforce now ayar çarkına basınca açılan pencerede sağ orta kısımda sunucu konumu filan yazar ordan ya otomatike ya da eu central 3 e alın benim bildiğim en az ping orda
bende direk hiçbirşey yüklenmiyor sunucu yeri otomatikte idi bastım hiçbirşey çıkmadı