Geforce GT 430 vs geforce gt 520

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nedben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nedben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün bilgisayar topladım yalnız alırken palit gt 520 1gb 64 bit erkan kartı yazmama rağmen satış görevlisi volar gt 430 2gb 128 bit ekran karı vermiş...ikisi arasında bariz bir fark var mı performans açısından yoksa volar'ı kullanayım mı karar veremedim...bu konuda yardımcı olabilir misiniz...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bugün bilgisayar topladım yalnız alırken palit gt 520 1gb 64 bit erkan kartı yazmama rağmen satış görevlisi volar gt 430 2gb 128 bit ekran karı vermiş...ikisi arasında bariz bir fark var mı performans açısından yoksa volar'ı kullanayım mı karar veremedim...bu konuda yardımcı olabilir misiniz...
oyun oynayacaksanız tabiki fark our. 64 bitlik GT 520 kart ile oyun oynanmaz. oynasanız da verimli olmaz. yok oyun oynamayacaksanız, hd film izlemek, nette gezmek, vs işler için GT 520 yeter. fazla para vermeye gerek yok. :)

nedben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rtsbora , v0ld3m0rt1s bilgiler için çok teşekkürler v0ld3m0rt1s arkadaşım techpowerup sitesinide sayende öğrendim ayrıyetten çok sağol ...:)

KadirSenkaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şansınıza daha iyisini almışsınız. GT 430 iyidir, hayırlı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gt 430 ben kullnıyorum tek sıkıntısı biraz ısınıyodu ama ben sıvı sogutma kullandım için hiçbişi olmuyor 3d oyunlar için ideal ekran kartı far cry 3 3d hiç bi kasma olmadan oynuya biliyorum son ayarında batifileyt 3 3d kasmadan oynaya bilirim bildiğin oyun için 10 numara ekran kartı
bide bu erkaran kartı tam 2 gb deil
oyunlarda hafıza yetmedi zaman ramdan 1 gb alabiliyor 3 gb hız veriyor sana alman daha iyi olmuş bunu kardeş