- Reaksiyon puanı
- 530
All Star yüzünden değil mi?Bişey karısmassa bu sabah 7.30 - 8-00 e kadar burdayım![]()

All Star yüzünden değil mi?Bişey karısmassa bu sabah 7.30 - 8-00 e kadar burdayım![]()
Evet sonrada uyumadan işeAll Star yüzünden değil mi?![]()
ben bu sıralar vadiyi izliyordumOnline Rekorumuz: 1.955 Üye İle 21-01-2009 Saat 18:21 gerçekleşmiştir.
Sybot- searc, 0ReiS0, 1ruby1, 4ReacTiv, 7.42, @DN@N, Acil Destek, aeg1s, alabula, Alengirli+, aLex_67, AliA, Alone_Life, Alptekin46, angoren, avni, Bagcivan+, boikot, bthnktn, cess, coke, crazyboys90001, cyber-rose, Darknes$, DoktorTR, Ecdad25, Elbruz46, emubaltaci, gelgel, gscikilom, hakan426, haldun54, hasanmustafa, honline, justsetmefree, K46, kemdem, kkoray, LastDot, magicxxL, Mai Nai, malatya, mathofmath, Mehmet Emin Ayaz, meren1951, moz, muratfortune, mustapha_84, Noctivagant, NymO, october, OmerCagatay, onair, orionuke, ozan87, ozell, pesimist+, pessimist_810, Phabio, PRoMeTuS, qontak, Rapchy, REİS7766, rise, rower, sonmodel06, StryKer, tiko, Timuçin Çolakel, Transformers, tuskilidi, uğurfb05, ulnx, venselos, viper_78, xxBlackPearl, X_Codesia, yigiter_342, yusufsan21, zorhak
Bizim yerimize de izle valla.ben bu sıralar vadiyi izliyordum
Afiyet olsun.2 kupa dolusu kahve içtim uykum gelmesin diye
benim adımın yanında nie + işareti var :wacko::wacko:
(yetkililerden açıklama bekliyorum)
Valla ben anlamam o kadar kişiydik biz.Kimi Kandırmaya çalışıon sen usta ? Çünkü ben bütün gece nöbetteydimYoksa AJan felanmısın nan sen
?
![]()
![]()
Valla ben anlamam o kadar kişiydik biz.![]()
Sybot-searc nin arkadaşı olduğun için![]()
Valla o saatte o kadar kişi yoktu atma.Yok Abi Şahitlerim Var
4 dakika önce 35 40 kişi varken 4 dakika sonra bi anda nasıl 5 kişiye düşebilirkiMantık yok bi kere :razz:
ben kendimi çift saydım heralde kusura bakma :d çünkü o saatte bu kadar görebiliyorum :d
HRNKC*, 4ReacTiv, 7.42, acabuco4, alabula, Alengirli, AliA, angoren, Bagcivan, cafer kaya, catli42, demasu_2000, eF.E, Elbruz46, extra_terrestre, jaseen, kaberdey, kerimxx, laterna, MegaWolt+, mustapha_84, musti_x, Naaa, nali, Noctivagant, nsgnc, otek72, pesimist, Phabio, Psiqo55, realblood, resimadam, rise, RoMaNTiC ReBeLLiOuS, RoMaNTiiZMa, sanera, serin, StryKer, tiko, Troy, Tsunmys, turankacmaz, utkuozan, venselos, VisuaL.NET, xxBlackPearl, yer6, zorhak
TAm ben alacaktım :surprised: :mrgreen: