Gece Online Listesi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
angryteacher.jpg

örrrtmenim, eteğinize tebeşiri ben atmadım, iol attı :*

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
;D ikinizde doğru Çöp kutusunun oraya Yüzünüzü Duvara Dönün ve bekleyin ders sonuna kadar :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
104 Ziyaretçi, 9 Üye (0 Arkadaşlar)
Şu anda aktif olan üyeler:
PcMaSTeR, KesKin, btolga, DaY_WalkeR_15, Elmacik, zokey, wolkhy, @DN@N, patrick
31 Ağustos 2007, 05:13

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
110 Ziyaretçi, 3 Üye
crx, PcMaSTeR, BigDesigner

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Sabaha karşı online listesi başlığı daha uygun düşerdi ..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
msn'de yazarlarsa "hayırdır bu saatte ne iş?" diye siz de dersiniz "SDN'i bekliyorum" diye :)

Azminize hayran kaldım diycem ama bu akşamdan sonra orada "Troy" ibaresini de görücenis :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bi Üst Konu olamadı Gittii ;D Hani başlıkta da yazmasa diyecem ama açarken onuda yazdık :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Online Üyeler
77 Ziyaretçi, 16 Üye (2 Arkadaşlar, 1 Gizli)
iol, crx, zokey, emelden, PcMaSTeR, MakeMeBad, Wolker, cengiz-, ZiFiRi, soqo, elektr10, Sezer SÜMEN, Troy, patrick, Elmacik

(Kuyudan çıkardım konuyu :# )

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
gece online olmak neden bu kadar önemli oldu anlamadım arkadaşlar :) fazla efor mu harcıyorsunuz, yada uykunuz var ama sırf nöbet tutmak pahasına uykunuzdan mı fergat ediyorsunuz?.. üst konu olmasına gerek yok yaw... abartmayın o kadar :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
patrick dedi ki:
gece online olmak neden bu kadar önemli oldu anlamadım arkadaşlar :) fazla efor mu harcıyorsunuz, yada uykunuz var ama sırf nöbet tutmak pahasına uykunuzdan mı fergat ediyorsunuz?.. üst konu olmasına gerek yok yaw... abartmayın o kadar :)

Maksat muhabbet olsun diye :) Neden tepki veriyorsun ben de onu anlamadım. İyi geceler topiği, günaydın topiği neden sabitlendiyse ondan istemişizdir :) Efor harcadığım yok, kaçta yattığım malum zaten ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dddbn8.png

Başlığı Açalı Sadece 13 Gün oldu ve Gösterim Sayısına bak :) yanındaki de mesaj sayısı Sence Üst konu olmayı hak etmiyormu? :)

İol'e katılıyorum Maksat Forumda Olanların Sohbet edebileceği bi başlık olsun istedik... birde Gece Müdavimleri belli olsun :) Şuan da Gözümüzü SDN'ye Dikmiş Nöbet tutmuyoruz herhalde. Eminim hepimizin farklı uğraşları var. ki ben uğraşıyorum bir blog ile yani ortada bi uykudan feragat durumuda söz konusu değil. ;) Abart ma konusu Eğer Sadece Üst konu olmasını İstemekse bunada diyecek sözüm yok...

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
iol'a
tepki diyorsan öyle olsun.. fakat ben düşüncemi paylaşıyorum ;) ben bu sitede belki de maksat muhabbet olsun diye takılmadığım için böyle bişi söylemiş olabilirim... iyi geceler ve günaydın topiği çok farklı bu konu ile :)

PcMaSTeR'a
konunun sabitlenmesi gösterim sayısına değil konunun ciddiyetiyle alakalıdır. PcMaster, sen yapma bari :) ha! üst konu olursa problem olur mu? hayır... ama dediğim gibi, biz zaten online'ız ve bi çok konuda varlığımızı belli ediyoruz zaten (sen, ben, o, bu, şu... gece online olanlar yani)

diyecek bi sözün olmasın çünkü öyle... diyorum ya bu "bence"... benim düşüncem ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lafı uzatmak İstemem ama Üst Konu olmasında ki Ciddiyet konusunda şunu demek isterim. Konu dışında Zaten Ciddiyet aramak biraz saçma olur Ancak "Konu dışı" başlığının Üst konu olan ve Ciddi Diyebilecek tek konusu "Tarot" bu da bna göre pek ciddi değil ancak bizde sygı duyuyor ve gidip tarot başlığına neden bu Üst Konu olmuş Demiyoruz... Dediğim gibi bu başlığın görevi sadece Liste Değil İnsanların Muhabbet İhtiyacınıda Gidermek ki şuan biz bunu yapıyoruz. Üst Konu olmasınıda Kısayol gibi, çabuk bulunsun açısından düşündük. Neyse Selametle..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
02 Eylül 2007, 03:49
95 Ziyaretçi, 13 Üye (1 Arkadaş, 1 Gizli)
PcMaSTeR, iol, enesilhan, doctorsadvocate, Elmacik, efeefgan, crx, robokep, ilker.efsane, regedit, dnm258, Denizhan Dakılır

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
85 Ziyaretçi, 14 Üye (0 Arkadaşlar, 1 Gizli)
PcMaSTeR, emubaltaci, esavas, MakeMeBad, crx, unwise, Troy, elektr10, Neutralizer, Hayatta Kal, KesKin, Melih_78, zokey
04 Eylül 2007, 03:50

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
75 Ziyaretçi, 4 Üye (0 Arkadaşlar)
PcMaSTeR, patrick, Troy, MakeMeBad
09 Eylül 2007, 05:42

2-3 Gündür Yoklama almayışımın nedeni backup işleri ile uğraşmam ve Oyuna takılmamdan dolayı ;) bu arada Müdavimlerimizden birisi baya yoktur. umarım başına bi iş gelmemiştir.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PcMaSTeR dedi ki:

2-3 Gündür Yoklama almayışımın nedeni backup işleri ile uğraşmam ve Oyuna takılmamdan dolayı ;) bu arada Müdavimlerimizden birisi baya yoktur. umarım başına bi iş gelmemiştir.

"Müdavimlerimizden birisi baya yoktur." kısmını üzerime alındım ^^ (Alınıyım mı alınıyım alınıyım)

Yaz ordan bana 22:00-06:00 arası nöbet :D

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Hala hediyeyi alan yok mu

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben niye yokum yaw. bu 1 haftadır her gece en az 3-4 saat online oluyorum.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iol dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:

"Müdavimlerimizden birisi baya yoktur." kısmını üzerime alındım ^^ (Alınıyım mı alınıyım alınıyım)

Yaz ordan bana 22:00-06:00 arası nöbet :D

Müdavimimiz Teşrif etmişler, Efendim hoş gelmişler... 1 ay baya uzun bi zaman... :)

@Talha:

Hediye olayı Çoktan bitti, Ayıptır Söylemesi şahsıma gönderildi ;)

@mTanriverdi

Bu başlık tamami ile Kullanıcıların kendi mesajları ile oluşmaktadır yani Öle Listeyi hergün buraya ekleyen otomatik bir Sistem yok ;) Sen ben o kim alırsa o gün ki çeteleyi buraya ekliyor ;)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Online Üyeler

200 Ziyaretçi, 5 Üye (0 Arkadaşlar)
iol, Troy, kaptanyalnizkurt, AC/DC, such

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim