Gece Online Listesi

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
centigrade dedi ki:
102 Ziyaretçiler, 8 Kullanıcılar
Son 45 dakika içinde bağlı olan üyeler:
centigrade, Tartarus, must, tekefe, Tanshaydar, anticor, mavinok.ta, robokep

gerçi biraz gündüz listesi oldu ama :)
:P valla bayağı bildiğimiz güneş doğdu ... ;D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
286 Ziyaretçiler, 35 Kullanıcılar (1 Gizli)
Nmss, Yasko, Wolker, yuureii, Evanescence, burock, NymO, anticor, Berkin Bozdoğan, DaY_WalkeR, Mehmet Emin Ayaz, Tanshaydar, RuNaL, m_tetik, must, mekanrock, zelenga, idealterror, kuzgun, Mystical, haluk_41, ztan, cgrszone, HardBaller, justsetmefree, mavinok.ta, mushamba, Robert, ultumdur, rohan86, asi_53,Troy, tuskilidi, BreakOut

Cok iyi geçmeyen bir gece ama.. Yoklama aksatılmaz.. :)

İyi geceler SDN..

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mekanrock, Tartarus, Justice_For_All, yuureii, Tr-turqx, MdbK, black_mamba, dawulcu87, burock, anticor

Tüh SDN'de tek ben varım zannediyordum %(

Edit: Evet evet tek ben varım hiç bir konuya yorum yapılmıyor buda tek benim olduğumu belirtiyor :}

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
440 Ziyaretçiler, 61 Kullanıcılar (5 Gizli)
xeus10, RadoN, cgrszone, DarkLady, Nmss, zeytinn, RuNaL, erdemgazetesi, mavinok.ta, titanyum, F-rekans, trauma, sirius12, barancel, DaY_WalkeR, Evanescence, souris46, tuskilidi, zelenga, TuningMert, scientist, Justice_For_All, muratcanberber, BreakOut, ahmetn, annttiigs, Fuser.1958, ae1907, afterdinner, Wolker, suyat, robokep, cemard, tekefe, idealidea46, Troy, tugbagaleri, sahmaran, Mvtlnts, gezegen, FoSCo, mushamba, Headhunter, TheMozard, caglarcosgun, anticor, ilgicekici, nightashes, lucifer, sonsamuraii, frei, sakip, burock, Mta, yuureii, Darknes$

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
264 Ziyaretçiler, 35 Kullanıcılar (2 Gizli)
RadoN, zelenga, Nmss, tekefe, zeytinn, mavinok.ta, ahimes, F-rekans, justsetmefree, dawulcu87, cgrszone, Wolker, Tanshaydar, yuureii, korsanflex, anticor, canmaster, Excarter, xxx3, must, eagle2002, üstat, SsSameTtT, madmann, tuskilidi, tugbagaleri, paladin, Ugel, dada, Justice_For_All, RuNaL, ulaş35, Troy

evet artık benim için yatma vakti.. Bugün bakıyorumda yöneticilerimizden Troy bey ayakta :) Yeni üyeler mavi neden rengi öle demesin mesajları boy boy :) yeni arkadaşımız Excarter tekrar hoşgeldin..

Evettt tüm SDN Ahalisi herkese iyi geceler.. Simdiden herkesin Cuma günü mübarek olsun.. Bol kazançlar diliyorum.. [yatma efekti]

Reaksiyon puanı
189
ben de tam çıkıyordum bi yoklama alayım dedim.

Saat : 04:29 itibari ile son durum şöyle...

126 Ziyaretçiler, 13 Kullanıcılar
cgrszone, F-rekans, patrick, anticor, zelenga, Tanshaydar, Tr-turqx, OmerCagatay, tekefe, mavinok.ta, yuureii, MdbK, robokep

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
uzun zmndır bakmamıştım bu konuyaa alam heemn yoklamayıı

242 Ziyaretçiler, 29 Kullanıcılar (2 Gizli)
DarkLady, must, Nmss, kübra alioğulları, seakar, tuskilidi, patrick, Justice_For_All, nizam, seyfulislam, OmerCagatay, By_Mehmet, Tanshaydar, annttiigs, yuureii, asr_i_saadet, üstat, RadoN, carisma_3510, Mehmet Emin Ayaz, MdbK, efekan258, Özgür_, mustekin, cnasoft, sepultura, dawulcu87

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
98 Ziyaretçiler, 10 Kullanıcılar (1 Gizli)
yuureii, RoMaNTiiZMa, Tanshaydar, must, emreguney3, mekanrock, bertan, tekefe, bibreak

nyoo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6
Troy dedi ki:
Bir üyenin olduğu ekran görüntüsünü yakalayacak olan var mıdır aranızda?

ödül koyalım istersen :D, ama warmış cvp yazdıktan sonra gördüm, tebrikler "anticor"

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anticor tebrikler, acaba troy un bu olayada bir hediyesi varmı :D :*
ben pcmaster dan böyle bi derece bekliyordum, çok sabahladı ama kısmet değilmiş :)

bende üniversite okudum, bende gece online ım, benide alın aranıza :D

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
regedit dedi ki:
anticor tebrikler, acaba troy un bu olayada bir hediyesi varmı :D :*
ben pcmaster dan böyle bi derece bekliyordum, çok sabahladı ama kısmet değilmiş :)

bende üniversite okudum, bende gece online ım, benide alın aranıza :D

nyoo ve regedit, tebrikleriniz için teşekkür ederim... Pcmaster'ın tüm çabalarını biraz önce okudum, destekçisiyim :D Ama hediye konusu devam ediyor mu, Troy bir hediye verir mi bilmem :* Vermesi tabiki mutluluk verici bir olay olurdu :P

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu olay kapanalı çok oldu beyler :) Tek kişilik görüntü alındı bizzat tarafımdan ;) ödül olarakta bit defender gönderildi ;)

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
PcMaSTeR dedi ki:
Bu olay kapanalı çok oldu beyler :) Tek kişilik görüntü alındı bizzat tarafımdan ;) ödül olarakta bit defender gönderildi ;)

Uzun bir süre yoktum forumda, o sırada olmuş bu hediye olayları. Ama ekran görüntüsünü koyduğumda hediyeden haberim yoktu. nyoo ve regedit dedikten sonra uyandım Zzz Ben de bozuntuya vermeden devam ettirdim, hortlattım konuyu :D Çok oldu ama güle güle kullan bu arada :P ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
181 Ziyaretçiler, 30 Kullanıcılar (2 Gizli)
maxxdump, betelguese, trauma, TuningMert, alaturkajoker, must, madmann, Mta, anticor, twilight_flame, ReaLy, aslan78, Fuser.1958, masterdevil, mustekin, Denizhan Dakılır, manyakx, ahmetbaba, ulaş35, NymO, yuureii, outcast, onursevim, seakar, Alcolick, Alengirli İşlerin Adamı, nizam, macellan44

:)

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bakalım kimler burada...

Bağlı Kullanıcılar
112 Ziyaretçiler, 10 Kullanıcılar

anticor, ultumdur, Cursed, Beowulf, dakota_01, synthkey, Tanshaydar, Justice_For_All, ReaLy, NymO

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
154 Ziyaretçiler, 14 Kullanıcılar (1 Gizli)
centigrade, mustekin, simurg, hakimebu, idealterror, Xasiork, kadkaf, afterdinner, tuskilidi, talha_252, ilgicekici, theNEYzen, llavinya

gece gece bu gizli olan da kim acep

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
böle bi amaçsız gizem bi ürperti diosun yani.gece gece geriyo milleti :)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
94 Ziyaretçiler, 4 Kullanıcılar
centigrade, Jumb0, idealterror, Tanshaydar

gizli de uyumuş galiba artık herkes açıkta :)

yanlız sabah oldu mu iyce tenhalaşıyo burası