Gece Dışarıdan Gelen Garip Sesler

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Gece uyuyamıyorum. Dışarıdan kapı çarpma sesi gibi bir ses duydum. Birkaç kere önemsemedim. Bu sefer sanki o sesi evin içinde duydum. Kalkıp ışıkları yakınca sesler gitti. Dün de evin zili çaldı gece. Dışarı çıktığımızda kimse yoktu. Artık korkmaya başladım. Bu sesler nedir böyle?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Sakin olmanızı öneririm. Geçenlerde sabaha doğru uyanıktım. Yatacaktım. Balkondan takur tukur ses geliyordu. :D
İlk başta önemsememiştim. Yaklaşık 10 dakika kadar sonra balkondan gürültülü bir ses geldi.

Daha sonra balkona baktığımda korkulacak bir şey olmadığını gördüm. Üst üste dengesiz bir şekilde konulan eşyalar düşmüş. :D

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Sakin olmanızı öneririm. Geçenlerde sabaha doğru uyanıktım. Yatacaktım. Balkondan takur tukur ses geliyordu. :D
İlk başta önemsememiştim. Yaklaşık 10 dakika kadar sonra balkondan gürültülü bir ses geldi.

Daha sonra balkona baktığımda korkulacak bir şey olmadığını gördüm. Üst üste dengesiz bir şekilde konulan eşyalar düşmüş. :D
Peki zil?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Dostum psikolojik destek alman en iyi çözüm gibi duruyor. Ben de birkaç yıl önce öyle hissediyordum. Karanlıktan korktuğum oluyordu. Ama artık öyle değilim.

bozo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kedidir o kedi :D

Şaka maka eğer ailenizden yada ne biliyim başkaları'da duyuyorsa en iyi çözüm bunları bilen birine danışmaktır. Belki sarhoş, çocuklar, VB. Gibi şeylerde olabilir ama korkman gereken taraf doğa üstü varlıklar olabilir. Cinler gibi varlıklar
özellikle cinlerin bir türü vardır adı EL-UMMAR bu cinler sizinle birlikte evde yaşar sizinle beraber yemek yer falan filan fakat gözümüzde perde olduğu için göremeyiz. Ama benim düşüncem cinler veya başka varlıklardan değil bazen gece vakti bizimde evden sesler geliyor zil falan çalıyor. Ama sen yinede hocalara bir danış.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Güvenlik Kamerası candır.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747

Şaka maka eğer ailenizden yada ne biliyim başkaları'da duyuyorsa en iyi çözüm bunları bilen birine danışmaktır. Belki sarhoş, çocuklar, VB. Gibi şeylerde olabilir ama korkman gereken taraf doğa üstü varlıklar olabilir. Cinler gibi varlıklar
özellikle cinlerin bir türü vardır adı EL-UMMAR bu cinler sizinle birlikte evde yaşar sizinle beraber yemek yer falan filan fakat gözümüzde perde olduğu için göremeyiz. Ama benim düşüncem cinler veya başka varlıklardan değil bazen gece vakti bizimde evden sesler geliyor zil falan çalıyor. Ama sen yinede hocalara bir danış.
Dostum insanları korkutma.
Konu sahibi arkadaşım böyle sesler duyunca 3 Felak 3 Nas oku ve Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim de. Eğer devam ederse en dandiğinden güvenlik kamerası al 150tl.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
@ExeRyderS benimde buna benzer bir olay yaşamışlığım var. sen bu konuyu kurunca aklıma geldi bir bak istersen korkmana gerek yok bir şey olmaz. Ama devam ederse sesler kamera taktır .

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Buraya yorum atmistim neden silindi cok merak ettim.

aaaaaafdsfasdfasdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Birader gece gece korkuttun napıyorsun

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72

Bi bana gelmio nedense su cinler anlamadim iman poweri yuksek biri de degilim. Bence siz sizofrensiniz. Fight Club misali.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747

Bi bana gelmio nedense su cinler anlamadim iman poweri yuksek biri de degilim. Bence siz sizofrensiniz. Fight Club misali.
İnsanlar onlara bir şey yapmadıkça zaten cinler bize zarar vermez.

bozo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İnsanlar onlara bir şey yapmadıkça zaten cinler bize zarar vermez.
Kardeşim galiba tam okumadın EL-UMMAR cinlerini diyorum bu cinler sizinle beraber yaşarlar yani onlara bulaşıp bulaşmamak gibi bir alaka yok. Onlarda bizim gibi duş alır, yemek yer araştır biraz.

aaaaaafdsfasdfasdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim galiba tam okumadın EL-UMMAR cinlerini diyorum bu cinler sizinle beraber yaşarlar yani onlara bulaşıp bulaşmamak gibi bir alaka yok. Onlarda bizim gibi duş alır, yemek yer araştır biraz.
gardaşım suyun parasını ödeyip artıkları yediği sürece veya kendi yemeğini alıp getirdiği sürece sıkıntı yok anlüyün mü ? kendimizi zor geçindiriyoruz bir de cinlerimi beslicez

Son düzenleyen moderatör:

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Benim odam da tabancam var hiç kullanmadım ama hırsız girdiğinde kafasına vurmuştum hızlıca.
Allah'tan ruhsat vardı babamın ucuz kurtulduk.

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Benim odam da tabancam var hiç kullanmadım ama hırsız girdiğinde kafasına vurmuştum hızlıca.
Bana kalırsa bu gibi durumlarda hırsız öldürülse bile nefsi müdafaadan ceza alınmamalı.

bozo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
GARDAŞIM SUYUN PARASINI ÖDEYİP ARTIKLARI YEDİĞİ SÜRECE VEYA KENDİ YEMEĞİNİ ALIP GETİRDİĞİ SÜRECE SIKINTI YOK ANLÜYÜN MÜ ? KENDİMİZİ ZOR GEÇİNDİRİYORUZ BİR DE CİNLERİMİ BESLİCEZ
kardeşim zaten kendileri alıyorlar yemeği falan evin dışında banyo yapıyorlar ama evde sizinle beraber kalıyorlar onlar genellikle sabah uyur geceleri uyanıktır amaçları sizi evden çıkarmak ve evde sadece kendileri kalması fakat bu cinler çok düşük ihtimalle evimizde yaşar %15-%20 falan

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
kardeşim zaten kendileri alıyorlar yemeği falan evin dışında banyo yapıyorlar ama evde sizinle beraber kalıyorlar onlar genellikle sabah uyur geceleri uyanıktır amaçları sizi evden çıkarmak ve evde sadece kendileri kalması fakat bu cinler çok düşük ihtimalle evimizde yaşar %15-%20 falan
yemeğin parasını nasıl buluyorlar? ben de niye param eksiliyor diyorum ya :(

bozo11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim Bizler Çalışırken Onlar Keyif Yapmıyor Onlarda İşlere Gidiyor

He Param Gidiyor Dersen Biri Senin Cüzdanı İndira Gandi Yapmıştır :D

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Hırsıza bir şey oldu mu? Anlat biraz merak ettim headshot çekmişsin :D

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Abi napim kafası yarıldı biraz sonrasın da sevk ettiler zaten bişeyi yoktu çakı gibiydi kafası biraz kanamış tabi vurunca öyle.
Kafa gitti onun babama bu çocuğun silahla ne işi falan var dediler.
Bende anlattım kendimi korudum vs.
Allah'tan sicile işlemedi.
Bir şeyler oldu ama ucuz kurtulduk.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Abi napim kafası yarıldı biraz sonrasın da sevk ettiler zaten bişeyi yoktu çakı gibiydi kafası biraz kanamış tabi vurunca öyle.
Kafa gitti onun babama bu çocuğun silahla ne işi falan var dediler.
Bende anlattım kendimi korudum vs.
Allah'tan sicile işlemedi.
Bir şeyler oldu ama ucuz kurtulduk.
Neresine vurdun içinde gerçek kurşun mu vardı?
Geçmiş olsun, dersini vermişsin adama. Senin gibi yüreklisi zor bulunur, gece o reflexle kafadan vurmayı başaran kişi sayısı sayılıdır. Senin tebrik edilmen lazımdı, stres yaşayacağın şeyler uygulamak değil..
Yahu nolur abi deme senden küçüğüm %99 :(

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Yaşın kaç ben 17.
Gerilmen lazım sonra o gücü ve gazı aldıktan sonra silahın arka tarafı ile kafasına vuracaksın.
Gerçek kurşun var ama içinde yoktu.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Yaşın kaç ben 17.
Gerilmen lazım sonra o gücü ve gazı aldıktan sonra silahın arka tarafı ile kafasına vuracaksın.
Gerçek kurşun var ama içinde yoktu.
Hı şimdi anladım ben zannettim adamın kafasına sıktın adamın kafasını sıyırdı :)
Yaşım senden küçük :)