Bunu ekran görüntüsü olarak mı aldınız? ekran kartı temassızlık yapıyor olabilir çıkarıp tekrar takın.Ekli dosyayı görüntüle 147109Arkadaşlar gördüğünüz gibi ekran kartı çok garip bir gün pubg oynarken vurdum hafif şidette o günden beri bazen bozuk gösteriyor aygıt yöneticisinden ekran karının görevini kapamak zorunda kalıyorum.Bunun çözümünü bilen varmı ?
Monitörde olsaydı ekran görüntüsü aldığında böyle olur muydu?Yazılımsal bir hasar değil, fiziksel. Belki monitör zarar görmüştür. Elinizde başka bir monitör varsa, onla deneyin. Eğer görüntü hâlâ bozuluyorsa, ekran kartı zarar görmüş olabilir. PIN'i kırılmış da olabilir. PIN tamiri yapmanız gerekebilir.
Laptopların işlemci ve Gpu'larına, termal macunu sürülür ama bilgisayarcı yapsın. Yoksa menteşeyi kırıp, monitörü yerine oturtamazsın.Evet ekran görüntüsü olarak aldım ekran kartında sıkıntı var ama sadece oyuna girdiğimde yapıyor ikincisi ise laptop kullanıyorum termal macun vb sürmek çözer mi ? Çözümlerinde çok toz olmuş olabilir temizleyin ekran kartı yerine tam oturmamış olabilir vb diyolr siz ne diyorsunuz ?