Garip bir ağrı

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Birkaç dakika önce nefes alınca sol göğüs kafesim hemen altından sol omzuma kadar garip bir ağrı hissettim. 30 Saniye falan sürdü. Bilgili olan arkadaşalara sesleniyorum :D Sizce sebebi ne olabilir. Kalp ile ilgili bir durum olabilir mi ?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Yahu arkadaşlar buradan teşhis mi bekliyorsunuz, sağlığınıza hiç mi önem vermiyorsunuz?
Hayır. Belki tıp fakültesinde okuyan veya doktorluk yapan bir üye olabilir diye düşünmüştüm. Bu salgın döneminde sağlık ocağına veya hastaneye gitmek istemiyorum. Küçük bir bilgi verirse en azından ne yapmam gerektiğini öğreneyim demiştim :D İnternetten teşhis koyulmaz.

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Semptomlar devam ederse bir doktora görün. İnternette sağlık konusunda destek almanı veya araştırmanı önermem.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Birkaç dakika önce nefes alınca sol göğüs kafesim hemen altından sol omzuma kadar garip bir ağrı hissettim. 30 Saniye falan sürdü. Bilgili olan arkadaşalara sesleniyorum :D Sizce sebebi ne olabilir. Kalp ile ilgili bir durum olabilir mi ?
Hastane ye git burdaki çözümler belki daha da zarar verebilir..

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Dostum internette sizin bir şey bulmanız yada bizim birşey söylememiz sağlıklı değil. Hastanelerin korono ile alakalı olmayan departmanları sakin gösterebilirsin.

Utopia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Hayır. Belki tıp fakültesinde okuyan veya doktorluk yapan bir üye olabilir diye düşünmüştüm. Bu salgın döneminde sağlık ocağına veya hastaneye gitmek istemiyorum. Küçük bir bilgi verirse en azından ne yapmam gerektiğini öğreneyim demiştim :D İnternetten teşhis koyulmaz.
Belki kalp krizi geçiriyorsunuz, bu durumda doktora gitmeyecek misiniz yani?

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321

qwerty123456

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
o ağrı ben ve birkaç arkadaşımda oluyor büyük ihtimalle kas ağrısı yakın zamanda ağır antrenman veya uzun süre antrenman yapmayıp direkt başlarsan olabiliyor

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
@Assad Najjar hocam kalple ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmediğini söyledi. Büyük ihtimal kas ağrısı. Ben kilolu olduğum için kalpten şüphelendim. Bir de bizim baba tarafından giden herkes kalp yüzünden gitti ondan sormuştum. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim