Neden kesinlikle hayır ?
Bir telefona sırf türkiye garantili diye 2000 TL Vermek mi mantıklı yoksa 1000 TL garantisiz almakmı ? ( Her iki cihazın da kutusunu sen açacaksın )
Kullanıcı hatası diyip milyonlarca cihazı garanti dışı bırakan binlerce firma var ?
Peki şöyle bir durum da var bilindik güvenilir bir marka ? Zaten avrupa, amerika yada asya malı bu ürün tek farki gümrükten vergi yemeden gelmesi. Söylemiş olduğun ihtimal binde 1 ihtimal. oda seni yada beni bulursa çölde kutup ayısına zar atalım demek gibi birşey olur![]()
Peki şöyle bir durum da var bilindik güvenilir bir marka ? Zaten avrupa, amerika yada asya malı bu ürün tek farki gümrükten vergi yemeden gelmesi. Söylemiş olduğun ihtimal binde 1 ihtimal. oda seni yada beni bulursa çölde kutup ayısına zar atalım demek gibi birşey olur![]()
Madem bu kadar emindiniz, neden bu konuyu açtınız ? Ben de bunu merak ediyorum... Garantisiz ürün almayı teşvik etmek için mi konu açtınız ? Yoksa garantisiz ürün almak da tereddüt ettiğiniz için mi konu açtınız ? Ne için konu açtığınızın farkındalığını taşıyor musunuz ?
Garantisi TELESEVİCE olan cihaz kullanmaktan daha güvenli bence.
yurt dışından gelen cihazların eyer faturası varsa türkiye distribütörleri 1 yıl garanti verirArkadaşlar merhaba 1000 - 1200 TL Para vererek yurt dışından getirilmiş türkiyede garantisi olmayan bir cihaz almak istermiydiniz ?
Arkdaslarin cogu alma demis ama bu is risk isi, bende s2 var cinden getirttim, garintisi yok sanirim.
Bu arada arkdaslar iphonun serial numarasini iphonun kendi sitesinde arattirilip ne kadar süre kaldigi bulunabiliyo. Samsung icnde böyle bisi vami=? yada bütün ürünler 1 yil garantilimi =?
Burdan bakabilirsin.
ben noteyi almanyadan aldım kdv iadesiyle 1060 tl ye geldi kimse kusura bakmasın ama 2300 e tr de o parayı verene acırımhaaa garanti derseniz elinizde fatura varsa ve uluslararası garanti varsa tr de 1 yıl garantiden faydalanabiliyorsunuz misal ben bu sayede 3 hafta beklemeni ardından yarın yeni bir note sahibi olacam
cihaz 5 m yükseklikten yere çakılmış 5-6 m kadar parke zemin üzerinde sürünmüştü çizikti yoktu ama cihaz çalışmadı
faturasıyla samsung servise verdim değişim çıktı ve 3 haftalık beklemeden sonra cihazım kısmetse yarın elime ulaşacak yani 2 katından fazla bir para vermeye gerek yok cebimde neredeyse 1300 tl kaldı
![]()
Ahanda böyle olsa alınır.ben noteyi almanyadan aldım kdv iadesiyle 1060 tl ye geldi kimse kusura bakmasın ama 2300 e tr de o parayı verene acırımhaaa garanti derseniz elinizde fatura varsa ve uluslararası garanti varsa tr de 1 yıl garantiden faydalanabiliyorsunuz misal ben bu sayede 3 hafta beklemeni ardından yarın yeni bir note sahibi olacam
cihaz 5 m yükseklikten yere çakılmış 5-6 m kadar parke zemin üzerinde sürünmüştü çizikti yoktu ama cihaz çalışmadı
faturasıyla samsung servise verdim değişim çıktı ve 3 haftalık beklemeden sonra cihazım kısmetse yarın elime ulaşacak yani 2 katından fazla bir para vermeye gerek yok cebimde neredeyse 1300 tl kaldı
![]()