Garantisiz İPhone 5

BOZYURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2013 yılında aldıgım iphone 5'im iki üç gün önce gece şarja bıraktıgımda sabah ekranı simsiyahtı donanımsal bir hata oldugunu call centerdaki arkadaş tespit etti fakat garantisiz oldugunu gözden mi kacırdı bilmiyorum ancak donanımsal olursa degişim yapılabilecegini söyledi sizce değişim olurmu garantisi olmasa bile ?

BOZYURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok garantisi dolmuş durumda fakat call centerdaki eleman donanımsal problemse tamir görmeden değiştirebilecegini söyledi yani garantisinin doldugu sohbette gecti fakat bunu unutup mu söyledi degişimi yoksa cidden garantisiz telefonda olan hatadan dolayı degişim gercekleşirmi ? diye sormak istemiştim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
yok garantisi dolmuş durumda fakat call centerdaki eleman donanımsal problemse tamir görmeden değiştirebilecegini söyledi yani garantisinin doldugu sohbette gecti fakat bunu unutup mu söyledi degişimi yoksa cidden garantisiz telefonda olan hatadan dolayı degişim gercekleşirmi ? diye sormak istemiştim

Yok, adamın dalgınlığına gelmiş. Cihazı sisteme değişim diye kaydederken garantinib dolduğu farkedilir.

BOZYURT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihaz kendiliginden hata olusturursa garanti dısında oldugundan değişim gercekleşmeyecektir diyorsun, bi arkadasım 1,5 sene önce iphone 3gs sinde ahize sorunu vardı onunda garantisi dolmustu fakat degişim gercekleşti bakalım randevuya gidecegim neler olacak

Reaksiyon puanı
16,128
apple üretim sorunu olunca garanti olsun olmasın değişim yapıyor 1yıl mı ne? garanti verebiliyor müşteri memnuniyeti için.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
cihaz kendiliginden hata olusturursa garanti dısında oldugundan değişim gercekleşmeyecektir diyorsun, bi arkadasım 1,5 sene önce iphone 3gs sinde ahize sorunu vardı onunda garantisi dolmustu fakat degişim gercekleşti bakalım randevuya gidecegim neler olacak

Hiç garantiyle işim olmadı sen yine de şansını dene :)