Garantisiz 2.el harman kardon m8mi garantili sıfır z3 mü ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1.149 tlye 2.el harman kardon bir one m8 buldum. Gözüm kaldı. Ciddi ciddi almayı düşündüm. Ama sonra babam dediki 1149 tl 2.el ona vereceğine benim dediğim 1800 tl garantili sıfır z3e ver(Hepsiburadada 1779 tlye düştü bugün.)

Ayrıca elime bedava geçen desire hdye 300 küsür tl masraf yaptım. 500 tlye aldığım xperia zye 150-200 tl masraf yaptım. Sonuç. Htcnin sim kart okumuyo şuan. Xperia z ise hiç bir telefoncu yapamadı(6-7 yerde en aşağı 3er gün kaldı) en son istanbula teleservicee gönderdim yapmadılar değişim cihazı getircez dediler 1200 tl istediler.(sıfır 1099 tl) garantisi bitmişti. Yani garantisiz harman kardonu alabilirim yarın ama bişey olsa ne yapacağım ?

Z3ü ise 1 ay beklersem alabilirim belki daha bile düşer fiyatı. Ayrıca rami 1 gb fazla ve sony güncelleme konusunda zye bile hala güncelleme veriyor. 5.1 de vereceğini açıklamıştı. Kamerası 4k videosu bana göre daha iyi tasarımı ve su geçirmezliği var. Ki su geçirmez olduğu halde hoparlör konusunda one m8le yarışıyor. Kulaklık kaliteside m8le yarışıyor. Ses konusuna çok takıyorum yani one m8mi z3 mü diye düşünmemin tek sebebi bu. Yoksa direk z3 diyeceğim.

Bana göre sadece ses konusunda üstün garantisiz 1149 tl(1100e yapar) harman kardon one m8mi. Yoksa 1 ay bekleyip ses konusunda yarışan(yani sadece one m8den kötü diğer tüm tellerden üstün. bence. hoparlörü bile su geçirmezliğe rağmen kaliteli ve yüksek ses veriyor. Testlere baktım 3-4 desibel anca düşük veriyor kalitede 1 tık daha aşağı one m8den.Kulaklıkta tabiki one m8 ama z bile kulaklıkta kaliteliyse bu nasıldır diyorum) kamerada güncellemede ve bir çok şeyde geçen su geçirmez 1800 tl sıfır garantili z3mü ?

Ayrıca hepsiburadadan aldığımda kasko nasıl yaptırırım olurda kullanıcı hatası demesinler diye ? Ve bişe olduğunda telefonu hepsiburadayamı yollamam gerekiyor ne yapmam gerekiyor ?

Not: Adam harman kardon telin yanında harman kardon kulaklığınıda veriyor. 2de spigen kılıf. Bende ise sennheiser cx310 kulaklık var. Cx300ün aynısı sadece adidas makyajlı.

Kararsız kaldım ama z3e doğru kayıyor kafam siz ne düşünüyorsunuz ?

ceyhuncakir52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Stabillik olarak HTC arayüzü daha iyidir ama garanti işin içine girince z3 daha mantıklı eğer farklı bir Seçenek istersen G4 bakabilirsin 2100 bu ikisi arasındansa z3 . Fakat bu ay z3 plus geliyor haberin olsun

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Stabillik olarak HTC arayüzü daha iyidir ama garanti işin içine girince z3 daha mantıklı eğer farklı bir Seçenek istersen G4 bakabilirsin 2100 bu ikisi arasındansa z3 . Fakat bu ay z3 plus geliyor haberin olsun
Z3 plus gelicekte 2 binden aşağı olmaz yani 2 bini de hayatta geçemem 1800 bile mucize yani ailem tamam dedi.Zaten kendim çalışıp kazandığım parayla alıcam. Hepsiburadadakinin garantisi ithalatçı firma garantiliymiş yalnız yorumlarda biri düşük kalite garanti diyordu.

Htcde seste arayüzde muazzam kamerada fena değil ayrıca metal kasa falan ama düştümmü bişey oldummu garanti yok. Ayrıca ram 2 gb ilerde sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum 1 sene daha güncelleme alır ya da almaz. Z3ün kafadan 2 senesi var z bile hala güncelleme alıyor ve alacak.Bu kasko işi nasıl olacak hepsiburadadaki telefonun ?