Garantisi biten 6s'de ısınma sorunu var

famaleblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben iphone 6s kullanıcısıyım telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama garantisinin bittiğini söylüyorlar açılma tarihine değilde alınma tarihine mı bakılıyor vede telefon neredeyse patlayacak derecede ısınma sorunu yaşadım telefondan sesler çıktı bir anda oldu bunlar ve kullanılamayacak duruma geldi servise götürdüm yazılım hatası dediler kendi hataları olduğu halde bisey yapamayız 1650 tl karşılığında değişebiliriz diyorlar biz bu telefonlara kaliteli oldugunu düşündüğümüz için fazla para veriyoruz bu durumda benim nasıl bir yol izlemem gerekir

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhaba, ben iphone 6s kullanıcısıyım telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama garantisinin bittiğini söylüyorlar açılma tarihine değilde alınma tarihine mı bakılıyor vede telefon neredeyse patlayacak derecede ısınma sorunu yaşadım telefondan sesler çıktı bir anda oldu bunlar ve kullanılamayacak duruma geldi servise götürdüm yazılım hatası dediler kendi hataları olduğu halde bisey yapamayız 1650 tl karşılığında değişebiliriz diyorlar biz bu telefonlara kaliteli oldugunu düşündüğümüz için fazla para veriyoruz bu durumda benim nasıl bir yol izlemem gerekir
Faturası mevcutsa ispatlarsınız alınma tarihi bu diye garantide alınma tarihi geçerli zaten telefon sıfırsa senden önce kimse aktif etmemiştir Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek burdan sorgulama yapabilirsiniz

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
yurt dışı cihazsa olur yoksa 2 yıl ama cihazı alıp faturayı sonra kestirmişsen aktif olduğu tarih geçerli olur

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Garanti fatura tarihi itibariyle geçerlidir.

famaleblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ürünü birr tanıdığım dans aldim ürün Makedonya dan alınmış görünüyor

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
dediğim gibi yurt dışı olduğu için

Reaksiyon puanı
16,128