Garanti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar iphone 5s kullanıyorum. Günlük etkisi olmayan ama aklımda olan 2-3 sorunu var. Sizce garantiye göndersem değişim veya onarım yapılır mı ?

Cihazı tahta zemine ekran üstüne sert şekilde düştü ekran sol üst köşe bastırınca çıt çıt ses geliyor ama görüntüde sorun yok ve ayrıca bazen siyah görüntülerde ekranın üstünde süzeülme gibi olay var
parmak izi okuyucunun altında boşluk var gibi çıt çıt ediyor
Ayrıca çok çabuk ısınıp pili bitiyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazın dışında ezilme v.s yoksa değişim verilebilir. Daha önce ekranın üst kısmından gelen çıt çıt sesi yüzünden değişim alan kişiler var.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Cihazın dışında ezilme v.s yoksa değişim verilebilir. Daha önce ekranın üst kısmından gelen çıt çıt sesi yüzünden değişim alan kişiler var.
Cihazda çizik,ezilme,darbe hiçbişey yok paso kılıfla kullandım. Ayrıca Elazığdayım kargo ile direkt hangi servise yollasam hafta içi gelir. Vatandan aldım ayrıca.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ne zaman ney gelir orasını bilemem ama direk AppleStore ile görüş oraya yollanıyorsa oraya gönder.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ne zaman ney gelir orasını bilemem ama direk AppleStore ile görüş oraya yollanıyorsa oraya gönder.
Valla önceki deneyimlerimden cihazları kargo ile en yakın servise yolluyordum pazartesi yollarsam en geç diğer hafta geliyordu. Yarın Apple canlı yardım ile adres alır yollarım.