Garanti ile ilgili aklıma takılanlar

kharonmetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İthalatçı Garanti ile Distrübütör Garantisi arasında gidip geliyorum. Ben telefonları güzel kullanan aldıktan sonra kolay kolay sıkıntı yaşamayan bir insanım fakat telefon kronik sorunlu veya telefonun kendi sorunlu felan gelirse İthalatçı Garantili telefonda karşılıksız kalır mıyım merak ediyorum. Kime sorsam İthalatçı Garanti ithalat şirketlerinin yasa gereği koyduğu cihazların yüzüne bile bakmadığı bir sistem diyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Sorunlu gelmez alırsanda iyi bi aracıyla al yani hepsiburadadan almanı öneririm diğer internet sitelerine göre baş ağrıtmaz

kharonmetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada'dan alsam ama satıcı kısmında atıyorum "Genesis" yazsa yani başka satıcıdan alsam yine Hepsiburada ile muhattap olabilir miyim ?

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Olmaz galiba sen hepsiburada satıcısından al

kharonmetal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
9 tane satıcı var fakat hiçbiri hepsiburada değil. İstanbul Bilişim diye bir site de satıyor ithalatçı garantili ordan mı alsam acaba.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
9 tane satıcı var fakat hiçbiri hepsiburada değil. İstanbul Bilişim diye bir site de satıyor ithalatçı garantili ordan mı alsam acaba.
İstanbul bilişim sağlamdır.Bir kaç kere Abi'min s4 ü sorun çıkarmıştı (ist bilişimden alınma)Yapıp vermişlerdi geri.Hem de uzun sürmemişti yapılması.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elektronik böyle sitelerden alınmaz istisna sana çıkar muhatap buluman git elden al....

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
İthalatçı Garanti ile Distrübütör Garantisi arasında gidip geliyorum. Ben telefonları güzel kullanan aldıktan sonra kolay kolay sıkıntı yaşamayan bir insanım fakat telefon kronik sorunlu veya telefonun kendi sorunlu felan gelirse İthalatçı Garantili telefonda karşılıksız kalır mıyım merak ediyorum. Kime sorsam İthalatçı Garanti ithalat şirketlerinin yasa gereği koyduğu cihazların yüzüne bile bakmadığı bir sistem diyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

belirli firmalar vardır delta vs. bunlar harici xxx a.ş. güvencesi sıkıntı oluyor kaldı ki bunlarda da sıkıntı oluyor sıkıntı derken değişme işlemi olacak cihazı sonuna kadar tamir için uğraşırlar genelde birde işlem süresi biraz daha uzun olabilir.

örnek vermek gerekirse kuzenim de bende ps4 aldık ikimizde aynı seri aynı üretim tarihli, cihazlar da ısınınca disk çıkartma ve takılma problemi vardı.birlikte garantiye götürdük benim ki sony garantili kuzenimin ki fazla bilinmeyen bir markaydı spotcudan almıştı cihazı benden 150 tl ucuza benim cihaz sıfır kutulu cihaz ile değiştirildi ayıplı maldan dolayı hatta para iadesi de oluyormuş ama ben cihaz istedim kuzen ise hala aynı bozuk cihazı kullanıyor şimdi fan da ötmeye başladı sözde yaptılar ama olmadı.

ithalatcı garantili tabi spotla ayrı sayılır ama en saglam firmanın kendi garantisidir onun haricinde h.b. gibi sitelerde büyük garanti firmalarının kapsamında satılan cihazlar tercih edilmeli

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
KVK, Samsung Türkiye Garantisi mi oluyor?

yusufucan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim benim dilim yandı sende yanma hepsi burada gitti gidiyor veya n11 veya başka sitelerde Ucuz satmalarının sebebi sadece ve sadece ithalat garanti olmaları delta evo vb. Benim sana demek istediğim şu 100 200 daha ver git adı hiç solmayan büyük teknoloji firmalarından al Apple istersen Apple storeden samsung samsung merkezlerden al boşuna kafana takılan sorular olmasın.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Kardeşim benim dilim yandı sende yanma hepsi burada gitti gidiyor veya n11 veya başka sitelerde Ucuz satmalarının sebebi sadece ve sadece ithalat garanti olmaları delta evo vb. Benim sana demek istediğim şu 100 200 daha ver git adı hiç solmayan büyük teknoloji firmalarından al Apple istersen Apple storeden samsung samsung merkezlerden al boşuna kafana takılan sorular olmasın.
Yalnız 100-200 para vermekle olmuyo şuan G4 internette 1200 bulunabiliyo teknoloji mağazalarında 1700-1900