Öneri Garageband müzik dosyaları önerilerim

tsonalp

Öğrenci
22 Eylül 2023
2
0
1
44
Merhaba,
Gecen sene GarageBand ile House tarzina yakin (bodzin veya monolink denebilir) ve eglenceli olduklarini dusundugum bazi parcalar urettim. Belki ilgilisine yardimi dokunur diye buraya 1,5GB'lik dosyalarina ve SoundCloud'daki dinlenebilir halinin linklerini asagida paylasiyorum. Umarim birilerine bir faydam dokunur :)

Karsilasabileceginiz bazi sorunlar:
GarageBand dosyasi ile SoundCloud'daki parca isimleri tutmayabilir, parcalari gonderirken isim konusunda fikrim hep degisti, kusuruma bakmayin. Bir de GarageBand dosyalari 50 ise begenip de SoundCloud'da paylastigim belki en fazla 20, 25 parcadir. Yani bazi parcalarin dinlenebilir halini bulamayabilirsiniz. Z kusaginin cok daha iyilerini yapabilecegine eminim. Basarilar. :))

Not: Simdi Drive download linkini denedim, dosya onizlenemedi diyor dogal olarak zip dosyasi. Indirme butonu mevcut. Benim tarayici ekranimda link verme imleci vs. gozukmedi, bu yuzden linkleri acik sekilde asagiya yapistiriyorum. Umarim sorun cikmaz. Olur da parcalar icerisinden bir kismi kullanmak isterseniz danismaniza gerek yok ama distrokid adinda bir platform kullandim, o tescil etti mi bilemiyorum, zaten onemli bir yere gonderince hata verir diye tahmin ediyorum.


Linkler:

Drive download:

SoundCloud:
Genel kullanici linki:

Calma Listesi:
Sleeptight:

Budd Dwyer:
 
Üst