Gangstar Vegas Çıktı

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ben bugün denedim s3 te ama kasıyor :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
neyse şu anda yüklüyorum bakalım nasıl olmuş :D namazdan sonra artık bakarım büyük bir ihtimal :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Andorid bölümü mod adayları tez bu oyun incelenile,
ve biz oy verecek / vermiş üyelere acilen bilgi verile.. :P

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek torrentten indiriyorum şuan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Andorid bölümü mod adayları tez bu oyun incelenile,
ve biz oy verecek / vermiş üyelere acilen bilgi verile.. :P
ben forumda yeniyim ama androidi yalayıp yutmuş adamım :D Bendemi aday olmuş oluyorum :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Benim kardesimde s2 var 0 kasma. Yazilima baglidir kasma s3 te kasmasi normal degil. Bende galaxy s1 var modifiyeli onda bile kasmıyor.

Kasıyor demekteki kastım ( biraz saçma bir başlangıç oldu ama :D ) görev geçişlerinde 4-5 sn. siyah ekranda kalması ve ya şöyle de diyebilirim birkaç ay önce oynadığım real Racing 3 kadar akıcı olmaması :)

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasıyor demekteki kastım ( biraz saçma bir başlangıç oldu ama :D ) görev geçişlerinde 4-5 sn. siyah ekranda kalması ve ya şöyle de diyebilirim birkaç ay önce oynadığım real Racing 3 kadar akıcı olmaması :)
Bilmiyorum oyundan kaynaklı olabilir kasmadan kastın o ise :)

Bu arada : http://forum.shiftdelete.net/android-oyunlar/325952-gangstar-vegas-v1-0-0-apk-sd-data.html

Yok ben zaten mod olmak istemiyorum yani modluktan daha kötü bişey olamaz :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oyunu oynadım çok başarılı :) grafikler mobil cihazlar için şu anda aşmış durum da . karakter modellemeli başarılı olmuş. Müzikler başarılı özellikle ana menü bölümü çok başarılı olmuş. Zaten ana menüyü görünce ister istemez gaza geliyorsunuz :D Ve asıl bomba kısımı seslendirme dışında tamamen Türkçe içeriğe sahip olması :) Galaxy s4 9500 modeline sahip cihazımda detay seviye en son da akıcı bir şekilde çalıştırdım. Hikaye ve kurgu fena değil gibi en azından sıkmayacağının sinyalini veriyor. Kesinlikle parasını hak eden bir oyun olmuş. Son olarak Gameloft firmasına Türkçe dil desteği için ayrıca teşekkürlerimi sunmak isterim :) Oyunla ilgili tek sıkıcı nokta yükleme süreleri diğer oyunlara nazaran oldukça yüksek olmuş :)

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon nedir ?

ben açamadım .s
Kardeşimin telefonu s2 ve benim telefonum galaxy s te oyun bugün sorun çıkartmaya başladı. Dün bu kadar yoktu nedense bugün çok aşırı bir şekilde arttı. Yalnız kasmadan kastım oyunun yavaş çalışması değil,anlamsız anlamsız duraksamalar.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
telefon nedir ?

Kardeşimin telefonu s2 ve benim telefonum galaxy s te oyun bugün sorun çıkartmaya başladı. Dün bu kadar yoktu nedense bugün çok aşırı bir şekilde arttı. Yalnız kasmadan kastım oyunun yavaş çalışması değil,anlamsız anlamsız duraksamalar.

GALAXY S4 te çalışmıyor malesef

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
dosyaları indirdim akşam tablette deniycem bakalım açıyormu

cortex a9 m3 işlemci ama zor olcak biraz

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
evet oyunu hi level hlv-t704 tabletime kurdum oyun rahat oynanıyor fps biraz düşük ara ara çok kısa takılmalar oluyor. vice city de ise kasmaktan oynanmıyordu bu oyun daha hafif kanımca boyutuna aldanmayın

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben iPad'de bitirdim :) Telefonda böyle oyun oynanmaz ki tüm telefonların ekran küçük :D Note II bile bana küçük gelmeye başladı. Belki Galaxy Mega'da oynanabilir :)