Mouse pad şipariş edinMerhaba üst düzey bir PC ve 125x75 masamda var koltuğuda şipariş ettim sizce bu saydıklarım dışında gaming setup kurarken neler olmalı başka ?
Not:klavye mouse kulaklık var
kanka oda var demek istediğim aksesuar olarak neler yapabilirMouse pad şipariş edin
hocam rgb şerit düşünüyorum ama korkum var patlarsa diyeRGB şerit döşenebilir
RGB ledlerin hiç patladığını görmedim, patlasada zarar olmaz diye düşünüyorum. Ampul patlamasından daha düşük bir etkiye sahip birşey olur en fazla.hocam rgb şerit düşünüyorum ama korkum var patlarsa diye![]()
hocam masaya karbonfiber yapıcam tavsiyeniz varmı hangisini yapım ?RGB ledlerin hiç patladığını görmedim, patlasada zarar olmaz diye düşünüyorum. Ampul patlamasından daha düşük bir etkiye sahip birşey olur en fazla.
Hoparlör seti olabilirMerhaba üst düzey bir PC ve 125x75 masamda var koltuğuda şipariş ettim sizce bu saydıklarım dışında gaming setup kurarken neler olmalı başka ?
başkan ne kadar masayı kaptlatmak mesela ? 125x75 cm masaKarbonfiber görünüş değil de, bütçeniz iyiyse direkt karbonfiber kaplatın, hissiyatı harika ve premium bir görünüşü var.
hocam rica etsem ben hangi ölçüleri alım attım linke bakarmısınız masa 125x75Hiç bilmiyorum hocam fiyatlarını.
Profesyonel Youtuber Kondenser Mikrofon Set Stand Usb Aux Jak Fiyatları ve Özellikleri şu tarz bi mikrofon iyi gider dc fln içinMerhaba üst düzey bir PC ve 125x75 masamda var koltuğuda şipariş ettim sizce bu saydıklarım dışında gaming setup kurarken neler olmalı başka ?
hem görüntü istiyosanda gayet hoş dururProfesyonel Youtuber Kondenser Mikrofon Set Stand Usb Aux Jak Fiyatları ve Özellikleri şu tarz bi mikrofon iyi gider dc fln için
teşekkür ederim ekledim listeyeProfesyonel Youtuber Kondenser Mikrofon Set Stand Usb Aux Jak Fiyatları ve Özellikleri şu tarz bi mikrofon iyi gider dc fln için
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem görüntü istiyosanda gayet hoş durur