Geralt_Of_Rivia
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce gamepower warlord gaming kulaklığı internette ki cızırtı problemleri ile ilgili şikayetlere rağmen spariş verdim ve iki gün önce elime ulaştı. Bende de aynı cızırtı problemi vardı ve cözüm arayışına girdim çözüm bulamayınca kulaklığın iade formunu doldurdum ve bilgisayarda ayarları kurcalamaya başladım ve sorunu çözdüm .
Öcelikle kulaklığı usb 3.0 veya üstü bir usb girişine takarsanız ne yaparsanız yapın cızırtı oluyor bu yüzden usb 2.0 a takın bunu yapınca yine hafif bir ssss sesi oluyor ondan kurtulmak için ses aygıtlarından kulaklığın mikrofonunu seçin ve dinle kısmını açıp uygula diyin daha sonra bu ayarı kapatıp tekrar uygula diyin ve sorun çözüldü
Öcelikle kulaklığı usb 3.0 veya üstü bir usb girişine takarsanız ne yaparsanız yapın cızırtı oluyor bu yüzden usb 2.0 a takın bunu yapınca yine hafif bir ssss sesi oluyor ondan kurtulmak için ses aygıtlarından kulaklığın mikrofonunu seçin ve dinle kısmını açıp uygula diyin daha sonra bu ayarı kapatıp tekrar uygula diyin ve sorun çözüldü