Öncelikle bütçe söyler iseniz ona göre yardım ederiz gamepower ve powerboost adlı markaların payları alınmazArkadaşlar sizce gamepower gibi markaların psu lu kasaları tercih edilir mi?
Bu Psu lar ileride sorun çıkartır mı?
Siz olsanız hangi kasayı tercih edersiniz.(Bunlar harıcınde marka)
6500-7000 Bin arasıÖncelikle bütçe söyler iseniz ona göre yardım ederiz gamepower ve powerboost adlı markaların payları alınmaz
Al dostum6500-7000 Bin arası
elinize sağlık ama bu palit vb markalardan korkuyorum sızce sorun oluyor mu?Al dostum
Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ssd olarakda sı
![]()
Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam kullandıgın kasa nedir hava akısından memnun musun?Sakın almayın. Ben bir tane vatan bilgisayar çalışanı yüzünden frisby(bu da tercih edilmemesi gereken markalardan) aldım ve pişmanım. Yakın zamanda, değiştirmeyi düşünüyorum.
Eğer uygun fiyatlı PSU istiyorsanız, High Power, FSP veya Zalman ve benzeri tercih edilebilir.
Ama şu powerboost, rampage ve gamepower almayın. Aldırtmayın ve önermeyin.
5500xt modellerinden yada rx570 almayı düşünüyorumDüşük güç çeken e.kartları kullanırsn ,100-110 watta kadar,idare edebilir, o da 80 plus modelleri ama güçlü e.kartları kullanacaksanız poweri ayrı alın.
Palit köklü bir markadır sorun olmazelinize sağlık ama bu palit vb markalardan korkuyorum sızce sorun oluyor mu?
birde 1660ti secmişsiniz 1660 super mi daha iyi ti modeli mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kullandıgın kasa nedir hava akısından memnun musun?
5500xt modellerinden yada rx570 almayı düşünüyorum
fazla ısınıyor diyorlar ama denemediğim için bilmiyorum mesela siz hangi marka ekran kartı kullanıyorsunuz?Palit köklü bir markadır sorun olmaz1660ti daha güçlüdür
Kim dedi onu yalan söylemiş çocukluğumda olan bir marka idi kendisi,sapphire iyidir 1660ti iki kartida yiyor bu aradafazla ısınıyor diyorlar ama denemediğim için bilmiyorum mesela siz hangi marka ekran kartı kullanıyorsunuz?
sapphıre nasıl sızce 5500xt veya rx570
Hocam tam anlamadım siz sapphire mi kullanıyorsunuz?Kim dedi onu yalan söylemiş çocukluğumda olan bir marka idi kendisi,sapphire iyidir 1660ti iki kartida yiyor bu arada
Sapphire amd üretiliyor tek onun yüzünden çok başarılılarHocam tam anlamadım siz sapphire mi kullanıyorsunuz?
hangi model
peki sharkoon nasıl kasa ve psuSakın almayın. Ben bir tane vatan bilgisayar çalışanı yüzünden frisby(bu da tercih edilmemesi gereken markalardan) aldım ve pişmanım. Yakın zamanda, değiştirmeyi düşünüyorum.
Eğer uygun fiyatlı PSU istiyorsanız, High Power, FSP veya Zalman ve benzeri tercih edilebilir.
Ama şu powerboost, rampage ve gamepower almayın. Aldırtmayın ve önermeyin.
İşini görür.
hocam korumalar derken nedir?korumaları eksik alınmaz corsairin eski psu suna benziyormuş
içinde psuların kısa devre için düşük voltaj vb şeyler için korumaları olur bu psularda eksikhocam korumalar derken nedir?
Önerim Kasada Msi, Asus, Corsair, CoolerMaster, Aerocool.Arkadaşlar sizce gamepower gibi markaların psu lu kasaları tercih edilir mi?
Hocam o sıkıntılı dediginiz corsairin hangi serisi söyler mısınız onu almayayımiçinde psuların kısa devre için düşük voltaj vb şeyler için korumaları olur bu psularda eksik
yok ocam geçti o eski versiyonuydu güncellediler artık piyasada bulunmazHocam o sıkıntılı dediginiz corsairin hangi serisi söyler mısınız onu almayayım
Sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilemeyiz.PSU ayrı almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar sizce gamepower gibi markaların psu lu kasaları tercih edilir mi?
Hazır sistem almayı düşünüyorum onlarda da psu ve kasalar özelleştirilmiyor çok berbatSorun çıkarıp çıkarmayacağını bilemeyiz.PSU ayrı almanızı tavsiye ederim.