GAMEPOWER OGRE RGB Mİ Rampage KB-R96 Ultimate RGB Mİ ?

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Selamlar,yeni bir klavye alacağım max 450 TL verebilirim.Gamepower ogre rgb almayı düşünüyordum fakat forumlarda gamepower'ı eleştiren çok kişi var.Kullanan arkadaşım vardı ona sordum güzel dedi.Sizce 56 lira fark ile rampage mi alayım yoksa gamepower mı alayım.Başka klavye önerebilirsiniz fakat önerirken 450 TL sınırınım var ve sadece trendyol hepsiburadan alışveriş yapabiliyorum.Ve bilinmeyen trust,inca gibi klavyeler önermeyin lütfen.Genel olarak sorum şu 56 TL verip rampage almak değer mi ? yoksa gamepower ogre mi alayım.Şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum.

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Oynadığınız oyun türleri neler?
FPS oyunları için red ve black switch öneriliyor
Eğer fps oyunu ağırlıklı oynuyorsanız black switch li olan bişe alın kbr96 black switch galiba. bi bakın

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Selamlar,yeni bir klavye alacağım max 450 TL verebilirim.Gamepower ogre rgb almayı düşünüyordum fakat forumlarda gamepower'ı eleştiren çok kişi var.Kullanan arkadaşım vardı ona sordum güzel dedi.Sizce 56 lira fark ile rampage mi alayım yoksa gamepower mı alayım.Başka klavye önerebilirsiniz fakat önerirken 450 TL sınırınım var ve sadece trendyol hepsiburadan alışveriş yapabiliyorum.Ve bilinmeyen trust,inca gibi klavyeler önermeyin lütfen.Genel olarak sorum şu 56 TL verip rampage almak değer mi ? yoksa gamepower ogre mi alayım.Şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum.
Rampage daha iyidir ama mekanik almanı ailenle yaşıyorsan önermem gece yazı yazarken sorun çıkabilir :D

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

KB-R96 Ultimate'i öneririm. İncelemelerde gayet başarılı.

Arctech

Asistan
Reaksiyon puanı
84
İlla mekanik olmasına gerek yok diyorsanız bu olabilir ancak Gamepower almayın bence.
mekanik istiyorum corsair güzel bi marka fakat mekanik değil k55 :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

KB-R96 Ultimate'i öneririm. İncelemelerde gayet başarılı.
anladım peki trendyolda çok az kişi satın almış güvenilirliği konusunda biraz şüphem var napmalıyım sizce ?

Bilgilendirici bir video bakmanızı öneririm
izledim bu videoyu ama teşekkür ederim yinde de

Oynadığınız oyun türleri neler?
FPS oyunları için red ve black switch öneriliyor
Eğer fps oyunu ağırlıklı oynuyorsanız black switch li olan bişe alın kbr96 black switch galiba. bi bakın
fps te oynuyorum,moba da tps de hepsi var ama mavi switch almamayı düşünüyorum

Bilgilendirici bir video bakmanızı öneririm
bundan korkuyorum bende rampage r6 da var ama rampage kb-r96 da da varmı ?

rampage kb-r96 sanırım almayacağım hem yazılım desteği yok hemde 20 milyon tuş ömrü var

Son düzenleme: