Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana böyle bir mail geldi ne olduğunu da çözemedim zaten premium herkes alabiliyordu ücretsiz mi sundular vs dedim ama alakası yok nedir bu acaba?
forum.shiftdelete.net
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...