Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar gameloftdan yanlıslıkla oyun aldım ama para gitmedi arkadaslarım şifreyi yazınca alır senden para dedi ne yapmalıyım nasıol iptal edicem. yardım edin acill
[MENTION=327986]tahakır[/MENTION] Google Play hesabına giriş yap ve sağ üst köşedeki dişli simgesinden Siparişlerim ve Ayarlarım seçeneğine tıkla satın alma işlemi hala gerçekleşmediyse belki oradan iptal edebilirsin.
gameloft a evet veya onay dediğinde hemen para kesiliyor diye şahit olmuştum. Bakiyen müsait olduğu zaman anında kesilecektir. Şimdiden kendini bu duruma alıştır, gönlünü ferah tut, oyunu sevmeye çalış sahiplen benimse
Satın alma işlemini geri çevirebilir misiniz bilmem ama bu tarz durumlarla karşılaşmamak için satın alma işleminde pin girilmesini çalıştırın. Benim yeğenimde sağolsun ne kadar boncuklu balonlu oyun varsa tabletten almış akşam eve gidince farketmiştim.
* Google play güvenlik ayarlarında bulunan Pin girişi
Google Play dan almadım deneme lık oyunlar olur ya hani telefonlarda onun sursı bıtmıs gırdım msj gonderılıyor dedı benım rızam olmadan satın alındı. Adamlar yasal dolandırıcı.
aynısını bana da oldu yanlışlıkla msj yollamışım oyun 12 tl idi. ama bende bakiye 0 dı. yüklediğim anda gidecekti. ben de operatörümü değiştirdim mutluyum,huzurluyum