İbrahim Emir POLAT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 79
Sistem linkini atabilir misiniz ?Satın aldım, yorumlarınız için teşekkürler.
Sistem linkini atabilir misiniz ?Satın aldım, yorumlarınız için teşekkürler.
Sistem linkini atabilir misiniz ?
Hocam rami single alma sebebim ay içerisinde yanına bi adet daha 8 koyacağım. Anakartı verilen seçeneklerden işime yarayıp uygun olanını seçtim, m2 kullanmayacağım vs.Anakartıda sisteme göre biraz daha kaliteli tutabilirdin.
Keşke ram i single almasaydın.
Peki şuan Ekran kartını 5500xt mi tercih ettiniz.Pollux 3TD - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Sistem üzerinde bayağı oynama yaptım, bilginiz olsun.
Hocam rami single alma sebebim ay içerisinde yanına bi adet daha 8 koyacağım. Anakartı verilen seçeneklerden işime yarayıp uygun olanını seçtim, m2 kullanmayacağım vs.
Hayır hocam, ilk mesajda yolladığım sistemi satın aldım. Yani 1660 Super aldım. Nvidia bana gerek yazılım gerekse donanım olarak daha çok güven veriyor.Peki şuan Ekran kartını 5500xt mi tercih ettiniz.
Attığınız son linkte 5500xt olarak gözüküyorda o yüzden sordum. Gpu da Nvidia seçmekle mantıklı yapmıştınız onu söliyecektim bende 5500xt almış olsaydınız wattman hatası driver sıkıntısınla uğraşabilirdiniz dicektim. 1660s güzel seçim olmuş. Hayırlı olsun.Hayır hocam, ilk mesajda yolladığım sistemi satın aldım. Yani 1660 Super aldım. Nvidia bana gerek yazılım gerekse donanım olarak daha çok güven veriyor.
Benim düzenlediğim hali nasıl linkleyeceğimi bilemediğim için direkt orijinal linki gönderdim size. Teşekkür ederim.Attığınız son linkte 5500xt olarak gözüküyorda o yüzden sordum. Gpu da Nvidia seçmekle mantıklı yapmıştınız onu söliyecektim bende 5500xt almış olsaydınız wattman hatası driver sıkıntısınla uğraşabilirdiniz dicektim. 1660s güzel seçim olmuş. Hayırlı olsun.
Son düzenlediğiniz tam olarak nasıl son attığınız link mi? Yani 5500xt olan değil mi fakat 5500xt yerine 1660s aldım dediğiniz.Benim düzenlediğim hali nasıl linkleyeceğimi bilemediğim için direkt orijinal linki gönderdim size. Teşekkür ederim.
Son düzenlediğiniz tam olarak nasıl son attığınız link mi? Yani 5500xt olan değil mi fakat 5500xt yerine 1660s aldım dediğiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani oysa 1660s ile 9100f bazı oyunlarda illaki darboğaz olur. Zaten bunu internette biraz araştırarak görebilirsiniz.
İşlemci olarakta İNTEL İ3-10100F öneririm.
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BX8070110100F ITOPYA'da.www.itopya.com
O halde sorun yok hocam güzel. Hayırlı olsun.Hocam benim alacağım sistem ilk mesajımda resim olarak bulunuyor. Size attığım linki düzenleyerek resimde attığım hale getirip aldım. i5 10400F ile 1660S aldım.
![]()
Gamegaraj Sipariş Hazırlama
Selam arkadaşlar. Gamegarajdan aşağıdaki sistemi sipariş edeceğim: Toplam fiyat: 5,534TL Yorumunuz nedir? Şunu değiştir dediğiniz bir parça var mıdır? SSD olarak Patriot Burst alacağım. Rami sonra yükselteceğim.forum.shiftdelete.net
Teşekkürler.O halde sorun yok hocam güzel. Hayırlı olsun.