Game of Thrones Sezon 3 - 2013

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2. sezon ne zaman turkce dublaj olacak bılgısı olan varmı

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Son bölüm neydi öyle ya :drool: İzlemeye doyamadım resmen. Özellikle son 5 dakikayı 2 kere izledim :D Keşke her bölüm iki saat olsa böyle dilimizin ucuna balı değdirip geri çekiyorlar gibi oluyor.

Daenerys ortalığı kasıp kavuracak gibi duruyor. Ben başından beri bu hatunu tutuyordum zaten ve şimdi elinde üç ejdarha ve korkusuz bir ordusu var. Ejhalardan vaz geçmeyeceği belliydi. Valeria dilini bildiğini de geçen bölüm söylediklerinden tahmin etmiştim ama bu kadar hırslı olacağını tahmin etmemiştim. Gümbür gümbür Joffrey'nin emdiği bozuk sütü burnun getirmeye gidiyor.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bende 1 hafta içinde baştan başlayıp hepsini izledim. Fena dizi değilmiş. İlk başlarda karakterleri tanımakta ve uzunca diyaloglarını anlamakta sıkıntı çekmiştim. Ama artık indirmeyeceğim diziyi. Zaten kota sorunum var. Cnbc-e Abd yayınından 24 saat sonra veriyor. Onu kaçırdın mı sonraki günler gece yayınlarında tekrarları çıkıyor. Oradan takip edeceğim.

Blues Brothers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3. sezon 4. bölüm ile dizi tekrar heyecanlandırdı beni böyle devam eder umarım. Son sahneler harikaydı.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Dizide ki en iyi sahne sanırım, harika :)
TIILa6o.jpg

5. Bölüm ait fragman

[video=youtube;SoemaxLkgRQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SoemaxLkgRQ[/video]

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dizilere erotizm koymasalar daha iyi olacak bence.

Merak ettiğim konu; hikâyede karakterler, yerler (kale/şehir) sürekli uydurularak ekleniyor mu?

Son olarak herhalde diziyi 10 sezon falan çekmeyi planlıyorlar. Birinci sezondan beri ak gezenler diyorlar, kış geliyor diyorlar ama dördüncü sezonda belki olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7.42

Kale Şehirler belli Westros diye bir fantastik dunyada geçiyor vede eklenmıyor sadece baştan beri olanlar var.

Dizi Maximum 8 Sezon Çekilecek.(Robert'ın isyanı nı geriye dönük çekerlermi bilmem)

Kış Yavaş Yavaş Geliyor Zaten Akgezenler kendını bellı etmeye başladı.

(Kitaplarını okudugumdan Söylüyorum Bunları. Buz Ve Ateşin Şarkısı)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Az önce 3. sezonun 4 bölümünü ardarda izledim. 1 ve 2. sezonun tadını vermiyor. Ancak bu haliyle bile çok güzel. Sadece Khaleese (doğru mu yazdım bilmiyorum :)) ve ejderha sahneleri için bile takip edilir.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=4]Game of Thrones dizisinde Türkan Şoray kanunları[/h]Ünlü oyuncu dizideki sevişme sahnelerine isyan etti!

90135-game-of-thrones-dizisinde-turkan-soray-kanunlari-190-130.jpg

Kurgusu ve hikayesi dışında sevişme sahneleriyle de adından çok söz ettiren ve dünyada izlenme rekorları kıran dizi Game of Thrones'da artık Türkan Şoray kuralları var. Dizide Robb Stark'ın karısı Talisa Maegyr'ı canlandıran Oona Chaplin'in ortaya attığı bir iddiaya göre, oyunculardan biri dizinin yapımcılarına artık herhangi bir sevişme sahnesinde oynamayacağını söyledi.

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Game of Thrones'in bu sezonki ilk bölümünü izlerken uyuyakalmıştım. O günden sonra bir daha bakmadım. Şimdi kontrol ettim finale gelmiş. Yazın art arda izlerim artık :)

Bir de kitabını okuduğum için heyecanım biraz kaçtı sanırım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
s03e09 bombaydı.. şüphesiz 3. sezonun en güzel bölümüydü

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Beklemene gerek yok.

http://www.yabancidiziizle.net/game-of-thrones-3-sezon-9-bolum.html

3.Sezonun en iyi bölümüydü,sonunda çok şaşıracaksın hadi iyi seyirler...

Eyvallah :)
Kota problemim olmayaydı bir sürü sitelerdeki linkler bana bana bakıyor indirmek için..
Ama lanet olsun işte Vodafone 128 kb/s bağlantım var...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyice meraklandım şimdi..

Divxplanetteki yorumların bazıları.. ;

S03E09.... Yani 33 bölüm içinde kalakaldığım bir bölüm olmamıştı birşeyler olucağını az çok hissettim ama bu kadarını beklemiyordum ..
JohnAbruzzi - 2 saat 6 dk. önce Değerlendirme:

O nasıl bir bölümdü... Şok edici... Artık umudumuz ejderhalarda...
j4ck - 2 saat 0 dk. önce Değerlendirme:2(2)

Şok edici,kan dondurucu ve dramatik ve tabi ki epik.Game Of Thrones'dan beklediğimiz her şeyi sonuna kadar veren bir bölümdü.
10/10
blacksuited - 1 saat 52 dk. önce Değerlendirme:2(2)

sezon finali tadında bir bölümdü ve sezon finali önümüzdeki bölüm bizi nelerin beklediğine ilişkin hiç bir fikrim yok...
why so serious ? - 1 saat 35 dk. önce Değerlendirme:1(1)

S03E09, bu kadarını beklemiyordum açıkcası hala şoktayım.
Çok çektiler ama olmadı, işleri bitti resmen. Şimdi bana varsa yoksa ejderha...
DrDivx - 9 dk önce Değerlendirme:

Reaksiyon puanı
2,148
Pazartesi akşamları çıkmıyor muydu bölüm ne ara altyazı çıktı da izlediniz, ingilizce mi izliyorsunuz yoksa? :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Pazartesi akşamları çıkmıyor muydu bölüm ne ara altyazı çıktı da izlediniz, ingilizce mi izliyorsunuz yoksa? :D

bizim saatimize göre pazarı pazartesiye bağlayan gece 4-5 gibi yayınlanıyor.. sabah 6 gibi zamundaya düşüyor ve pazartesi öğlen altyazı çıkmış oluyor :)

ben altyazıya ihtiyaç duymuyorum, orası ayrı :P

Reaksiyon puanı
2,148
Beyler 1080p yok ama 1080i var. 1080i kalitesi pek iyi olmuyor duyduğuma göre ama bunu mu indirsem 720p mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bölüm 9'da ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Kitapta o bölümü iki kez okumuştum. Kafamda canlandırdığım gibi mi göreceğiz bakalım. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kitabı okumama ragmen içimin burkuldugu cok agır bır bolum yazar ı hıc sevmıyorum sadece kıtaplarını okuyorum cunku bazı seyler ile prim yapıyor onun yuzunden okunuyor izleyince ne demek istedigimi anlarsınız neyseki ilerleyen zamanlarda olaylar denge kazanıcak...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
9.bölüm cidden efsaneviydi ne olacağını bilmeme rağmen ağzım açık kaldı sezon finalinden sonra direk 4.kitabı alıp okumak gibi bir fikrim var

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
olum ben bu yönetmenleri öldürürüm. Ne biçim senaryo lan bu!!! Olur mu lan ?

spoiler verecem diye tuttum içimde...