Merhaba. Şu diziyi hayatımda 2. kez ( 1 defa ilk bölümünü izlemiştim.) izlemek istiyorum. Herkez beğeniyor malum bende izleyim dedim. Telifli olduğu için izleyemiyorum. Site bilen var mı?
İşte hangi site bir çoğu telif yemiş.Torrent'den indirip izleyebilirsin.
Uğraşamam dersen, dizi izleme sitelerinden online izleyebilirsin.
neden korsan kullanıyorsun satın alMerhaba. Şu diziyi hayatımda 2. kez ( 1 defa ilk bölümünü izlemiştim.) izlemek istiyorum. Herkez beğeniyor malum bende izleyim dedim. Telifli olduğu için izleyemiyorum. Site bilen var mı?
Para olsa sizce yazar mıydım bunu?neden korsan kullanıyorsun satın al
Maalesef ki site tavsiyesi vermeyiz. Fakat dizinin ismini yazıp Google'da aratıp sonuçları tek tek deneyebilirsin. Bende öyle yaparak iyi sonuçlar elde etmiştim.Para olsa sizce yazar mıydım bunu?
Hiçbir şekilde para ödemeden veya indirme yapmadan izlemek istiyorum.
Şimdi 20 tane site deneyeceğim hiç birinde izleyemeyeceğim ve başım ağrıyacak. Neyse bi deneyelim yine deMaalesef ki site tavsiyesi vermeyiz. Fakat dizinin ismini yazıp Google'da aratıp sonuçları tek tek deneyebilirsin. Bende öyle yaparak iyi sonuçlar elde etmiştim.![]()
2 den başla 1.yi anlatır izleyen birisiŞimdi 20 tane site deneyeceğim hiç birinde izleyemeyeceğim ve başım ağrıyacak. Neyse bi deneyelim yine de
---- Mesajlar birleştirildi ----
7 tane sayfa vardı sayfaları bitirim 50 tane siteye girdim sonuç yok. 2-3-4-5-7. sezonlar var ama bi şu 1. sezon yok.
Şimdi 20 tane site deneyeceğim hiç birinde izleyemeyeceğim ve başım ağrıyacak. Neyse bi deneyelim yine de
---- Mesajlar birleştirildi ----
7 tane sayfa vardı sayfaları bitirim 50 tane siteye girdim sonuç yok. 2-3-4-5-7. sezonlar var ama bi şu 1. sezon yok.[/QUOTE
Bulduğun siteleri buraya da yazarsan sevinirim. Ben de 4. sezonu izlemek için site arıyorum.
1. Sezon arıyorum yazmıştım yukarıda farketmediniz galiba.Diziindirmobil.com kalitesi biraz kötü
''Bu sayfa telif yüzünden kaldırılmış ya da hiç eklenmemiştir.'' Kontrol ediyor musunuz acaba?