Game of thrones izleyenler bir göz atsın

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
game of thrones imdb de 9.4 slmış bir dizi olması rağmen ben dizinin 1.sezonunu full izledim ama ama pek bir heyecan alamadım ben spartacus,prison break ve the walking dead dizilerinde hep sonraki bölüm ne olacak diye merak ettim yani dizi bir heyecan verdi sonraki bölümü iple çekiyordum fakat game of thrones un 1.sezonunu bitirmeme rağmen hiçbir heyecan yaşamadım diziyi beğenip izleyenler var ama ben neden birşey anlamadım dizide sizi çeken ne ki izliyorsunuz?

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşa sordum seks sahneleri çok iyi dedi.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Konuşma üslubunuz hiç hoş değil. Ayrıca ciddiyim bu konuda.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Konuşma üslubunuz hiç hoş değil. Ayrıca ciddiyim bu konuda.
Senin arkadaşın sadece o sahneleri mi görüp anlamış? Dizinin konusu da güzel tabi bu tür dizileri sevmeyenler için bir şey diyemem. Evet içinde diğer dizilere göre fazla cinsel sahne var ama sadece cinsele bakan dizi izlemesin zaten.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Senin arkadaşın sadece o sahneleri mi görüp anlamış? Dizinin konusu da güzel tabi bu tür dizileri sevmeyenler için bir şey diyemem. Evet içinde diğer dizilere göre fazla cinsel sahne var ama sadece cinsele bakan dizi izlemesin zaten.
Haklısın, bende Game of Thrones'u daha izlemedim en yakın zamanda izlemeyi planlıyorum çünkü çok izleyen var o yüzden kötü olamaz diye düşünüyorum.

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar game of thrones hayranı olarak imdb nin kalite olarak puan verdiğini düşünüyorum filmdeki efektler sahneler fazlasıyla gerçekci ve çok güzel supernatural den sonra en sevdiğim dizidir. Birde bu tip dizileri sevmek lazım birçok kişi vampire diaries i seviyor ama ben izlememe rağmen bir türlü ısınamadım. 1 sezon izleyip sevmediysen bence vakit kaybetmene gerek yok.Öneri olarak Teen Wolf , ****** Little Liars , Supernatural , South Park (game of thrones i söylemeye gerek yok) bence hepsine bi bakılmalı çok kaliteli dizilerdir (en azından benim için) . Birde House M.D. var insanı izlerken hayretler içinde bırakıyor gerçekten :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@conquerorr kardeşim dizi bir defa konu olarak gayet sağlam ve yönetmen bu konuyu çok iyi işliyor. Kullanılan eşyalar daha doğrusu set çok başarılı, dizinin görselliği ön planda. Merak unsurunu da çok iyi kullanıyorlar. Konusu çok geniş tek bir konu üzerinden gitmiyor dizi. zaten ilginçliği de biraz burada başlıyor. Karakter seçimleri de çok güzel.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir yapımdan sadece hayt huyt bekliyorsanız bu dizi size göre değil demektir. hiç nedenini araştırmadan başka sulara yelken açmanızı tavsiye ederim.

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir yapımdan sadece hayt huyt bekliyorsanız bu dizi size göre değil demektir. hiç nedenini araştırmadan başka sulara yelken açmanızı tavsiye ederim.

en mantıklısı bu galiba benim hoşuma gitmedi game of thrones napalım the walking dead,spartacus ü bekleyeceğiz demektir:)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=266402]conquerorr[/MENTION] bir sonraki bölümü nasıl merak etmedin ona çok şaşırdım halbuki game of thrones'da hep sonraki bölümü merak ederim ben mesela şu an deliler gibi 3.sezon ne olacak diye bekliyorum :)

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@conquerorr bir sonraki bölümü nasıl merak etmedin ona çok şaşırdım halbuki game of thrones'da hep sonraki bölümü merak ederim ben mesela şu an deliler gibi 3.sezon ne olacak diye bekliyorum :)

ilginç ben hiçççççççççç beğenmediim ne bileyim ama mesela the walking dead hayranıyım spartacus de tabiiki prison break i de unutmamak lazım o zaten baş yapıt bana göre:D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de sohbet arasında spartacus'ten bahsederken şöyle de bir dizi var fena falan dedikleri için izledim ama Spartacus'ün yanına yaklaşamaz.

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mükemmel bir dizi. Sırf küçük şeytan reis için bile izlenir. :)

Daha bi dikkatli izlerseniz belki sevebilirsiniz.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
diziyi beğenmeyenler sanırım spartacus vb gibi aksiyon dolu olmadığı için sevmiyorlar.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Game of Thrones hayali bir tarihi anlatır. Gerçekte Yedi Krallık diye bir krallık yoktur. Spartacus ise gerçek tarih anlatır. Sevmemenizin sebebi bu olabilir. Vay be adamlar zamanında böyle yaşamış gibi tepkileri Game of Thrones dizisinde veremiyoruz. Ama Game of Thrones un kilitleri yok. Spartacus un sonunda ne olacağını, kimin öleceğini kimin kalacağını biraz araştırıp öğrenebiliriz. Öte yandan Spartacus yazarlarının aklına farklı senaryolar gelse dahi bunları kafalarına göre yazamıyorlar. Game of Thrones o yönden şanslı. Ben her iki diziyi de severim ve takip ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Game of Thrones hayali bir tarihi anlatır. Gerçekte Yedi Krallık diye bir krallık yoktur. Spartacus ise gerçek tarih anlatır. Sevmemenizin sebebi bu olabilir. Vay be adamlar zamanında böyle yaşamış gibi tepkileri Game of Thrones dizisinde veremiyoruz. Ama Game of Thrones un kilitleri yok. Spartacus un sonunda ne olacağını, kimin öleceğini kimin kalacağını biraz araştırıp öğrenebiliriz. Öte yandan Spartacus yazarlarının aklına farklı senaryolar gelse dahi bunları kafalarına göre yazamıyorlar. Game of Thrones o yönden şanslı. Ben her iki diziyi de severim ve takip ederim.

sonuç itibari ile daha gerçekçi olan game of thronestur. spartaküste birinin eline iğne battığında bile 5 litre kan fışkırıyor. :)

ayrıca spartaküsün sadece varlığı doğru. bu şekilde savaştıkları değil. efsaneye göre zaten yakalanması ve gladiotür olmasu karısından dolayı değil, hırsızlıktan yakalanmasından dolayıdır. Yaşamının sonu da şöyle olmuş; yaptığı isyandan sonra roma askerleri gelince crixsus'u bırakıp tek başına kaçıp gitmiş. crixsus ben kalıp savaşacağım diyip, kalıp savaşıp ölmüştür :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ilginç ben hiçççççççççç beğenmediim ne bileyim ama mesela the walking dead hayranıyım spartacus de tabiiki prison break i de unutmamak lazım o zaten baş yapıt bana göre:D

söylediklerini ben izledim, fringeye başla ilginçleşmeye başlıyor özellikle 2.sezondan sonra.
Teen wolf daha yeni soluklu bir dizi her ptesi torrenti düşüyor oda güzel .
Dexter var bide konu itibariyle bu sayılanların hiçbirine benzemiyor ama tavsiye

moneytalks58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu, çekimler, oyunculuk çok iyi. Birinci sezonu ben sonradan izlemiştim bir çırpıda bitmişti meraktan bu dizi nasıl devam edecek diye düşüne düşüne. Ayrıca 2. sezon daha bi olaylar değişiyor. Çok daha heyecan katıyor. Dizi gerçekten harkulade.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Game of Thrones gerçekçi diyorsunuz ama dizide periler cinler yer alıyor. Biraz mitolojiye kayıyor. Gerçekçiden ne kast ettiğinizi anlamadım. Spartacus de anlatılanlardan çoğunluğu doğrudur bu arada. Dizi kitaptan uyarlanıyor. Spartacus Roma'nın karşısında uzun süre direniyor. Daha sonra zamanla zayıflamaya başlıyor. Dizinin en belirgin öğelerinden birisi kandır. Kan akma sahneleri yavaş ve uzun bir şekilde gösterilir. Game of Thrones hayali tarih olduğu halde kitaba %100 e yakın bağlı davranılıyor. Kitap o kadar iyi yazılmış ki yaratıcı sahnelere gerek duyulmuyor.

Reaksiyon puanı
2,148
sonuç itibari ile daha gerçekçi olan game of thronestur. spartaküste birinin eline iğne battığında bile 5 litre kan fışkırıyor. :)

ayrıca spartaküsün sadece varlığı doğru. bu şekilde savaştıkları değil. efsaneye göre zaten yakalanması ve gladiotür olmasu karısından dolayı değil, hırsızlıktan yakalanmasından dolayıdır. Yaşamının sonu da şöyle olmuş; yaptığı isyandan sonra roma askerleri gelince crixsus'u bırakıp tek başına kaçıp gitmiş. crixsus ben kalıp savaşacağım diyip, kalıp savaşıp ölmüştür :)

Hırsız ve arkadaşını bırakıp kaçıyor he ben daha izlemem bu diziyi :D