Game of Thrones "İzlenilesi Bir Dizi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan souris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EdwiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kisiden kisiye değismekle beraber hareketten ne anladığınıza baglı, bencede bi harekit yok sadece entrika. 6 bölümde anlatılan hikaye tek bölümde anlatılabilirdi, çoğu zaman sıkılıp ileri sarıyorum izlerken.

Öyle diyorsun da, dizinin adı "Game of Thrones" Türkçesiyle Taht Oyunları. Ne bekliyordunuz ki izlerken? Tabii ki entrika üzerine olacak, War of Thrones ya da Super Action Scenes of Thrones değil ki dizinin adı.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ee iyide bende aksini söylemedim, aksiyon olmadigini entrika üstüne kurulu oldugunu sende söylüyosun iste:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
diziyi izlemeyi sürdürmemin tek sebebi ilk bölümde ormanda peydah olan yaratıklar. diziye ne zaman dahil olacaklar bilmiyorum ama fazla naz aşık usandırır :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EdwiN aynı diziyi izliyoruz dostum merak etme :) İlk olarak izlediğim dizinin Yüzüklerin Efendisi ile uzaktan-yakından alakası olmadığını biliyorum :) Benim orda değinmek istediğim şey Boromir gibi bir karakteri canlandıran Sean Bean'in bu dizi de ne hallere düşürüldüğü idi :)
Aykutyenihan'ın da dediği gibi, hareketten ne anladığımıza bağlı esas olay :) Sözler,entrikalar vs şeyler olacak tabii ki olmayacak değil. Bunlar olurken de bir yandan bizi tatmin edecek olaylar olsa daha güzel olur diyorum. Tüm derdim o :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
EdwiN aynı diziyi izliyoruz dostum merak etme :) İlk olarak izlediğim dizinin Yüzüklerin Efendisi ile uzaktan-yakından alakası olmadığını biliyorum :) Benim orda değinmek istediğim şey Boromir gibi bir karakteri canlandıran Sean Bean'in bu dizi de ne hallere düşürüldüğü idi :)
Aykutyenihan'ın da dediği gibi, hareketten ne anladığımıza bağlı esas olay :) Sözler,entrikalar vs şeyler olacak tabii ki olmayacak değil. Bunlar olurken de bir yandan bizi tatmin edecek olaylar olsa daha güzel olur diyorum. Tüm derdim o :)

spartacus'ü tarif etmişsin :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kralın bu kadar çabuk öleceğini beklemezdim. Umarım bu erken gidiş olayların hızlanacağı anlamına geliyordur. Bu arada spartacus benzetmesine gelicek olursak da, güzel benzetme olmuş hakikaten. Mesajımı tekrardan okuyunca harbiden spartacus'u tarif etmişim dedim. Etkisinde kaldım herhalde :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
7. bölümü bende beğendim ilk defa sıkılmadan izledim bi bölümünü az laf cok iş :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Savaş sonunda kapıya dayanıyor :) Diğer bir yandan ak yürüyenlerde yavaş yavaş yeniden karşımıza çıkmaya başladı. Khal Drogo ise son sürat ilerlemekte.. Khal Drogonun küçük gösterisi son derece etkileyiciydi. Ona olan hayranlığımız gün geçtikçe artmakta. Nerden bulup getirdilerse helal olsun diyorum :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
2354c9e956c778dbfbb787e77fe2a742.jpg

Jason%20Momoa-AME-004825.jpg

Jason Momoa
Joseph Jason Namakaeha Momoa
Honolulu/Hawaii
1 August 1979

Adam tehlike :)

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Savaş başlasında neşemizi bulalım azcık :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dün sekiz bölümünü de izledim.
Oldukça iyi bir yapım.
Çok emek harcanmış bir dizi.
Görüntü yönetmeni çok iyi.

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklenen oldu, Ned Stark pısırıklığının bedelini ödedi. Yalnız biraz garip olmuş, ned gitti, kal gidici, lannisterlerın oğlu gitti gidiyor... Piyasada kimse kalmadı yani. Bu arada Sibel Kekilli şaşırttı, ''aa bu kadar mıydı'' dedirtti :) Gelecek bölüm kendisini merakla beklemekteyiz.

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok ya bu kadar çabuk ölmüş olamaz bence, ben ihtimal vermiyorum öldüğüne son anda birşey olmuş kurtarmıştır paçayı.. Yoksahttp://forum.shiftdelete.net/member.php?u=121850 dizinin değeri acayip düşer hele bir de bu şekilde karakterinden ödün verip gitmesi en son...
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=121850riverdog sibel kekilli bu kadar değil sanırım 3 sezonluk bi anlaşması falan varmış diziyle (duyduğuma göre)http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=121850. Cüceyle beraber daha çok görücez gibi :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Kitap'da Ned ölüyor, şimdiye kadar dizi kitaba göre gitti, hatta bir çok sahneden konuşmalar bile birebir aynı.

Bu adamın romanlarında klişeler yoktur, her an herşey olabilir, en sevdiğiniz karakter nalları dikebilir ona göre izleyin, klişe dolu diğer dizilerle karıştırmayın bence.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kitap'da Ned ölüyor, şimdiye kadar dizi kitaba göre gitti, hatta bir çok sahneden konuşmalar bile birebir aynı.

Bu adamın romanlarında klişeler yoktur, her an herşey olabilir, en sevdiğiniz karakter nalları dikebilir ona göre izleyin, klişe dolu diğer dizilerle karıştırmayın bence.

Birşey de ben ekleyeyim.

Ejderha olarak dünyaya geri dönüyormuş diye duydum. :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Birşey de ben ekleyeyim.

Ejderha olarak dünyaya geri dönüyormuş diye duydum. :)
Öyle bir şey yok, 3 tane Ejderha yumurtası var hiçbirinden Ned çıkmıyor :)
Bu arada Drogo'da nalları dikecek çok az kaldı.

Ejderhalardan biri bu.
http://iceandfire.wikia.com/wiki/Drogon

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Bu da büyük ihtimalle bölüm 10 da görülecek bi sahnenin çizimi.
Daenerys yumurtalarla beraber ateşe giriyor, yumurtalar çatlıyor bebek ejderler çıkıyor.
Daenerys Ejderlerin Annesi diye anılmaya başlıyor ve bundan sonra bilinen ilk kadın Dothraki ordusu lideri oluyor ve halkın yönetimine geçiyor.
Kadın ateşte yanmıyor tabi doğal olarak kimse bu durumu red etmiyor 3 tane de ejder olunca :D

530cjb.jpg

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ejderhalardan Drogon isminde olan dışında bilgi bulamadım, ölüyorlar mı büyüyorlar mı belli değil, ama Drogon olan büyük siyah bir ejder olacak, bi kaç can yakacak :)