Game of Thrones "İzlenilesi Bir Dizi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan souris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0944947/

Efsanevi Westeros topraklarını kontrol edebilmek için 7 soylu aile savaş vermekte, politik ve cinsel entrikalar çevrilmektedir. Bu aileler arasında, Stark, Lannister ve Baratheon aileleri öne çıkmaktadır. Westeros kralı Robert Bratheon, eski bir arkadaşı olan Eddard Stark'a sağ kolu olması için teklif götürür. Eddard, kendinden önceki sağ kolun öldürüldüğünden şüphelendiği için, bu olayı araştırabilmek adına teklifi kabul eder. Sonra ortaya çıkar ki birden fazla aile tahta göz dikmiştir. Büyük denizin diğer tarafında ise, asırlardır hüküm süren ve Baratheon ailesi tarafından tahttan indirilen eski Targaryen ailesinin sağ kalan üyeleri de tekrar yönetimi ele alma planları yapmaktadır. Bu ve Greyjoy, Tully, Arryn, Tyrell ailelerinin de bulunduğu bir savaş başlar. Bunlar olurken, kuzeyde ise, eskilerden kalma bir kötülük uyanmaktadır. Savaş ve politik kargaşaların ortasında, insan ırkı ve bu dehşet karşısında duran tek şey ise, kendini dünyadan dışlayıp, kuzeyde kaybolan Gecenin Bekçileri'dir.

[video=youtube;DRccdUkovts]http://www.youtube.com/watch?v=DRccdUkovts[/video]

Kaynak

Bugünlerde izleyecek birşey arayanlara tavsiyedir. 2 bölüm yayınlandı bile.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Rastgele denk gelip online dizi sitelerinden birinde izlemiştim ilk bölümü şimdi sıkı takipçisi oldum :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
izlemeye başlamadan önce vasat bi çalışma olur düşüncesi hakimdi bende. sonuçta böylesi bi hikayeyi cıvıtmadan götürebilecekleri ve de mekanların,karakterlerin vs gibi şeylerin bir dizi açısından bakıldığında ne kadar gerçekçi olabileceği şüphe konusuydu. ilk iki bölümü izledikten sonra ise tüm fikrim değişti. sanırım aradığım diziyi buldum dedim. gerçekten başarılı olmuştu bence. gelecek bölümlerini heyecanla bekliyor olacağız.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Geçen gördüm bende hd bulup izleyeceğim.İzleyeceğimde walking dead ile spartacus gibi olmaz inşallah:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
uzun bir süre bekledim beklediğime de değdi ilk bölümü ile ikinci sezonunu garantileyen bir dizi :) ilk sezonu 10 bölümden oluşacak...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
verdiğin likte indirme linki göremedim. Hotfile yada torrent linkini ö.m dan atacak varsa sevinirim:)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
IDM ile indirebilir
IDM yüklüyse video başladığında üstünde indirme tuşu çıkıyor basıp son hızda indirebiliyorsun. Tüm sitelerdeki videoları IDM ile indirebilirsin.
Normal indirme linki yok yani ^_^

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dizi izleme, indirme sitesi vermeyin resmi bir link olmadıkça...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
gece 2 bölümünü de izledim.

başka bölüm çıktımı, çıkmadıysa ne zaman çıkar, yada çıkarmı??

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
walking dead ekimde geri başlayacak diye duydum, bu dizide izlenir görünüşü ile :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Herkesin efsane dizi diyerek birbirini gaza getirmesi sonucu gereğinden fazla değer verilmiş divxplanette birinci sıraya oturmuş bir dizi 3 bölümünüde izledim bildiğimiz türk dizisi, muhtesem yüzyıl kıvamında entrikalarla ilerlemekte, daha ne bi aksiyon görebildik ne bi savas. Bu dizininde spartacus kadar olmasada erotizmi ve entrikaları sayesinde bu kadar ilgi cektiğini düşünmeye başladım spartacuste en azından dövüş sahneleri var umarım ilerleyen bölümlerde yanılırım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o yurumlardan biri de bana ait ama seninle aynı düşüncedeyim.

birazda başroldeki abinin hatırına abartıyor olabiliriz, o boş filmlerde oynamaz. inşallah :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Dizi şu an 5.bölümde, dizide fantastik öğeler var ama bu bölüme kadar bi abartı yok, saçma sapan efektler yok, dizi çok güzel anlık sahneler veriyor, yani şu sahne süper poster olabilir diyeceğimiz cinsden. Genelde bir entrika ve hesaplaşma hikayesi üzerinden gidiyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
walking dead ekimde geri başlayacak diye duydum, bu dizide izlenir görünüşü ile :)
Aynen öyle yapımcıların numaraları hep normalde şubattaydı tutuldu diye son çeyreğe attılar.Spartacusta aynı şeye kurban..
Birde Steven Spielberg'in dinozor çağını anlatan bi dizisi var, adı terra nova, oda sonbaharda:)

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bölümler çok hareketsiz geçiyordu ama son bölümle birlikte (5) işler biraz kızışmaya başladı. Dahada güzelleşecek gibi dizi anca hikayeyi oturtuyorlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bir bölümde anlatabilecekleri hikayeyi 5 bölümde anlattilar, zevkler renkler tartisilmaz ama ben izlerken coğu zaman sıkılıyorum uzun boş konusmalardan...

EdwiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten de mükemmel bir dizi. Çok beğenerek izliyorum ama ilk sezonu IMDB'ye göre 10 bölüm olacakmış sadece. Keşke daha uzun olsaymış, 10 bölüm yetmez bu kadar güzel bir diziye. :)

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Gerçekten de mükemmel bir dizi. Çok beğenerek izliyorum ama ilk sezonu IMDB'ye göre 10 bölüm olacakmış sadece. Keşke daha uzun olsaymış, 10 bölüm yetmez bu kadar güzel bir diziye. :)

ikinci sezonun cekilecegi aciklandi bu dizide.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
9 ve 10cu bölümden itibaren sibel kekilli geliyor diziye :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ciddi ciddi 6 bölüm geçti ne bi hareket var ne de başka bişi. Dizide nerdeyse rüzgar bile esmeyecek anasını satayım :D 6 bölüm yayınlandı nerden baksan dördü fıs... Boromiri çok ezik yapmışlar. O ki, vereceksin arkasına 4 tabur gondor tower guards, bak bakim indirebilen oluyor mu :D Adam hesapta nice savaşlar görmüş, 5. bölümde daha zırhında çizik olmayan toy lannister karşısında ıkına ıkına dövüştü. Böyle saçmalık mı olur yaa! Gerçi bu sadece boromir için geçerli değil. Dizideki şovalyelerin yarısı kılıcı kaldıramıyo :D 6. bölümde cüce lannister için yapılan dövüştede bildiğin zırhı,armoru,kalkanı olan şovalye sanki eline ilk defa kılıç veriliyormuş gibi dövüştü. Dövüşte karşındaki daha tecrübelidir bişi demem ama o ne yaa, adamlar kılıcı kaldırıp sallıyamıyo ki! Zaten bi atçanyurt kraliçesi var aldı başını gidiyo. Hatun cayır cayır kalbi de yedi en son bölümde. Adamların dilini de öğrendi. Ateşten de etkilenmiyo bikaç özelliği felan daha var, sahip olduğu ejderha yumurtaları var ki onlardan birinden bi numara olmasını umut ediyorum :) Yani şu sıralar dizide yükselenler arasında :D
Bir de ilk bölümde gösterdikleri gece yürüyenleri mi ne vardı. Ne sesleri çıkıyo ne de bi numaraları var. Bildiğin undead ya onlar, sessiz sedasız duramazlar ki :D Neyse dizide hareket olcak illaki ama şimdilik çok yavaş gerçekleşiyor olaylar. Hala umudumuz var ama bu yavaşlık adamı isyan ettiriyor!

EdwiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ciddi ciddi 6 bölüm geçti ne bi hareket var ne de başka bişi. Dizide nerdeyse rüzgar bile esmeyecek anasını satayım :D 6 bölüm yayınlandı nerden baksan dördü fıs... Boromiri çok ezik yapmışlar. O ki, vereceksin arkasına 4 tabur gondor tower guards, bak bakim indirebilen oluyor mu :D Adam hesapta nice savaşlar görmüş, 5. bölümde daha zırhında çizik olmayan toy lannister karşısında ıkına ıkına dövüştü. Böyle saçmalık mı olur yaa! Gerçi bu sadece boromir için geçerli değil. Dizideki şovalyelerin yarısı kılıcı kaldıramıyo :D 6. bölümde cüce lannister için yapılan dövüştede bildiğin zırhı,armoru,kalkanı olan şovalye sanki eline ilk defa kılıç veriliyormuş gibi dövüştü. Dövüşte karşındaki daha tecrübelidir bişi demem ama o ne yaa, adamlar kılıcı kaldırıp sallıyamıyo ki! Zaten bi atçanyurt kraliçesi var aldı başını gidiyo. Hatun cayır cayır kalbi de yedi en son bölümde. Adamların dilini de öğrendi. Ateşten de etkilenmiyo bikaç özelliği felan daha var, sahip olduğu ejderha yumurtaları var ki onlardan birinden bi numara olmasını umut ediyorum :) Yani şu sıralar dizide yükselenler arasında :D
Bir de ilk bölümde gösterdikleri gece yürüyenleri mi ne vardı. Ne sesleri çıkıyo ne de bi numaraları var. Bildiğin undead ya onlar, sessiz sedasız duramazlar ki :D Neyse dizide hareket olcak illaki ama şimdilik çok yavaş gerçekleşiyor olaylar. Hala umudumuz var ama bu yavaşlık adamı isyan ettiriyor!

Aynı diziyi mi izledik biz şimdi cidden? Nasıl hareket yok ya?? Dizi bu kadar dolu dolu giderken, her bir bölümünde ayrı ayrı bir sürü olay koparken hareket yok bir şey olmuyor demene gerçekten anlam veremedim. Ned Stark'a hala Boromir demenden ve Gondor okçu birliklerinden bahsetmenle izlediğinin Yüzüklerin Efendisi olmadığının farkına varamadığını çıkartıyorum ben. :/

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kisiden kisiye değismekle beraber hareketten ne anladığınıza baglı, bencede bi hareket yok sadece entrika. 6 bölümde anlatılan hikaye tek bölümde anlatılabilirdi, çoğu zaman sıkılıp ileri sarıyorum izlerken.