Galiba siber suçlara şikayet edildim...

St.Herkül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çocuğu fazla korkutmayın. Kardeşim öncelikle siber suçlar böyle işlere pek bakmıyor ve böyle çok olay geçti başımdan insta'da olsun Twitter'da olsun Dc'da olsun heryerde böyle insanlar karşıma çıkıp bana küfür, hakaret edebiliyor. Bu yüzden fazla aldırış etme ve korkma dediğin gibi (12 yaşında bir çocuk*)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Eve mahkeme celbi gelince anlarsın şikayet etmiş mi etmemiş mi diye :D

18 yaş altı olduğun için ifadeyede velin ile gidersin artık :)

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Eve mahkeme celbi gelince anlarsın şikayet etmiş mi etmemiş mi diye :D

18 yaş altı olduğun için ifadeyede velin ile gidersin artık :)
Öncelikle Korkmaya Zaten Gerek Yok Malesef Ülkemizde Siber Suçlar Yeteri Kadar İleride Değil Milletin Kredi Kartlarını Boşaltan İnsanlar Senelerce Aranmıyor Arandıktan Sonra Hapise Girmeleri Bile Seneleri Buluyor Böyle Bir İşte Bile Durum Böyleyken 12 Yaşındaki Çocuğun Discord Hesabı Muhabbetine Mi Düşücekler ? Ki Hesapta Discord Hesabı Boşa Denilmiyor Facebook,Twitter Bu Tüm Mecralarda Yazar Kullanıcı Kendi Hesap Güvenliğinden Sorumludur Diye Hesabını Bir Kullanıcı Kaptırırsa En Fazla Muhattabı Olan Discord Olsun Twitter Olsun Gibi Yerlere Başvurarak Geri Verilmesini İster Ve Yardım Alır Sözleşmelerine Bile Kalsa Bu İşlem Hukuki Yollara Gitmez Ha Ne Zaman Gider Gerçekten Büyük Bir İnsanın Burdan Para Kazanan Bir İş Adamının "Doğrulanmış Hesap" Sahibinin Hesabını Çalarsın Ama Normal Hesaplarda Bu İmkansız Ayrıca Dediğim Gibi Kredi Kartı Dolandırıcılarının Yakalanması Bile Çok Uzun Sürerken Hesap İşi İle Uğraşmazlar Korkutmaya Gerek Yok Hiçbir Şey Olmaz Malesef Ülkedeki Siber Suçlar O Kadar Yavaş Ve Kasıtlı İşliyor Ki Biri Senin Kişisel Bilgilerini Yaysa Siber Suçlar Kullaniciya Ulaşana Kadar Adam Kanıtları Temizleyip Masum Oluyor Süreç Gerçekten Çok Uzun Uğraşmaya Değmez

tek7hilededi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
nitro var
Mesaj otomatik birleştirildi:

silemem hesabı

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
nitro var
Mesaj otomatik birleştirildi:

silemem hesabı
Yahu Kanka Bişi Olmaz Diyorum Rahatına Bak Keyfine Bak Ekto Oktan#0001 Bana Bu Discord Hesabından Ulaş Tüm Sorularını Net Yanıtlayayım

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Böyle bi konunun ciddi ciddi bir yere şikayet edilmesi peki :D Alla Alla :D