Galiba olabilecek en büyük hackı yedim...

ahmethasan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Olsa bile başkalarını etkilemediğini söylemiş. Burada etik mi gibisinden bir soru yok arkadaş virüs yemiş nasıl kurtulurum diye soruyor siz yok hile kullanma falan diyorsunuz. Yargılamak yerine yardım edin veya konudan çekin gidin.
Aynen öyle bazıları bana normal adam emek veriyor sen vermiyorsun denilmiş. Bakın, burada diğer oyuncuları rahatsız edecek veya zarar verecek bir şey yok bende buna karşıyım. 1 hitle blok kırmak sadece sizin işinizi hızlandırıyor (farm).
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir ama ben olsam işimi garantiye alırdım
Paran varsa...

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Zaten yapması gereken çözüm önerilerini o kişiye sunmuştum hatta "yargılama amacım yok sadece merak ettim" demiştim.
Konu yerinden sapmış ama öyle bir sorun var.
olabilir ama ben olsam işimi garantiye alırdım
Hileyle çocukları RAT yediren ve dalga geçen birinin amacı kalıcı zarar vermek veya bilgi çalmak değildir bence. Format atıldıktan sonra virüsün kalma ihtimali pek yok.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Aynen öyle bazıları bana normal adam emek veriyor sen vermiyorsun denilmiş. Bakın, burada diğer oyuncuları rahatsız edecek veya zarar verecek bir şey yok bende buna karşıyım. 1 hitle blok kırmak sadece sizin işinizi hızlandırıyor (farm).
Ben bu oyunu tamamen çok oyunculu bir oyun diye bildiğimden öyle bir yorumda bulunmuştum aksi takdirde özür dilerim.

abtokgoz

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Merhabalar, sistemime yüklediğim hile dosyası bana çok ciddi bir zarar verdi. Kendi kendine metin dosyası açıldı ve hackleyen şahıs mesaj yazmaya başladı. Bana bütün fotoğraflarımı inceleyip onun isteğini yerine getirmezsem bilgisayarıma ciddi zarar vereceğini açıkladı. Benden ailevi bilgilerimi istedi lakin interneti kesmek aklıma geldi ama ondan hemen önce de format atsam dahi ondan kurtulamıyacağımı açıkladı. Sakin olup internetimi kestim ve internetten bu sorunun nasıl çözebileceğimi araştırdım. Lakin format dışında hiçbir şey bunu çözemeyeceğini düşündüm. Hileden sonra ki gelen mesaj kutucuğunda tamam a bastığım anda kontrolün onun eline geçtiğini anladım. Görev yöneticisinde ismi çok garip olan bir exe yi internette arattırdım ve trojan ile ilgili şeyler çıktı. Bunu düzeltmenin yolu nelerdir, düşünceleri sizlere bırakıyorum.
En kötü format at ):

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Ayrı ayrı sinir bozucu yorum yapıp yardım etmek yerine, insanlarıda rahatsız edeceksen şikayet edebilirim.
bende zamanında hacklendim cok sacma bişey yüzünden büyük ihtimal 20 yaşında bi adam biz arkadaşla oyun oynarken whatsappda takıp edikemeyen numaralardan tehtid etti bende konuştum biraz goruntulu aradım kamerayı elıyle kapıyor format atsam napabilirsinki dedim hesaplarını degıstırırım dedı degıstır dedım ınternetın fısını cektım bı güzel formatımı attım sonra aklıma geldi tüm hesaplarımın kurtarma e postası vardı hepsini geri aldım tehtid edip para istiyolar fazla takılma tüm hesaplarına kurtarma e postası yap başka cıhazlardan hıc bır şey olmaz

ahmethasan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bende zamanında hacklendim cok sacma bişey yüzünden büyük ihtimal 20 yaşında bi adam biz arkadaşla oyun oynarken whatsappda takıp edikemeyen numaralardan tehtid etti bende konuştum biraz goruntulu aradım kamerayı elıyle kapıyor format atsam napabilirsinki dedim hesaplarını degıstırırım dedı degıstır dedım ınternetın fısını cektım bı güzel formatımı attım sonra aklıma geldi tüm hesaplarımın kurtarma e postası vardı hepsini geri aldım tehtid edip para istiyolar fazla takılma tüm hesaplarına kurtarma e postası yap başka cıhazlardan hıc bır şey olmaz
Bilgi için teşekkür ederim, aynı zamanda bana motive veriyorsun :)

memososisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Size rat virüsü bulaştırmışlar. Başıma gelmişti. Adamın aktif olmadığı bir zaman bul, örneğin; saat gece 5-6. Kaspersky ve Malwarebytes antivirus software uygulamalarını indir. Tara, virüsü sileceklerdir.

Darkcomet rat virüsü nasıl kaldırılır diye YouTube'da aratabilirsin.

Son düzenleme:

ahmethasan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Size rat virüsü bulaştırmışlar. Başıma gelmişti. Adamın aktif olmadığı bir zaman bul, örneğin; saat gece 5-6. Kaspersky ve Malwarebytes antivirus software uygulamalarını indir. Tara, virüsü sileceklerdir.
Yanıt için teşekkür ederim. Bilgisayara şuan format atmaktayım. Virüs silinmez ise yeniden konu açarıml, insanları daha fazla rahatsız etmeyelim, konu kapanabilir.

Arkadaşlar format işe yaradı, yaani mutlu sona ulaştım :)

senin minik konunu sevsinler, yorum attık diye pullarınmı döküldü. işine bak hadi
1. si birazdan linç yemeye başlayacaksın bence böyle konuşmaya devam etme ve adam olmaya bak 2.si yorum atmıyorsun reklam yapıyorsun yaptığın reklamda büyük ihtimal DarkComet virüsü 3. hesabın kapandığı zaman senin pulların dökülecek o zaman sende kendi yoluna bakarsın.

Son düzenleme: