Galeri: Asus'un Windows 7'li Tableti

Bu konuyu okuyanlar

excelente

Doçent
Katılım
29 Mayıs 2009
Mesajlar
685
Reaksiyon puanı
17
Puanları
18
pil ömrü dışında diğer özellikleri gayet iyi.özellikle de ekranının büyüklüğü çok hoş olmuş.Ayrıca kutunun içinden çıkan klavye de güzele benziyor :D
 

balcis

Doçent
Katılım
19 Eylül 2006
Mesajlar
514
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
böyle bir ürün bekliyorum bir zamandır, dizüstü bilgisayara alternatif olarak. ipad tam olarak isteklerimi karşılamıyor ne yazık ki, ben de dizüstüleri gereğinedn fazla büyük ve boyutlarına göre yeteneksiz buluyorum.

öncelikle ekranın 10"'ten büyük olması ağırlığa yansır ve taşınırlığı azaltır, bu kötü olmuş diyebilirim.

diğer donanım gayet güzel, ancak yüksek donanım fiyata yansıyacaktır, türkiye'ye 1500 liradan fazlaya gelir gibi bir ilk tahminim var ne derece doğru çıkar bilinmez.

yalnız en önemli kısım işletim sistemi, windows 7 gerçekten güzel bir işletim sistemi ancak arayüzünde ufak ayarlamalar-değişiklikler yapılmış bir tablet versiyonu çıkarmaları gerekiyor. dokunmatik destekliyor, bundan bahsetmiyorum. normalde fare imleciyle tıklanması beklenen düğme, metin kutusu, combobox tasarımlarının parmak dokunuşlarına uyarlanması lazım. ve normal masaüstü ekrandan ziyade uygulama başlatıcıları ve kullanışlı araçlar (android widget'ları gibi mesela)'la donanmış bir ilk giriş ekranı daha uygun olacaktır.

windows 8'de sanki böyle bir şeyler olacağı söylenmişti o zaman daha en az 2 sene tablet alamıyorum demektir.
 

raxetul

Profesör
Katılım
17 Nisan 2009
Mesajlar
1,405
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
3 saat dedikleri pil ömrü 2-2.30 saattir. Bir tablet için 7 saat görüşme süresi bile yetersiz değil ki bekleme süresi.
 
Üst