M31s te samsung kalitesi var ama neden realmi 7 realme 7 nin karşılaştırma sitelerindeki puanı çok düşükRealme 7
samsung kalitesi?M31s te samsung kalitesi var ama neden realmi 7 realme 7 nin karşılaştırma sitelerindeki puanı çok düşük
Evet oyun için peki bu telefon yazılım güncellemesi alıyomu veya ne kadar daha alır güncelleme 2 yıl daha sıkıntısız kullanılırmı bumu yoksa note 9s misamsung kalitesi?
karşılaştırma sitelerine bakmayın
galiba oyun için kullanacaksınız
realme 7 tavsiye ederim.
Nedeni ise:
- Performansı
- Kamerası
- Yazılımı
- Arayüzü
gerisini @Realhas yazar
alıyor tabiEvet oyun için peki bu telefon yazılım güncellemesi alıyomu veya ne kadar daha alır güncelleme 2 yıl daha sıkıntısız kullanılırmı bumu yoksa note 9s mi
Peki bumu yoksa note 9s mialıyor tabi
süresini bilmiyorum ama android 12 yi kesin alır diye düşünüyorum.
Redmi ler belli bir süre sonra kasmaya başlıyor o yüzden Xiaomi almayın derim.Peki bumu yoksa note 9s mi
Peki telefonun şarjı nasıl oyunlarda kasma donma olmaz dimiRedmi ler belli bir süre sonra kasmaya başlıyor o yüzden Xiaomi almayın derim.
Realme 7 al bence.
Şarjı benim oyun oynamama rağmen günümü kurtarıyor ve kasma donma olmaz.Peki telefonun şarjı nasıl oyunlarda kasma donma olmaz dimi
realme 7 derimPeki bumu yoksa note 9s mi
M serisininin tek avantajı bataryaSağol çok soru soruyom ama peki neden m31s değil daha iyi gibi duruyo. 6000 mah batarya bide pubg de 60 fps hdr destekli
Realme 7 aslında 60fps alabilir ama niye sınır 45 bide m31s mi realme 7 miSamsung veya realme alın derim faka kesinlikle xiaomi almayın derim 1 sene sonra telefonda kasmalar başlıyor. Realme işlemcisi daha iyi. Ben olsam 15 fps için daha kötü işlemcili bir telefon almazdım realme 7 alın derim.
Realme 7 nin + yönleri;Ya note 9s ile realme 7 arasında kaldım artı ve eksiklerini söylermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realmi 7 dış görünüşü çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bana oyun performansı lazım en az 2 sene performans düşmeden götürmeli hangisi
Çok pis arada kaldım 9s mi realmi 7 mi diye pişman olmaktan korkuyom realme 7 iyi gibi ama dışı güzel değil bazıları 9s iyi bazıları realme 7 iyi diyor napacam bilmiyorumRealme 7 nin + yönleri;
30 watt hızlı şarj
daha iyi işlemci
Daha iyi arayüz
- yönleri yok
Realme 7 daha iyi.Ya note 9s ile realme 7 arasında kaldım artı ve eksiklerini söylermisiniz