Galaxy win, iphone 4 ya da Nexus 4

linkinpark9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy winimi tercih ederdiniz yoksa iphone ya da nexus 5 mi dayanıklılık açısından hangisi daha iyi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu iki telefon sizce karşılaştırılır mı? Aynı kategoride, performansta değiller. Ayrıca, ikisi de dayanıksız cihazlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ikisi arasında kaldıysanız, LG NEXUS 5 iyi bir tercih olacaktır.

linkinpark9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ne alakaa ??

ben görünüş açısından wini beğendim nexus u sadece daha büyük diye beğenmiştim ama dayanıklılık sistem ve kamera açısından düşünüyorum wini tercih edermiydin ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
cok sacma bi knu olmus dayaniklilik istiosan 3310 al performans hersey istiosan nexus5

ayrica saglam telefn die bsey yoktr

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu dayanıklılık meselesini çözemiyorum. Hiçbir telefon size yere düşürüldüğünde kırılmayacağı garantisini veremez. Kuzenim defalarca kaldırıma düşürdü bir şey olmadı, evde parkeye düşürdü ekran tuzla buz oldu. Kesin bir şey söylenemez. Karşılaştırmaya gelirsek saçma olduğunu düşünüyorum. Paran varsa Nexus 5 alırsın, zorlanacaksan da Win.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme Desteği,Performans,Kamera,Ekran vs. Herşeyinde Güçlü.Zaten Bu İki Telefonu Karşılaştırman Çok Yanlış.Nexus 5 Üst Düzey Telefon.Galaxy Win İse Orta Derece Telefon.Ve Galaxy Win 4.7" te 480x800 Görüntü SunuyorVe Berbat TFT Ekran.Nexus İse 1920x1080p Full HD IPS Ekran Bulunmakta.

linkinpark9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim ama ben wini düşünüyorum nexus beni zorlucak o yüzden win almayı düşünüyorum ekran konusundada gerçekten o açıdan bende bişi demiyorum ama uzun süre kullanabileceğim bir tel. istiyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür ederim ama ben wini düşünüyorum nexus beni zorlucak o yüzden win almayı düşünüyorum ekran konusundada gerçekten o açıdan bende bişi demiyorum ama uzun süre kullanabileceğim bir tel. istiyorum :)

Milleti işletiyor işte... Nexus 5 mi Galaxy win mi diye soru mu olur?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu 3 cihaz arasında kaldıysanız ve başka bir cihaz istemiyorsanız Nexus 4 en iyi seçenek.