Galaxy W bazı sorular

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ne kadar s2 ve ya nexus diyerek kafanızı yorsamda kusuruma bakmayın. Gittin Galaxy Wonder aldım ama çokta memnunum. Almak isteyen Kişilerede Tavsiye ederim. Şimdi Sorulara geçicem.

1-3G Bazen çekmiyor. İnternet paketim yok. İnternet paketi alırsam 2G ilede internette dolaşabilir miyim ?
2-Telefonu Gold'dan aldım. Bana bide VİPPROTECT yaptırdılar. Sigortaymış sanırım. Ben telefonu romlasam ve ya rootlasam telefonun garantisi ve sigortası bitermi ?
3-Ben bu telefona Mat Film almak istiyorum. Ekranı ne şekilde etkiler. Nerden bulabilirim ?

Şu anlık bu kadar eğer soru sorarsam cevap olarak yazarım. :) Şimdiden Teşekkürler.

eeryilmaz95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun...
1- dolaşabilirsiniz ama bağlantı yavaş olur. paketiniz yoksa veri bağlantısını kapalı tutun
2- custom rom yuklerseniz yada root yaparsanız garanti dışı kalır, sigortayı bilemem
3- bi koruma önlemi sadece, bi zararı yok. ama ekrana baktığınız zaman eskisi kadar güzel görünmez. telefoncularda elektronik mağazalarında bulabilirsiniz

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Normalde root ve roomladiginiz zaman granti ve sigorta dışı kalır. Ancak gôtûrmeden ônce orjinal rooma dônûp gôtrebilirsiniz servis ihtiyacı oldugunda

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende birşey sorayım :) Samsunga mail attim Türkiyedeki telefonlar için bu value pack ne zaman yayınlanır diye.Adamlar bana teknik servislerin listesini mail atmışlar gidip orda yaptırabilirsiniz diye..Bu telefon seçeneklerinden yazılım güncelleme ile gelmiyor mu bu ? İlla servisemi götürmek lazım ?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya bosver onlari ne sorsan zaten servise basvurun diyolar

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aynı telefondan bende kullanıyorum. ilk akıllı telefonum değil o yüzden objektif yorum yazabileceğimi düşünüyorum. telefon gerçekten hem görünüm olsun hem özellikler olsun hem doyuruculuk olsun gerçekten iyi telefon FAKAT biliyoruz ki akıllı telefonların en büyük sorunu şarj süresi.. ama bu telefonda bu sorun had safhada..1 gün gidiyor şarj..şaka gibi.ama 3g yi de kapatmadığımı belirteyim. telefon ile ilgili sorularına gelince. root atınca garanti gidermi gitmez mi bilmiyorum. film çektir hiç bir zararı yok fakat bence biraz kötü görünmesine neden oluyor telefonun. 3g olayına gelince de telefonla alakalı değil şebeke ile ilgili bir durum bu. başka sorun olursa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende birşey sorayım :) Samsunga mail attim Türkiyedeki telefonlar için bu value pack ne zaman yayınlanır diye.Adamlar bana teknik servislerin listesini mail atmışlar gidip orda yaptırabilirsiniz diye..Bu telefon seçeneklerinden yazılım güncelleme ile gelmiyor mu bu ? İlla servisemi götürmek lazım ?
bende mail atmıştım banada aynı şeyi yazmış mail atmışlar bu kadar olur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende samsung galaxy wonder alacağım fakat 3g nasıl kapatılıyor onu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? :) , Eğer samsung galaxy wonder önermezseniz blackberry bold 9780 aldıracağım ama şöyle bir şey var ben sadece bbmde konuşmak intarnete girmek için istiyorum bazi kişiler eğer intarnet için alacaksan kesinlikle alma diyor sizce ne yapmalıyım?

ntzsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhab arkadaşlar, bende wonder'a sahibim. bu yaz almıştım. Şuan android 2.3 versiyonu mevcut. hangi versiyona kadar yükseldiğini ve nasıl güncelleyeceğimi çözemedim yardımlarınızı bekliyorum..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhab arkadaşlar, bende wonder'a sahibim. bu yaz almıştım. Şuan android 2.3 versiyonu mevcut. hangi versiyona kadar yükseldiğini ve nasıl güncelleyeceğimi çözemedim yardımlarınızı bekliyorum..

resmi olarak güncelleme yok fakat telefona rom root atarak 4.0 a yükseltebilirsin.

ntzsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hımm peki, ben onu araştırayım olmazsa burdan size döneyim:):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a
Samsung galaxy wonder telefonum var sim kart okuyomuyor. başa telefonda okuyor wonderde okumuyor bi kaç tane hat denedim ama hiçbirini okumuyor. bu sorun sizce nedir. (uçuş modu kapalıdır)

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S.a
Samsung galaxy wonder telefonum var sim kart okuyomuyor. başa telefonda okuyor wonderde okumuyor bi kaç tane hat denedim ama hiçbirini okumuyor. bu sorun sizce nedir. (uçuş modu kapalıdır)

doğru takdınığıza eminmisiniz
eminseniz sim kartı okuyan dişlerde sorun vardır (büyük ihtimalle)

bir şey daha uçuş modu değil uçak modu olacak :D