Galaxy Store Hatası

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Samsung Galaxy storeyi sadece tema satıp para kazanmak için kullanılıyor. Tamamen başıboş bırakılmış. Kendi uygulamalarının güncellemesini bile yapamıyor. Güncellemelere bakıyorsun hiçbir güncelleme gözükmüyor ama Manuel aratınca bakıyorsun ki güncellemesi gelmiş. Çok saçma.
Mesela Dosyalarım klasörü Galaxy storede güncellemesi gözükmüyor ama hakkında kısmana bakınca güncelle diyor.
Buna bir kaç telefonda baktım aynı sorun var.
Peki sizde öyle bir sıkıntı varmı. Mutlaka farkeden vardır diye düşünüyorum.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Bana bildirim geliyor şu kadar güncelleme var diye. Manuel aratmaya gerek kalmıyor. Dosyalarım olayı gibi birsey yaşamadım ben hiç ?

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Bana bildirim geliyor şu kadar güncelleme var diye. Manuel aratmaya gerek kalmıyor. Dosyalarım olayı gibi birsey yaşamadım ben hiç ?
Bildirimler bende de açık. Ama tek bir defa dahi bildirim almadım. Moralimi bozdun şimdi

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Bana da teker teker gelmiyor ki zaten 15 25 diye geliyor.?

Yaaa ? ben mi yaptım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun modeli ne?
Note 10 plus kullanıyorum. Ama ondan önce Note 8 de ve S8'de de aynıydı. Sorun bende değildir diye düşünüyorum :eek::grinning:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 10 plus kullanıyorum. Ama ondan önce Note 8 de ve S8'de de aynıydı. Sorun bende değildir diye düşünüyorum :eek::grinning:
Üç dört telefonda daha baktım aynıydı. Sen bakabilir misin şuan.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Teker teker gelmiyor zaten. Play store fln ikisi cümbür cemaat bildirim gönderiyor sağolsunlar ?
Google candır. Google uygulamalarında bu güne kadar hiç hata görmedim. Samsung mağazasına gerekli özeni göstermiyor bence. Şimdi baktım Samsung numbers uygulamasında kullanıcalardan bazıları yazmış bu sorunu. WiFi bulunca halledersin ?
[/QUOTE]

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Dün bağlandım 3 gb yedi ? 37 birinden 26 birinden ?
Play storeden 4 tane daha gelmiş birde ? küfür gibi cidden

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Dün bağlandım 3 gb yedi ? 37 birinden 26 birinden ?
Play storeden 4 tane daha gelmiş birde ? küfür gibi cidden
Bazı uygulamalar ha bire güncelleme alıyor. Mobil veriden çok İnternet tüketir. Uygulamalarını güncel tut ama telefonun performansına etki ediyor

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Galaxy Store sadece temadan ibaret değil. Samsung'un kendi yerleşik uygulamalarının ve popüler uygulamaların (Microsoft ürünleri, PUBG, Fortnite, Instagram, Adobe ürünleri...) da bulunduğu bir mağaza. Hatırlarsınız ki eskiden Fortine resmi olarak sadece Galaxy Store'da vardı.
Başıboş bırakılılmış kısmına da katılmıyorum.
Gelen güncellemler "güncellemeler" bölümünde gözüküyor ekstra uyguluma içinden bakmaya gerek yok yani.
Örneğin son gelen güncellemeler. Sizin dediğiniz gibi olsa bunları video düzenleme veya galeri bölümünden yapmak zorunda kalırdım :
Screenshot_20200506-005116_Galaxy Store.jpg