Galaxy S_IV mü yoksa XPeria Z mi?

whinchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z daha sağlam malzeme olarak ama s4k proglamlama olarak zyi katlar güncellemedede samsung en iyisi

erroshakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z suya dayanıklı olabilir ama tuzlu suya dayanıklı değil maalesef sony videosunda altyazı geçti
arkadaşım yalan haber yapma sony reklammı verioda alt yazı geçicek amg. ayrıca tuzlu suya dayanıklı 1 metre 30 dakika diolar ama ben 3 metreye daldım 1 metrede 1 saat beklettim sorun çıkmadı. ayrıca xperiadaki sanal tuşlar video ve oyunlarda kayboluyor. ve sony kalitedir kamera görünüş şık kasa herşeyi on numara s4 işe yaramaz. http://www.youtube.com/watch?v=t7c8L4YGqAA buradada tuzlu suda istanbulda tur yapıo.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle s4 z yi sırf sanal tuş var diye almam o kadarını söyleyeyim sinir bozucu bir durum :)

Aynen katılıyorum oyun oynarken sürekli el çarpıyor ana ekrana dönüyor oyunlarda kitleme gibi bir özelliği olsaydı iyi olurdu ancak bu durumda çok sinir bozucu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende S4 taraftarıydım ama forumlara bakınca xperia z de hoş geldi telefon çok düşürürüm :D bu bi gerçek 1 düşürmeyle kırılırmı s4 ondan korkdum bide bence telefonların 2side pahalı s4 daha pahalı ama kapak plastikten ben oyun oynayacağım için s4 kamera konusunda da en iyi s4 arkadaşımda kullanma fırsatı buldum bana herkes samsung dior ama SANA GÖRE EN İYİSİ HTC ONE ÇOK İYİ Bİ TELEFON !! :):P

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Daha paketinden taze cikmis bir sony z yi detaylica inceledim. Bir gun boyunca testler kurcalamalar her sey karsinda benim oyum s4 e olur tabikide...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
selam... Galaxy s4 ve xperia z modellerinden birini almak istiyorum....ama kafamda olan az bi kisim soruyu yorumlarinizla doldurmak istiyorum.....
Telefondan olan beklentilerim bunlar arkadaslar:

--daha iyi kamera
--daha iyi hiz
--daha iyi dogallik
--daha iyi mazeme kalitesi
--cizilmemek
--daha az isinma
--guncelleme
--16 gb da dolu olmayan hafiza kapasitesi
--telefonla cok oyun oynamam onun icin de stamina modu olsa bile daha cok pil saklama
--en esas da cepde ekranin cizilmemesi, mazemenin kirilmaya dayanikli olmasi onemli

ben azerbaycandayim ve burada telefonlarin fiyati boyle sunuluyo:
---galaxy s4 (16gb) -> 1.600 tl
---xperia z -> 1.373 tl

destek yorumlarinizi beklerim ))

kamera hiz doğallik çizilmemek güncelleme için s4. Saglamlik tasarim 16 gb dolu olmasin diorsan da xperia z.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Custom ROM olarak genelde S4 biraz ağır basıyor.
Ne kadar popüler se o kadar iyi ROM çalışmaları yapılıyor bana göre.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>3 tane yakınım var. Birinde note 2 var 1metreden yere düştü ekran pert. Diğerinde galaxy s3 var arabada

giderken yere düştü ön cam sizlere ömür. Diğerindede note2 var ön cam kırıldı...bence z hepsinden iyi...

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şimdi s4 kullanan onu seçer. Ben z kullaniyorum çok memnunum canavar gibi makine,. Yok ısınıyormuş falan gibi yorumlar var. ısınmayan elektronik varmı? İişlemci ram yüksek. Isınır illaki {biraz suya sokun, soğur}. Kesinlikle tavsiye ederim. Karizması yeterB-)

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
>>3 tane yakınım var. Birinde note 2 var 1metreden yere düştü ekran pert. Diğerinde galaxy s3 var arabada

giderken yere düştü ön cam sizlere ömür. Diğerindede note2 var ön cam kırıldı...bence z hepsinden iyi...
Z düşünce kırılmaz yani öylemi?
Bence sorun yakınlarında Samsung da değil :)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Z düşünce kırılmaz yani öylemi?
Bence sorun yakınlarında Samsung da değil :)

>>Sorunun yakınlarımda olduğunu düşünmüyorum.. Olsa olsa damacana plastiği kullanan samsung da..

>>Senelerdir n73 kullanan biri olarak nokianın eline kimse bu konuda su dökemez..

>>Fakat sony de bu yolda en iyilerden birisi...

>>Sony vaiomdan biliyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 kullanıcısıydım ancak Z diyorum sağlamlık bakımından ideal... Görünüş zaten çok iyi. Çok fazla hız farkı yok iki cihazı da test ettim...

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 kullanıcısıydım ancak Z diyorum sağlamlık bakımından ideal... Görünüş zaten çok iyi. Çok fazla hız farkı yok iki cihazı da test ettim...

Sdn okuru adam konuyu kaç ay önce açmış. Sence hala bu telefonlara bakıyor mudur? diplerden bu konuyu bulup niye en başlara getirip kalabalık yaratıyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sdn okuru adam konuyu kaç ay önce açmış. Sence hala bu telefonlara bakıyor mudur? diplerden bu konuyu bulup niye en başlara getirip kalabalık yaratıyorsun

İyi de arkadaşım burası bir forum sitesi, sadece soran okumuyor bunu. biz de yararlanıyrz verilen cvplardan..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SAMSUNG MARKAYI TERCİH EDECEKSENİZ, LÜTFEN YAZIMI OKUYUN VE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN.
İNTERNETTE SATILAN GARANTİSİZ , 3 KURUŞLUK ÇİN TELEFONLARINDA İMEİ KLONLANMA GARANTİSİ VAR AMA SAMSUNG TA YOK.
Hızlıal Com adlı internet sitesinden, Orijinal Samsun Garantili, Samsung Galaxy İ8150 model telefonu 733.31 TL ödeyerek satın aldım. Telefonumun bir müddet sonra İmei si klonlandı. Samsung a müracaat ettim. Bir numara ile eşleştirerek kullanabileceğim söylendi. İlk sefer 15 gün uğraşma neticesi telefon numarama tanımlattım. Bir müddet sonra şehir dışında okuyan çocuğum, kendisinin böyle bir telefona ihtiyacı olduğunu söyledi. 12.10.2013 tarihinde Samsung İzmir Yetkili servisi Destek Bilişim den Ulas Ergun isimli yetkiliye, fatura sureti, kimlik fotokopim ve eşleştirmek istediğim telefon numarasını bildirdim. Bu tarihten sonra defalarca Samsung müşteri hizmetlerine telefon ederek ve Yetkili servise mail yolu ile, numaranın hala eşleşmediğini bildirmeme ve geri döneceğiz sözlerine rağmen, kimse sorunu çözmedi. Şehir dışındaki çocuğum telefonu kullanamıyor mağdur. Bugün 25. Gün ama hala mağduruz. Telefonumun garantisi devam ediyor. Yasal olarak 20 gün faydalanamadığım malın iade alınıp, değiştirilmesi veya ücret iadesi gerekiyor. Eşleşme olmuyor ise, telefonu değiştirin veya ücretini iade edin diyorum. Ses yok. Böyle ilgisizlik görmedim. Koreliler dürüst insandır ve Samsung büyük bir firma diyerek Samsung telefon aldım. Ama büyüklük sözde imiş. Samsung telefon alırsanız İMEİ KOPYALANMA SÖZKONUSU OLABİLİR VE DAHASI SORUNU ÇÖZECEK MUHATAP BULAMAZSINIZ. DİKKATLİ OLUN. BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam... Galaxy s4 ve xperia z modellerinden birini almak istiyorum....ama kafamda olan az bi kisim soruyu yorumlarinizla doldurmak istiyorum.....
Telefondan olan beklentilerim bunlar arkadaslar:

--daha iyi kamera
--daha iyi hiz
--daha iyi dogallik
--daha iyi mazeme kalitesi
--cizilmemek
--daha az isinma
--guncelleme
--16 gb da dolu olmayan hafiza kapasitesi
--telefonla cok oyun oynamam onun icin de stamina modu olsa bile daha cok pil saklama
--en esas da cepde ekranin cizilmemesi, mazemenin kirilmaya dayanikli olmasi onemli

ben azerbaycandayim ve burada telefonlarin fiyati boyle sunuluyo:
---galaxy s4 (16gb) -> 1.600 tl
---xperia z -> 1.373 tl

destek yorumlarinizi beklerim ))

eger sen hala almadıysan s4 kesinlikle sadece malzeme kalitesi ve su geçirmem özelligi için z olur.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Malzeme kalitesi bence önemli o yüzden Xperia z

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon alıcam. xperia z mi? s4 mü? htc one mı? arkadaşlar yardımcı olun lütfen

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Orada hangi versiyonlu S IV satılıyor. Eğer Exynos olan versiyonsa Z al. Çünkü Exynos çok ısınıyor. Onun dışında ben olsam ikisi arasından her türlü Z'yi alırdım.