whinchester
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
xperia z daha sağlam malzeme olarak ama s4k proglamlama olarak zyi katlar güncellemedede samsung en iyisi
arkadaşım yalan haber yapma sony reklammı verioda alt yazı geçicek amg. ayrıca tuzlu suya dayanıklı 1 metre 30 dakika diolar ama ben 3 metreye daldım 1 metrede 1 saat beklettim sorun çıkmadı. ayrıca xperiadaki sanal tuşlar video ve oyunlarda kayboluyor. ve sony kalitedir kamera görünüş şık kasa herşeyi on numara s4 işe yaramaz. http://www.youtube.com/watch?v=t7c8L4YGqAA buradada tuzlu suda istanbulda tur yapıo.xperia z suya dayanıklı olabilir ama tuzlu suya dayanıklı değil maalesef sony videosunda altyazı geçti
kesinlikle s4 z yi sırf sanal tuş var diye almam o kadarını söyleyeyim sinir bozucu bir durum![]()
selam... Galaxy s4 ve xperia z modellerinden birini almak istiyorum....ama kafamda olan az bi kisim soruyu yorumlarinizla doldurmak istiyorum.....
Telefondan olan beklentilerim bunlar arkadaslar:
--daha iyi kamera
--daha iyi hiz
--daha iyi dogallik
--daha iyi mazeme kalitesi
--cizilmemek
--daha az isinma
--guncelleme
--16 gb da dolu olmayan hafiza kapasitesi
--telefonla cok oyun oynamam onun icin de stamina modu olsa bile daha cok pil saklama
--en esas da cepde ekranin cizilmemesi, mazemenin kirilmaya dayanikli olmasi onemli
ben azerbaycandayim ve burada telefonlarin fiyati boyle sunuluyo:
---galaxy s4 (16gb) -> 1.600 tl
---xperia z -> 1.373 tl
destek yorumlarinizi beklerim ))
Z düşünce kırılmaz yani öylemi?>>3 tane yakınım var. Birinde note 2 var 1metreden yere düştü ekran pert. Diğerinde galaxy s3 var arabada
giderken yere düştü ön cam sizlere ömür. Diğerindede note2 var ön cam kırıldı...bence z hepsinden iyi...
Z düşünce kırılmaz yani öylemi?
Bence sorun yakınlarında Samsung da değil![]()
S4 kullanıcısıydım ancak Z diyorum sağlamlık bakımından ideal... Görünüş zaten çok iyi. Çok fazla hız farkı yok iki cihazı da test ettim...
Sdn okuru adam konuyu kaç ay önce açmış. Sence hala bu telefonlara bakıyor mudur? diplerden bu konuyu bulup niye en başlara getirip kalabalık yaratıyorsun
Selam... Galaxy s4 ve xperia z modellerinden birini almak istiyorum....ama kafamda olan az bi kisim soruyu yorumlarinizla doldurmak istiyorum.....
Telefondan olan beklentilerim bunlar arkadaslar:
--daha iyi kamera
--daha iyi hiz
--daha iyi dogallik
--daha iyi mazeme kalitesi
--cizilmemek
--daha az isinma
--guncelleme
--16 gb da dolu olmayan hafiza kapasitesi
--telefonla cok oyun oynamam onun icin de stamina modu olsa bile daha cok pil saklama
--en esas da cepde ekranin cizilmemesi, mazemenin kirilmaya dayanikli olmasi onemli
ben azerbaycandayim ve burada telefonlarin fiyati boyle sunuluyo:
---galaxy s4 (16gb) -> 1.600 tl
---xperia z -> 1.373 tl
destek yorumlarinizi beklerim ))
eger sen hala almadıysan s4 kesinlikle sadece malzeme kalitesi ve su geçirmem özelligi için z olur.
ohoo ben aldım kullandım eskitdim artık yeni telefon alıcam ))
tarihe bakın aylar oldu